Vzdorové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7292
6.12.24 12:26
@stinga píše: Více

dvě dovolené… jedna je na jaře, druhá na pozdim… o prázdninách dovolenou nemá… :(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.12.24 12:26
@Lucy75 píše: Více

máme ve vesnici bytovku a žádný white ani jjiný trash tam nebydlí. Je tedy malinka bude tam tak 20 bytů max. Tohle bude i lokální záležitost.

Jinak u nás se pozemky momentálně prodávají za 2 500 000 milionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16128
6.12.24 12:54
@KKK85 píše: Více

Tak zrovna termíny dovolených bych nevyčítala. My jsme taky zjistili, že je pro nás lepší po všech stránkách jezdit na dovolenou mimo sezónu - nesnášíme davy lidí a vedro, je to výrazně levnější, takže za stejné peníze jako dva týdny dovolené v létě, poridime dva týdny mimo sezónu + 2-3 tábory pro děti na léto (takže místo dvou týdnů pokryjeme 4-5), a vyjdu tím vstříc kolegyním s ještě mladšími detmi. Ale děti to chtějí a na tábory se těší, další prázdninový čas tráví u prarodičů s bratránky a sestřenkami (na to se těší nejvíc), a můžeme se vystřídat i na HO a mít dohled a přehled, není to tak, že jsou o prázdninách úplně bezprizorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
6.12.24 12:56
@ludmilaadamkova píše: Více

U nás tam taky bydlí zcela normální lidi.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
6.12.24 12:58

Tak to je ale dost specifické. V řadě vesnic jsou bytovky právě pěkné, čisté, slušní lidi, předzahrádky s posezením, skalkou.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
6.12.24 13:02
@Eowyn01 píše: Více

To přece záleží právě na tom, co jsi zanedbala. Já budu litovat toho, že jsem nedělala pořádnou kariéru. Ti, co nebyli s dětma, budou litovat toho. Člověk je tak nastaven. Chtěla jsem jen říct, že mne to taky dost mrzí, jak blbě jsem si to zařídila a že jsem dala přednost mateřství. Kdybych se rozhodovala znova s tím, co vím teď, volila bych kariéru. Protože děti za pár let půjdou z domu a já budu s tím, že jsem nedosáhla toho, co jsem chtěla, žít dalších 30 let nebo víc, pokud se mi poštěstí. To, že se mají děcka líp, než kdybych to udělala jinak (měla kariéru), nemám najisto daný. To jsou jen spekulace.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
6.12.24 13:03
@Dahlia0409 píše: Více

Moje řeč!

• Citovat
  • Upravit
24777
6.12.24 13:03

@Všechnoznám @Všechnoznám a jsou to vesnice zcela BEZ jakékoliv občanské vybavenosti!!??

asi ne, že…

a ano, je to velmi specifické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21298
6.12.24 13:08
@Lojzísek píše: Více

„Tříleté batole“ je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21298
6.12.24 13:09

@Všechnoznám chudáci děti zničily mamince kariéru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.12.24 13:11

@Všechnoznám Ehm, on je nějaký problém dělat kariéru po dětech? Pokud jsi je měla brzy a nestihla tedy nic „nahonit“ před nimi, tak nejpozději ve 40 už jsou samostatné a můžeš zvesela máknout a do pár let být top ve svém oboru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6910
6.12.24 13:12
@malákráličice píše: Více

Dobrá, po dovršení 3 let už to batole není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.12.24 14:02

No jasně ale zakladatelka bydlí ve vesnici kde je kšolka takže tady taky nemůžeš mluvit o vesnici bez občasnké vybavenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
6.12.24 14:42

@ludmilaadamkova to bude to jediné asi 8) a do školy se dojíždí busem…

tak zakladatelka už asi komunikovat nebude, možná je to jen trollí vlákno, ale dobrý na zamyšlení, kde a jak s malými dětmi vůbec žít… navíc když je na to ženská úplně sama..
což zas nebývá tak neobvyklé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15178
6.12.24 14:54

Mam 10 letou a neumim si představit, ze bych na ni naložila takovou zodpovědnost a to je sikovna, spolehlivá. Kdysi to, ale bylo bezne, mého otce vodila nebo vyzvedávala v jeslích jeho o 5 let starší sestra. Kdyz ho zapomela brala si ho domu uklízečka ktera bydlela kousek. Babička dělala v obchode, domu se vracela v šest večer, telefon tehdy ještě neměli, vůbec neměla prehled co děti ve věku 2 a 7 let během odpoledne dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí