Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Materiálově na tom stejně jsou třeba Penguin, Night owl, Juice, a pod, akorát řada reflektion je jiný materiál a třeba Penguin je taky tmavý , hodně se prodával jako Skydiver, tak ten klidně berte. Jinak bohužel u maxi-cosi je to tak, že to co není na krámě je problém, oni prakticky ve velkoskladu nic nemají, kromě pár ležáků a na všechno se čeká v pořadníku 4-8 týdnů, než se to vyrobí a doveze z holandska. Už se mi stalo, že jsem na sedačku od nich čekal 3,5 měsíce, a také říkaly každý týden, jo už jede, už je ve skladu, jen se musí zabalit , bla, bla , bla, takže u maxi-cosi brát co je, jinka se nedočkáte, a nebo jít třeba do Roemera, kde je v ČR 95 % zboží a dodat všechny typy sedaček je otázka 48 hodin.
My máme Night owl a celkově mi připadal jako jeden z těch nejkvalitnějších potahů. Je to v reálu nádherná fialovo-modrá barva.
Ahoj holky, potrebuji rychle radu. Mame uz asi tri tydny objednanou sedacku MC Priori XP v barve Skydiver. Jenze ona porad neni na sklade a kazdy tyden slysim jen pristi tyden pristi tyden.
Dneska tam volal manzel a rekli mu, ze uz ji maji na fakture, ale ze prijde az v pondeli.
Ale my na 50% pojedeme na navstevu do Prahy, ale uz nechci, aby mala cestu absolvovala ve vajicku. To, jestli pojedem se bohuzel dozvim az v patek. Ten e-shop nam ale nabidnul, ze nam muze prodat autosedacku s jinym potahem, ktery na sklade maji (predpokladam, ze to jsou vsechny ostatni). Muzete mi poradit, jaky vzor ma nejlepsi potah? Je nejaky srovnatelny se Skydivrem??? Nebo mame radeji pockat???
Diky JanaK