Vztekání a hysterický pláč - jak na ně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
4.12.13 12:51

Nedávno jsem zažila něco podobného, při odchodu z dětského koutku - počkám si na odpovědi, taky mám vzteklouna… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.12.13 12:52

Ahoj :mavam: nebuď z toho smutná, hotová, dej si kafe a věř, že takových situací zažiješ ještě několik :mrgreen: musíš se obrnit a za 10 let se tomu budeš smát a neboj, lidi na to zapomenou, denně se všude vzteká x dětí, ne jen to tvoje. já s dětma nakupuju jen v nutným případě, mám sepsanej nákup, jedu rychle, vím kde co je, hážu do vozíku, rychle k pokladně, modlím se ať tam není fronta a pryč z obchodu..většinou je klid a víš proč? dám dětem lízátko, zas tak často ho nemají a za těch 10 minut co sem v obchodě ho ani nestihnou dolízat:-)kupuju lízátka v lékárně z hroznovýho cukru..a já se pak cítím tak krásně, jak jsem to krááásně zvládla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 12:58
@1.zizi píše:
@lovesmile vratila bych mu to v podobe hyteraku, az bude chtit jit v puberte na diskoteku :mrgreen: :mrgreen:

Tak to každopádně udělám a ještě mu nezapomenu připomenout za co to má. :mrgreen:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 13:02
@Katchus píše:
V afektu ho už nijak neuklidníš. Já občas v tomto stavu nesla staršího s nákupy v náručí, přes celé město až domů a tam se vyklepaná složila.
Pokud to nechceš zažívat, musíš tomu předcházet a to jen tím, že ho tam nebudeš brát. Je to věkem, časem se to zlepší :hug:Mladší mi to neudělal nikdy, takže je to i povahou.

Bohužel občas nemá kdo pohlídat, tak tam musím i s ním, jinak většinou hlídá manžel nebo babička. Když jsem to dneska popisovala do telefonu mamce, tak ta mi narozdíl od tebe řekla, abych tam s ním chodila častěji, prý ať si zvyká. 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
4.12.13 13:04

@lovesmile ale to si taky musis lehnout na zem a kopat nohama a modrat az do pozvraceni, jinak to nebude mit ucinek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
4.12.13 13:05
@lovesmile píše:
Bohužel občas nemá kdo pohlídat, tak tam musím i s ním, jinak většinou hlídá manžel nebo babička. Když jsem to dneska popisovala do telefonu mamce, tak ta mi narozdíl od tebe řekla, abych tam s ním chodila častěji, prý ať si zvyká. 8o :roll: :zed:

Tak zvykneš si maximálně ty a pak se zcvokneš. :? Dobrá rada je strčit něco do pusy a před návštěvou obchodu neustále opakovat, že tam půjdeme, co tam budeme dělat, že nekoupíme autíčko, ale třeba jen to lízátko(bonbon, koblihu…) Třeba si tak hrát i doma, aby se ta situace zafixovala.
Ale fakt z toho vyroste, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 13:12
@AliTad píše:
@lovesmile Nijak, neuklidníš ho. Buď ráda, že byl připoutaný ve vozíku. Mě to syn jednou udělal pěšky, ve druhé ruce jsem nesla nákupní košík. A bylo to s celou parádou - říznul sebou uprostřed obchodu na zem a řval a škubal sebou jako při epileptickém záchvatu. To byly teprve pohledy :mrgreen: Já na pohledy okolí už kašlu, čapnu za ruku a jde se, případně někdy ho vleču za sebou po kolenou, ve druhé ruce kočár nebo na zádech mladšího. Ani nebudu popisovat, kde až bývám zpocená. Přitom pořád opakuju, proč nejde zrovna to, co chtěl a pro co řve, ale mám pocit, že on to ani nevnímá, je to spíš takové divadýlko pro okolí, abych nebyla za úplně krkavčí matku. A budou mu teď tři a pravidelně to opakuje asi posledního čtvrt roku (předtím to byla spíše ojedinělá extempóre).

No tak to musí být taky síla. 8o :mrgreen: Nezávidím, to by mě z toho obchodu už museli asi vynést na nosítkách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 13:13
@1.zizi píše:
@lovesmile ale to si taky musis lehnout na zem a kopat nohama a modrat az do pozvraceni, jinak to nebude mit ucinek :mrgreen:

A ten mě překročí a půjde na diskotéku, kde bude vykládat, jak má hysterickou matku, co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
4.12.13 13:15

@lovesmile no tak budme radi, ze jsou ty deti jeste male :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
4.12.13 13:19
@1.zizi píše:
@lovesmile no tak budme radi, ze jsou ty deti jeste male :mrgreen:

Asi nám nic jiného nezbývá… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
4.12.13 13:20

@lovesmile davejmu pivo, aby zustal maly..u zvirat to pry funguje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
4.12.13 13:25
@KriJona píše:
Ahoj :mavam: nebuď z toho smutná, hotová, dej si kafe a věř, že takových situací zažiješ ještě několik :mrgreen: musíš se obrnit a za 10 let se tomu budeš smát a neboj, lidi na to zapomenou, denně se všude vzteká x dětí, ne jen to tvoje. já s dětma nakupuju jen v nutným případě, mám sepsanej nákup, jedu rychle, vím kde co je, hážu do vozíku, rychle k pokladně, modlím se ať tam není fronta a pryč z obchodu..většinou je klid a víš proč? dám dětem lízátko, zas tak často ho nemají a za těch 10 minut co sem v obchodě ho ani nestihnou dolízat:-)kupuju lízátka v lékárně z hroznovýho cukru..a já se pak cítím tak krásně, jak jsem to krááásně zvládla :kytka:

Taky se vždycky snažím projet obchod co nejrychleji, ale někdy to prostě nejde. Navíc v té Hypernově jsou ty hračky hned u vchodu, tak se jim ani nejde vyhnout a že teď před vánocema jich tam je! 8o
Budu už ale jezdit radši jen do Kaufu, tam se tomu dá alespoň trošku vyhnout.
Jinak más krásné jména pro dítka, přesně nad těmahle dvěma se rozhoduju pro případného bratříčka. Obě se mi moc líbí. :palec: I když po dnešku se nejprve rozhodnu, jestli vůbec nějaký bratříček nebo sestřička bude. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 13:30
@1.zizi píše:
@lovesmile davejmu pivo, aby zustal maly..u zvirat to pry funguje :mrgreen:

Sousedova doga prý pila pivo od štěněte. Moc to na ni nezabralo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.12.13 13:32
@lovesmile píše:
Taky se vždycky snažím projet obchod co nejrychleji, ale někdy to prostě nejde. Navíc v té Hypernově jsou ty hračky hned u vchodu, tak se jim ani nejde vyhnout a že teď před vánocema jich tam je! 8o
Budu už ale jezdit radši jen do Kaufu, tam se tomu dá alespoň trošku vyhnout.
Jinak más krásné jména pro dítka, přesně nad těmahle dvěma se rozhoduju pro případného bratříčka. Obě se mi moc líbí. :palec: I když po dnešku se nejprve rozhodnu, jestli vůbec nějaký bratříček nebo sestřička bude. :cert: :mrgreen:

díky za pochvalu..jiná jména u nás nepřipadala v úvahu :-) pro staršího vybíral manžel, pro mladšího já..ale co, ať je to Pepík, Luďa, Emil nebo Jonáš..děti se vztekaj všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.12.13 13:44

@KriJona My máme Jiříka, ten musel být, protože jinak by to manžel (Jiří) asi nerozchodil. :mrgreen: Pro druhého bych chtěla ať taky začíná na „J“. Ale nemůžu na tohle písmeno vymyslet nic pro holku… Jména znám, spíš se mi jich moc holčičích nelíbí. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí