Vzteklá a rozmazlená dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
6.9.20 23:23

@Kassy
To jim tady nevysvetlis… Jsou to starý školy… líný něco dělat a ještě k tomu myslet a mít úctu k dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.9.20 20:25
@Netopirek píše:
Moje 2.5 letá se před pár dny vztekla hodinu. Hodinu seděla na zemi a řvala.
U nás bohužel často povolím já. Hlavně když ji chytne hysterák v noci. To chci prostě ticho a spát.

Moje pětiletá někdy v květnu seděla skoro hodinu v pyžamu u vchodových dveří a ječela, že se nebude převlíkat.
Taky se na ní nesmí šahat a ani mluvit, to řve ještě víc. :lol: Když vyventiluje emoce, tak se uklidní, přijde říct, že ji to mrzí a pomazlit se. Ale dokud si neprojde tou vyřvávací fází, tak je nejlepší nasadit špunty do uší a nevšímat si jí. Jen by člověk ocenil, kdyby ty její záchvaty netrvali tak dlouho a nebylo jí slyšet na 300 m i přes zdi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
7.9.20 20:39

@Svistice hehe, mam podobne dítě a uz tu byla i socialka, asi 2 roky zpět, diky skvělé sousedce, ktera nás zboznuje :mrgreen: no, zjistili, ze nic, ze dobry a zase sli :jazyk:
Dceri je 6 a kousek a uz to docela jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.20 20:50

@Svistice ona dcera, bohužel, vypadá na choleričku. A prostě když ji chytne vztek, musí se vyvztekat.
Já mám občas instinkt ji jít obejmout, to působila na ty starší dvě, ale to jí jen rozzuří.
Naštěstí máme dobré sousedy, co to chápou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí