Vzteklé a uječené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
10.5.23 12:39
@Thomassss píše: Žádná Šumava, žádné ZOO, s dvouleťákem se máš podle místních odbornic vzdalovat maximálně 5 minut od domu, abys dítě v případě krize rychle stáhla domů a nemohlo tak kolemjdoucím svými výlevy kazit den :P
:mrgreen: Hlavně, že psi do Zoo můžou. Zajímavá doba. :roll: Děti socializace v lese, psí v Zoo, marketu.
  • Citovat
  • Upravit
1894
10.5.23 12:40

Byli jste v zoo. V zoo se dá očekávat že narazíte na urvane dítě.. nic bych si z toho nedělala.
Já si při čtení vzpomněla na to, jak jsem byla s čerstvě odplenkovanym synem v zoo. Zahlasil curani. Tak honem sundat kraťasy. Když zahlasil tak už prakticky cural. Nějakého tatínka to tam taky strašně pohorsilo, že syn cural na stromeček. Šlo vidět že děti neodplenkovaval a vůbec tomu nerozuměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
10.5.23 12:43
@Anna766 píše:
Na kraji zoo, hned za vchodem by měli mít klec pro zanechání dětí. Pak dospělí můžou jít v klidu dál za zvířátky.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1894
10.5.23 12:47

Čumím kolik maminek dokáže napsat tě tam se rvoucim deckem nemeli co dělat :D :D :D mame sedět 3 roky doma? U některých deti treba i pět? Když se moje dcera ( taky 23 mesicu) rozhodně jecet tam spusti i na úřadě. Mám ji uvázat na řetěz a nechat doma? Abych náhodou někoho neobtezovala? Trhnete si maminky. Chápu kdyby se to dělo v restauraci. Ale zoo??? V zoo fakt musíte počítat se rvoucim deckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.5.23 12:50

@kocourGarfield přesně. Mame to štěstí že bydlíme kousek od lešné. Mame permici a dvouletá dcera je v zoo už jako doma. Stejně tak starší syn tam chodil moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.5.23 13:06
@Thomassss píše: Žádná Šumava, žádné ZOO, s dvouleťákem se máš podle místních odbornic vzdalovat maximálně 5 minut od domu, abys dítě v případě krize rychle stáhla domů a nemohlo tak kolemjdoucím svými výlevy kazit den :P

Ano ano, max dve hriste v okoli. A misto v blazinci si mam rezervovat kdy…? :mrgreen:

Spokojena matka, spokojene dite, ne? Ja chci do zoo!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.5.23 13:09
@Lucie_Sx píše:
Dvouleta dcera mi jednou hystericky rvala pul hodiny hlady, nez jsme dosli k restauraci, protoze nechtela ani prso, ani svacinu, ale polivku v hospode (mela takove obdobi).
Tak nemam jezdit na Sumavu…?
A ne, fakt neslo ji „nenechat rvat“. Knoflik OFF nema.

Tak to bych do žádné restaurace nešla. Nikdy jsem nepřístupná na to, že si dítě něco vyřve.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
10.5.23 13:11
@epsice píše: Čumím kolik maminek dokáže napsat tě tam se rvoucim deckem nemeli co dělat :D :D :D mame sedět 3 roky doma? U některých deti treba i pět? Když se moje dcera ( taky 23 mesicu) rozhodně jecet tam spusti i na úřadě. Mám ji uvázat na řetěz a nechat doma? Abych náhodou někoho neobtezovala? Trhnete si maminky. Chápu kdyby se to dělo v restauraci. Ale zoo??? V zoo fakt musíte počítat se rvoucim deckem.

Když víš že máš takové dítě, tak proč ho taháš na úřad? :think: soudný rodic takové dítě necja druhému rodiči na hlídání.

• Citovat
  • Upravit
24291
10.5.23 13:26

@epsice zrovna lešnou ušel minulý týden dvouletý úplně celou. Úplně bezproblému. Výjimečně nebyl ani kvůli ničemu řev :D pro ty děti je to krásná zoo. Děti byli nadšené :dance: @Pitaya1 proč by si dítě nemohlo říct co chce? Jasný, když to neumí vyjádřit jinak tak řve :nevim: každý má svoje potřeby. Já teda nechávám hodně děti rozhodovat co chtějí. On ne vždy ten řev znamená rozmazlenost. První řval celkem dlouho, pač prostě dlouho nemluvil. Tak jsem ho to učila, aby jsme se domluvili. Jsem moc ráda, že ve čtyřech letech má svůj názor a nebojí se mi říct co potřebuje. Kdybych mu tehdá vše zakazovala jen kvůli řvaní, když bylo úplně z jiného důvodu, tak bychom neměli tak pěkný vztah. Naprosto chápu, že dítě chtělo polévku místo svačiny. Kdyby chtělo zmrzlinu je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.5.23 13:28

@Pitaya1 tatínek je v práci dráha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.5.23 13:32
@anavi13 píše:
@epsice zrovna lešnou ušel minulý týden dvouletý úplně celou. Úplně bezproblému. Výjimečně nebyl ani kvůli ničemu řev :D pro ty děti je to krásná zoo. Děti byli nadšené :dance: @Pitaya1 proč by si dítě nemohlo říct co chce? Jasný, když to neumí vyjádřit jinak tak řve :nevim: každý má svoje potřeby. Já teda nechávám hodně děti rozhodovat co chtějí. On ne vždy ten řev znamená rozmazlenost. První řval celkem dlouho, pač prostě dlouho nemluvil. Tak jsem ho to učila, aby jsme se domluvili. Jsem moc ráda, že ve čtyřech letech má svůj názor a nebojí se mi říct co potřebuje. Kdybych mu tehdá vše zakazovala jen kvůli řvaní, když bylo úplně z jiného důvodu, tak bychom neměli tak pěkný vztah. Naprosto chápu, že dítě chtělo polévku místo svačiny. Kdyby chtělo zmrzlinu je to jiné.

Každá k výchově přistupujeme jinak. Já řev jako formu slušné komunikace neveru a v takove chvíli nemám nejmenší důvod, dělat něco podle dítěte. Takže kdyby si revem vynucovalo polévku, tak by mělo smůlu, kor kdybych měla připravené jiné jídlo. klil mi taky dlouho nemluvil a přesto nemusel řvát a vztah máme velmi dobrý ;)

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
10.5.23 13:32
@epsice píše:
@Pitaya1 tatínek je v práci dráha :lol:

A tam je každý den od rána do noci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Birds
10.5.23 13:36
@Lucie_Sx píše:
Dvouleta dcera mi jednou hystericky rvala pul hodiny hlady, nez jsme dosli k restauraci, protoze nechtela ani prso, ani svacinu, ale polivku v hospode (mela takove obdobi).
Tak nemam jezdit na Sumavu…?
A ne, fakt neslo ji „nenechat rvat“. Knoflik OFF nema.

Tak to sorry, ale přesně typicky zmanipulovaná máma. Prý „řvalo hlady“ a přitom nechtělo prso ani svačinu 😄 😄… Tak to nebyl hlad! To by prso nebo svačinu nebo i mrtvýmu z nosu zblajzla raz dva! To bylo jenom „Já chci! Já chci! Já chci! A dokud mi to nedáš, tak budu řvát“. No podlehla jsi :kytka:
Na Šumavu si klidně jeď. Tam budeš nadšená, až si tvoje dcera 5 km od restaurace vzpomene, že si u tebe zase vydyndá polívku jako předtím. Už to jednou prošlo, tak co.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.5.23 13:36

Já se fakt musím smát ve Dvoře v Zoo je víc prolejzacek než zvířat. Je tam centrální hřiště s posezením a prolejzkama opravdu pro nejmenší děti.. je tam i kuchynka (pro děti na hraní) to fakt baví děti tak do 3 let. Vštší děti lezou p otom lanovém hradě. Pře jídelnou je další velké hřiště pro děti. Další hřiště jsou rozmístěny průběžně po zoo. Dále je tam vláček az 40 kč který jezdí furt do kolečka zase pro nejmenší děti.. Můžete mi vysvětlit proč to tam teda je když ta ZOO není pro děti? To tam na tom vláčků mají jezdit pubertáci?

Já tomu pořád nerozumím.

Příspěvek upraven 10.05.23 v 13:38

• Citovat
  • Upravit
1894
10.5.23 13:37

@Pitaya1 ano je. Od pondělí do pátku. Od 6 do 18ti. Vítejte ve světě tvrdě pracujících OSVČ :D ale ne že bych si stěžovala. Na pracáku jsem popudila max pár důchodců a ještě mne úřednice vzala přednostně :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí