Vzteklý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140233
27.7.15 11:31
@Anonymní píše:
@kdochcekam děti u toho nejsou, nezažili to. Tvůj příspěvek si přečtu ráda, ale nenechám se urážet do magorů od cizí slepice.
Já za tvůj osud fakt nemůžu… to nemůžeš, taky tě z toho nikdo neobviňoval, tak se hoď do klidu…

děti to vycítí, všechno. Také jsem si vždy myslela, že moje děti nic neví, když mě týral. Teprve nyní jsem našla odvahu odejít a k tomu mě vlastně donutila dcera.Snad bych se tam i vrátila a on mohl porkačovat dál, ale dcera si pro mě přijela do nemocnice.Za to jsem ji moc vděčná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.15 11:40
@Anonymní píše:
@mojmira když nemá nálady, tak jo. nevím, co je na tom k nepochopení… :zed: :zed: :zed:

A co je spouštěč? Neříkej, že nic, jen tak náhodně. Možná to jen nevíš, po tom bych začala pátrat. Nemůžeš řešit následky bez řešení příčiny, u ničeho, v psychologii obzvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
27.7.15 11:43

Tvl, tady se to zase slitlo… Holky, tak ale ono nikdy neni nic jen cerne nebo bile… A pokud je chlap rapl, tak chapu to, ze ma cas, kdy je skvely a pak mu prepne a jede bomby… A taky to, ze se obcas zachova takhle k zakl ale nevylucuje, ze vuci detem muze byt opravdu jako tata v pohode… A rict svuj nazor je ok, s tim se v diskuzi pocita, ale proc hnedka utocit sproste?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 11:47

@Litta má práci náročnou na psychiku, to vyvolává ty nálady nejčastěji…

@Xiraxinek protože je to přece frajeřina mluvit sprostě…

• Citovat
  • Upravit
49159
27.7.15 11:49

Zakladatelko zkus se zamyslet nad tím jestli by sis podobný výlev mohla dovolit ty vůči němu a jak by to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 11:51

@jdukolem to vím, nemohla. Za prvé k tomu nemám důvod, za druhé nejsem hádavý typ… :) a nemám to zapotřebí

• Citovat
  • Upravit
49159
27.7.15 11:51
@Anonymní píše:
@Litta má práci náročnou na psychiku, to vyvolává ty nálady nejčastěji…@Xiraxinek protože je to přece frajeřina mluvit sprostě…

a co dělá? pokud nezvládá práci..měl by stres ventilovat př sportem a ne tím, že týrá ženu.. protože to cos popsala je jistý druh týrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.7.15 11:52
@Anonymní píše:
@jdukolem to vím, nemohla. Za prvé k tomu nemám důvod, za druhé nejsem hádavý typ… :) a nemám to zapotřebí

výmluvy..
mě šlo o to jak by reagoval on? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 11:55

@jdukolem to nevím, nevymlouvám se, opravdu nemám zapotřebí se hádat. Nemám to ráda. ;)

• Citovat
  • Upravit
23081
27.7.15 11:58
@Anonymní píše:
@Litta má práci náročnou na psychiku, to vyvolává ty nálady nejčastěji…@Xiraxinek protože je to přece frajeřina mluvit sprostě…

Mě to jen přijde zbytečné… To sprosté urážení… Jako chápu, že to třeba bylo myšleno dobře, aby Ti to otevřelo nějak oči, ale to si myslím, že jde i slušným jednáním… Kdyby tohle bylo ok, tak asi tady neřešíš i svého chlapa, na urážky apod kraviny stačí bohatě on :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 12:00

@Xiraxinek Přesně. :-D

• Citovat
  • Upravit
8594
27.7.15 12:11

Zakladatelko??Jakože cože? Tvůj manžel má psychiatrickou poruchu, má chodit na léčbu a brát prášky. Psaní erotickýczh sms jsi neměla přiznávat, kdyby se to provalilko zapírat. Ty jsi totiž ted v pozoco viníka a on je ten chudák ze kterého dělá žena paroháče, i když je to uplně jinak. Vyhod ho na ubytovnu a domů jen s papírem od lékaře že se léčí. Je něco jiného nehádavý typ a něco jiného je roura, s prominutím, co si nechá vyházet skřín? Já mám ve skříni tak „naklizeno“, že by manžel asi vyhodiol barák do povětří :-D Je nemocnej, nebo hůř, je hrozně zlej a nemá tě rád. Musíš něco udělat ty, ne si tu sypat popel na hůlavu za nějaký smsky??SMSky jsou oproti jeho chování fakt prkotina.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.7.15 12:15
@Anonymní píše:
@jdukolem to nevím, nevymlouvám se, opravdu nemám zapotřebí se hádat. Nemám to ráda. ;)

chápu ale tady nejde o to zda se ráda či nerada hádáš – je to jen hypotéza - co by se stalo kdyby..ale ty si to evidentně ani neumíš představit že? že bys udělal jemu co on tobě.. asi by byl cirkus co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 12:16

@jdukolem nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlela. Asi by to byl cirkus, nebo by naopak čuměl a vzpamatoval se… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
27.7.15 12:17
@Xiraxinek píše:
Tvl, tady se to zase slitlo… Holky, tak ale ono nikdy neni nic jen cerne nebo bile… A pokud je chlap rapl, tak chapu to, ze ma cas, kdy je skvely a pak mu prepne a jede bomby…A taky to, ze se obcas zachova takhle k zakl ale nevylucuje, ze vuci detem muze byt opravdu jako tata v pohode…A rict svuj nazor je ok, s tim se v diskuzi pocita, ale proc hnedka utocit sproste?? :think:

myslíš že děti nepoznamená to, jak se tatík chová k jejich milované mamince? a i když na ně třeba nevylítává, tak je nemrzí nemají z toho stres? nevnímají to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí