Waldorfská školka Ostrava

1063
18.5.18 13:34

Waldorfská školka Ostrava

Zdravím, je zde někdo, kdo má děti ve Waldorfské školce v Ostravě (Na Mlýnici)? Potřebovala bych vědět, jak jste spokojeni?
Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21602
18.5.18 15:17

Pokud jich tam neni vic, tak tam mela syna svagrova a spokojena moc nebyla. a skola uplna tragedie - ode dve waldorfske v ostrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.5.18 20:54

@nozu Děkuji, a nevíte konkrétně, co bylo špatně? Spíše mi jde o přístup učitelek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
19.5.18 06:43

@Janulias detaily bohuzel nevim. my spis vic probiraly skolu, kde mela starsi dite. snad se jeste nekdo ozve s konkretnejsi zkusenosti. jen mi utkvelo, ze jsem byla strasne prekvapena, ze s detmi nechodili dopoledne vubec ven. ale je to uz par let zpatky, aktualne to muze byt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.5.18 12:13

@nozu Děkuji za info. Snad ještě někdo napíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
22.5.18 09:31
@Janulias píše:
@nozu Děkuji za info. Snad ještě někdo napíše :)

Taky budu sledovat… Ve školce jsou ještě místa a já bych mohla mít práci ve škole ( hledám něco, abych měla nejmladšího syna na „dohled“ a mohla vyzvedávat po obědě)… Nevíš, jak to tam vypadá ohledně „sociálně slabých“? Odrazuje mě ta lokalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.3.19 18:20

Nemá náhodou někdo nějaké aktuální info? Školka i škola? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 14:06

Dobrý den, je taky někdo, kdo by měl akruální zkušenost se ZŠ Waldorfská, případně také s jejich MŠ? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin