Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, je zde někdo, kdo má děti ve Waldorfské školce v Ostravě (Na Mlýnici)? Potřebovala bych vědět, jak jste spokojeni?
Děkuji Jana
Pokud jich tam neni vic, tak tam mela syna svagrova a spokojena moc nebyla. a skola uplna tragedie - ode dve waldorfske v ostrave.
@nozu Děkuji, a nevíte konkrétně, co bylo špatně? Spíše mi jde o přístup učitelek…
@Janulias detaily bohuzel nevim. my spis vic probiraly skolu, kde mela starsi dite. snad se jeste nekdo ozve s konkretnejsi zkusenosti. jen mi utkvelo, ze jsem byla strasne prekvapena, ze s detmi nechodili dopoledne vubec ven. ale je to uz par let zpatky, aktualne to muze byt jinak.
@Janulias píše:
@nozu Děkuji za info. Snad ještě někdo napíše
Taky budu sledovat… Ve školce jsou ještě místa a já bych mohla mít práci ve škole ( hledám něco, abych měla nejmladšího syna na „dohled“ a mohla vyzvedávat po obědě)… Nevíš, jak to tam vypadá ohledně „sociálně slabých“? Odrazuje mě ta lokalita…
Nemá náhodou někdo nějaké aktuální info? Školka i škola? Děkuji ![]()
Dobrý den, je taky někdo, kdo by měl akruální zkušenost se ZŠ Waldorfská, případně také s jejich MŠ? Děkuji ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.