Wellness ubytování s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
16.8.11 21:48

dada - no i tak mi to přijde docela drahý …to už je pomalu stejná cena jako tady http://www.novinky.cz/…na-zemi.html - tam sme byli loni v únoru a stálo nás to cca 1500,– Kč i s cestou ......

alpaka - mám další typy např.tohle http://www.dumrodin.cz/
nebo tohle http://www.sumavskachalupa.eu/

a určitě když trochu zagoggluješ se toho najde ještě spousta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.8.11 22:23
brumdinka píše:
nebo tohle http://www.sumavskachalupa.eu/

to vyypadá hezky, uložim si, ale to je dobré, pokud bude hezké počasí. Na přelomu října/listopadu bude dost pravděpodobně hnusně a budem zavření na penzionu. A tady žádné „indoor“ aktivity nejsou. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.8.11 22:55

NEvím, jestli to pomůže. Kamarádka je ted tady
Nevím, jak tam mají řešení apartmany. Až se vrátí, tak se jí poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.8.11 23:02

Achdárku, to vypadá super. Tak si držím pěsti, aby to bylo vícepokojové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.8.11 23:04

A pak ještě UKo v Bedřichově . Tam mají různé pokoje. Jen tam teda není moc toho wellness. Jen sauna a mazáže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.8.11 23:08
Achdarek píše:
A pak ještě UKo v Bedřichově . Tam mají různé pokoje. Jen tam teda není moc toho wellness. Jen sauna a mazáže. :think:

To už je na mě asi moc pro děti, abych se tam se všech rodinek nezbláznila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.8.11 23:10
Alpaka píše:
Achdarek píše:
A pak ještě UKo v Bedřichově . Tam mají různé pokoje. Jen tam teda není moc toho wellness. Jen sauna a mazáže. :think:
To už je na mě asi moc pro děti, abych se tam se všech rodinek nezbláznila. :mrgreen:

NE, je to tam fakt v pohodě. Třeba peklo bych v rámci zachování duševního zdraví nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.8.11 23:18

My byli letos uz podruhe tady (poprve predloni s 3mesicnim). Apartmanu tam par je, my ho taky berem, do pokoje bych nejela ani omylem, to jsme jezdivali se starsim a vecery jsou totalne o nicem.
Tohle muzu doporucit.

www.sporthotel-zaton.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.8.11 07:57

achdárku - a jako proč :?: to náhodou vypadá moc dobře, vy toho teda fakt naděláte :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.8.11 11:32
Achdarek píše:
Alpaka píše:
Achdarek píše:
To už je na mě asi moc pro děti, abych se tam se všech rodinek nezbláznila. :mrgreen:
NE, je to tam fakt v pohodě. Třeba peklo bych v rámci zachování duševního zdraví nedala.

V Pekle jsme se stavili na kafe na kole. To hřiště tam bylo super, kluk se tam vyblbnul. Ale bydlet bych tam nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.12.15 22:02

Pěkný večer, koukám, že diskuze je staršího data a tak obnovuji a hledám radu, kam vyrazit s dítětem 1,5r, partnerem a mamkou na wellness, kde ale bude i dětský koutek a dobré zázemí pro tak malé dítě. Pojedeme v únoru, takže venkovní hřiště nepřipadá v úvahu. Moje představa je polopenze, sauna, bazén, masáže. Takže něco v trochu větším městě, ať můžeme přes den někam na oběd nebo kratší výlet s kočárkem. Ideálně lázeňské město :) Moc děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
8.12.15 23:02

@Samantha_cz hotel Vista, Dolní Morava. Family friendly hotel se vším všudy. Byli jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.12.15 00:24

Občas nakupuju na Slevomatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
9.12.15 14:09

@klafina123 Já tam teď dost nakukuju, ale zatím mě nic nezaujalo. Některé nabídky se opakují a dost často se stává, že když se mi líbí nabídka wellness, tak hotel není baby friendly, žádný koutek, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.16 14:08

Dobrej welnes

Zdravím tady, wellnes jsme si super užili v Luhačovicích v Hotelu Alexandria, bylo to super, akorát děti sebou můžete vzít až od jejich 12 let. Ale supr vyžití, s manželkou jsme měli plno procedur masáže, různý zábaly a holky se čachtali v bazénu ve výřivce. Dokonce je v areálu jízdárna, kde děcka zažili dobrodružství. Mají moc dobrou kuchyni, večerní jídlo nám dodělávali u stolu, to byla podívaná. Je tam posilka, kterou jsem využil já, manželka chytala bronz v solárku. Letos jsme tento víkendový pobyt koupili rodičům k Vánocům, takže doufám že budou mít radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí