WhatsApp nevyžádaný chat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.5.18 10:16

whatsApp nevyzadany chat

Dobry den, stalo se vam, ze jste na whatsApp meli chat, ktery vam nepatril? Syn si hral s manzelovym telefonem a dostal se az na komunikaci, kde si dva psali, jak uz se na sebe tesi a ze to musi jeste vydrzet nez budou spolu. Manzela jsem se ptala, porad mi tvrdi, ze o tom nic nevi, ze to musi byt omyl. Rada bych mu verila, ale videla jsem co jsem videla. Chapala bych, kdyz by mu tam napsal nekdo omylem, ale kdyz to byla komunikace. Mel to taky nekdo z vas? Rada bych se trosku uklidnila. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
3.5.18 10:17

Tezko omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.5.18 10:22

Omylem, jo? :zed: Pokud se tomu rozhodněš věřit, tak tomu věř - ale je jiné, podstatně jednodušší vysvětlení. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.5.18 10:24

Nestalo. V chatu mas jen lidi, ktere mas v tel. kontaktech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 10:26

Kdyby si ty dva psali a jeden z nich měl manžela v kontaktech a omylem ho k té konverzaci přidal tak by to bylo možné. My máme třeba takhle chaty jako studijní s lidma ze školy, ale musí tě přidat ten kdo ho založil.

• Citovat
  • Upravit
5640
3.5.18 10:29
@Anonymní píše:
Kdyby si ty dva psali a jeden z nich měl manžela v kontaktech a omylem ho k té konverzaci přidal tak by to bylo možné. My máme třeba takhle chaty jako studijní s lidma ze školy, ale musí tě přidat ten kdo ho založil.

Proc to pises anonymne?

No ale chatu takhle osobniho razu te nikdo omylem nevlozi, je to tam dostatecne videt, videla by, ze jsou tam tri. Jak ona, tak ti dva dalsi chatujici, by ho smazli a nevykecavali se v x vetach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 10:29

@Ms.Ragdoll ulozenou v mobilu ji nemel, bylo tam u ni telefoni cislo a fotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.18 10:31

Holky ja myslela, ze me uklidnite, ze je to normalni. No promluvime si o tom az prijde z prace. Mam opsane cislo na ni, ale nemam odvahu zavolat

• Citovat
  • Upravit
5640
3.5.18 10:31
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll ulozenou v mobilu ji nemel, bylo tam u ni telefoni cislo a fotka

Tak ma ulozene tel. cislo. Vsechny kontakty nemusis mit pod jmenem. Ta appka to paruje pres telefoni seznam.

A kdo ji psal? To ji odpovídal tvuj manzel? Nebo kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.5.18 10:33

No nevim whatsapp, ale treba ve viberu mam vlakno s dvema kamoskama a jedna z nich omylem z kapsy pridala do naseho vlakna zenskou, kterou mela normalne v kontaktech, tak taky chvilu videla, co my si pisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 10:33
@Ms.Ragdoll píše:
Tak ma ulozene tel. cislo. Vsechny kontakty nemusis mit pod jmenem. Ta appka to paruje pres telefoni seznam.A kdo ji psal? To ji odpovídal tvuj manzel? Nebo kdo?

To ja nevim, proste tam byl rozhovor dvou lidi, tak predpokladam ze to byl bud manzel nebo cely ten chat se tam dostal omylem, ale to jste mi tu vyvratily

• Citovat
  • Upravit
35734
3.5.18 10:34
@Ms.Ragdoll píše:
Tak ma ulozene tel. cislo. Vsechny kontakty nemusis mit pod jmenem. Ta appka to paruje pres telefoni seznam.A kdo ji psal? To ji odpovídal tvuj manzel? Nebo kdo?

Nemusis, staci ti cislo a muzes si psat, nemusi byt vubec v telefonnim seznamu a jmeno to tam napise co ma ten clovek vyplnene i fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@Anonymní píše:
Holky ja myslela, ze me uklidnite, ze je to normalni. No promluvime si o tom az prijde z prace. Mam opsane cislo na ni, ale nemam odvahu zavolat

Nikam nevolej, to nicemu nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
@Anonymní píše:
Dobry den, stalo se vam, ze jste na whatsApp meli chat, ktery vam nepatril? Syn si hral s manzelovym telefonem a dostal se az na komunikaci, kde si dva psali, jak uz se na sebe tesi a ze to musi jeste vydrzet nez budou spolu. Manzela jsem se ptala, porad mi tvrdi, ze o tom nic nevi, ze to musi byt omyl. Rada bych mu verila, ale videla jsem co jsem videla. Chapala bych, kdyz by mu tam napsal nekdo omylem, ale kdyz to byla komunikace. Mel to taky nekdo z vas? Rada bych se trosku uklidnila. Diky

Omylem to určitě nebylo. Kdo mu píše, toho má v kontaktech telefonu, pokud tam není jen číslo, to může znamenat, že to nemá uložené.. Ale jinak konverzace omylem nikam neskočí ani se náhodně neukazi.. Lze ti, musel to psát on.. Nenech že sebe dělat bl*ku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.5.18 10:36
@Anonymní píše:

Neni to normalni, to by jim ta aplikace asi dlouho nefungovala, pokud by meli takove problemy s unikem soukromych dat :nevim: je mi lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák