Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte, prosím, někdo zkušenosti s tímto internetovým obchodem?
http://www.pixmania.cz/cz/cz/home.html
Nikdy jsme od nich nic nebrali, chtěli bychom koupit videokameru, ale požadují zboží zaplatit předem, takže bychom je nejdřív raději proklepli…
Moc děkuji za odpovědi.
ahoj
my kupovali odšťaˇvňovač… cena na běžných internetových obchodech 4500,– na pixmanii necelé 4000,–- poté co jsem se zaregistrovala a odšťavňovač vložila do košíku mě překvapila cena… která dosáhla skoro 4400,–- (za dopravu požadují nehoráznou sumu - běžně je to kolem 100 korun když přepravuje expresní služba PPL nebo jiná) a navíc chtěli odsouhlasit nějakou nesmyslnou klauzuli ve smlouvě,… bez té daná věc nešla objednat a cena té doložky ke slmouvě byla přes 300,–- (částky už nejsou zcela přesné protože to je už dva měsíce)… poté co naskočili k ceně odšťavnˇovače tyto dvě nepříjemné částky, navíc ta doložka ke smlouvě byla dle mého fakt jen matení zákazníků, protože na vrácení zboží do 14ti dnů máš nárok dle zákona a ještě tam měli cosi…
Skončím ten výčet… tak strašně nás to s manželem vytočilo a naštvalo.. takové jednání, že jsme odšťavňovač koupili na jiném internetovém obchodě za cenu, kterou uváděli + necelá stovka doprava… vyšlo nás to sice o 150 korun dráž než kdybychom objednali na www.pixmania ale jak píšu postup při objednání zboží na jejich stránkách a nutnost zaplatit za něco co vůbec nechci (smlouva) nás nadobro odradila… ještě ted když to píšu tak si vzpomínám jak jsme byli naštvaní…
Prostě radši dám trochu víc, než abych nakupovala podle mého na neseriozním internetovém obchodě.
Toť můj názor, samozřejmě bohužel nevím jak je to s dodávkou, protože objednávku jsem neuskutečnila…
člověk hledá nejnižší cenu, pak najde zaregistruje se a ejhle…
Mako, díky,
tu klauzuli tam mají pořád, chtějí zaplatit okolo 1200,– za nějakou extra záruku nebo co, ale už se dá zaškrtnout, že si ji nepřeješ. Tak tu jsme samozřejmě odmítli. No i proto se nám to moc nezdá, tak se radši ptám.....Ono u té kamery to dělá dost velký cenový rozdíl, ale abychom jim neposlali peníze a nesplakali nad výdělkem…
Zkusenost vlastni nemam, ale manzel provozuje internetovy obchod a dost casto se mu stava, ze lide chteji reklamovat zbozi, ktere koupili na pixmaniii u nej. Problem je v tom, ze pixmanie ma sidlo v cizine, takze jakakoliv reklamace se musi vyrizovat pres ne a to se muze dost prodrazit.
ahoj já přes pixmánii kupovala kameru, vyšla mě o 2 tísíce levněji a ted nedávno odštavnovač v electro wordu za něj chtěli 5000 a přes pixmania mě vyšel na 3 400 co je rozdíl. zboží jsme měla od poslámí peněž do týdne doma, takže já jsem moc spokojená
Kolega nakupuje stále a je velmi spokojený jinde snad ani nenakupuje.
Ahojky, já kupovala digitální foťák, klauzuli jsem nezaškrtla a peníze šly převodem z učtu.Dorazil v pořádku, jen mě překvapilo, že jsem tam neměla český návod, ale ten jsem si stáhla z netu.My máme Canon a ten má servis u nás dobrý, jiné značky bych si asi rozmyslela.Někdo od toho manžu zrazoval, chtěl tam koupit monitor, že tam je právě ten problém s tím, že sídlí v cizině ![]()
Ahoj, ja si tam kupovala tablet na kresleni za 8tis a misto toho mi prisel profi projektor za 35tis.. Samozrejme jsem jim to oznamila a vymenili to, ale bylo to celkem prekvapeni.
já bych to nevrátila
dělám si legraci, ale docela sranda…
pixmania je ze zahraničí a nemají snad žádnou pobočku u nás, takže se na ně myslím nevztahuje naše právo… nevím jak je to přesně, ale lhůty na reklamaci se asi můžou lišit.
navíc tu reklamaci musíš poslat k nim na adresu… takže vyšší náklady můžou srazit výhodnou cenu.
..............
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz
Chtěl jsem uplatnit rozpor s kupní smlouvou, ale dle zákaznického servisu je potřeba zaslat zboží do Francie a rozpor s KS na emailovou adresu české pobočky pixmanie. Neumím si představit, jak budou pracovníci české pobočky posuzovat rozpor zboží s KS, když zboží bude ve Francii… Ve slušném obchodě lze poslat rozpor s KS společně se zbožím, už jenom pro to, aby bylo možné rozpor zboží s KS posoudit. Pixmania však neumožňuje zaslat rozpor společně se zbožím ani do Francie („ve Francii tomu nikdo nebude rozumět“) ani do české pobočky pixmanie („Zboží musíte zaslat do Franice a rozpor na českou pobočku, a to pouze emailem“) - tak mi to řekla paní Aneta na zákaznické lince. Proč lze zaslat rozpor s KS pouze emailem? ABYSTE NEMĚLI DODEJKU A UŽ NEMĚLI ANI ZBOŽÍ, KTERÉ JSTE NUCENI POSLAT DO FRANCIE!
Ahoj, kupovala před delší dobou, ale pak jsem to potřebovala reklamovat a posílat se to muselo do Francie a to byl docela horor a dlouho trvalo i vracení peněz. Už bych to po téhle zkušenosti nedělala.