X-lander - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
20.11.12 21:57

Máme a jsme spokojení :palec:!
Malá se narodila v lednu, takže korbička byla OK, odpružení vůbec nevadí, nesnesla bych dítě ukolíbat, tak mi krásně usne i bez houpání a to nemluvím o postýlce nebo golfkách ;)!
Tedˇ jsme ve sportˇáku a malé se líbí koukat na vše kolem, já jsem taky ráda, že nečučí furt jenom na mě a navíc jede pěkně po směru jízdy :mrgreen: :palec:!Vadí mi jen, že nejde úplně do sedu :think:!
Jinak je sice těžší, ale o to je stabilnější :palec: a širší (v Octávce mi zabere 1/3 možná i víc :think: ),ale nějak mi to neva, já takový „tank“ chtěla ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31409
20.11.12 21:59

Já jsem ho měla půjčený několik neděl a to, že nemá otočné sezení, mi hodně vadí, syna vozím čelem k sobě, rádi si povídáme, ukazujeme…ale je to na Tobě, spousta maminek toto neřeší

jinak nevím, jaký ročník jsem měla půjčený já (ale kupovaný byl letos, edice Ocean, podle mě možná 2011) a to teda je mazec, jak hrozný systém posazování tam je-nějaký tahání pásků mě fakt nebere teda, navíc to ani pořádně nedrží, brrr. Tohle fakt ne.

já mám Hartan Topline S a ve srovnání s tím je X-L fakt nemotora a prcek. Nicméně vzhledem k tomu, kolik jich venku jezdí, se s výše uvedenými problémy dá evidentně popasovat, takže když si ho v obchodě pořádně vyzkoušíš a necháš ukázat, a rozmyslíš, zda Ti vadí jen ta posměrná sedačka, tak je to určitě za ty peníze rozumné vozítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
20.11.12 22:17

Jestli ti vadí, že nejde otočit sporťák proti směru jízdy tak se koukni na letošní modely, mám dojem že ty už to mají.
Já jsem ho měla na malýho, je v lednu a bez problémů se vešel i se zimní výbavou. Houpání mi nevadilo, nechtěla jsem malému působit mořskou nemoc 2× denně:)Do terénu se s ním dá i když není odpružený, sjeli jsme s ním asi 2× Pustevny-Radhošť a zpět a tam to rozhodně není asfaltka:)Skladný je bez problémů, a dostatečně lehký je taky (mám 158 cm a 50kg takže jsem chtěla kočár, který mě nezabije:)), do MHD taky bez problémů a jak jsem tu četla že se převracel s taškou, tak se mi to stalo jednou když jsem ji měla narvanou nákupem:)ale jinak je to v pohodě:)
Na druhé dítě zase X-lander :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
20.11.12 22:24

Ahoj, nečetla jsem recenze přede mnou, ale přidávám svojí zkušenost.
Měla jsem vyhlídnutý XA 2010 ještě před tim, než se mi narodilo dítko. Jenže pak mi ho přítel rozmluvil a koupili jsme Dorjan Danny Sport. To byl naprosto příšernej kočár. Vydržela jsem s nim 8 měsíců, kdy byla malá v korbičce a pak po dlouhym váhání jsem za velký peníze koupila sporťák. Samozřejmě že starej kočár jsem neprodala ani za půlku, takže ve finále jsme zbytečně vyhodili oknem skoro 10 tisíc :(
Splnila jsem si sen mít X-lander XA 2011. Kočár mohu doporučit ve všech směrech. Je sice těžší, ale s cestováním v MHD jsem neměla problémy. Jsem z Prahy a jezdila jsem s kočárem opravdu hodně, několikrát do týdne. Když si vychytáš nízkopodlažní spoje, kterých už jezdí opravdu hodně, tak je to v pohodě. Takže za mě, jdi do něj. Rozhodně si do výběru kočárku nenech nikým kecat, protože ve finále to budeš ty, kdo s ním bude jezdit v 90 %, takže musí vyhovovat především tobě! Tak hodně štěstí při rozhodování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
20.11.12 22:24

Tento by měl mít otočnou sedačku http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.11.12 22:26

Ahoj, já mám x-lander 2011 a kdybych měla tenkrát na výběr, šla bych do toho nového x-move. Má otočnou rukojeť. Dost mi vadí, že na malého nemůžu koukat a to jsem byla před jeho koupí přesvědčená, že mi to vadit nebude. Korba velká není, do sporťáku jsme ale šli v 7 měsících a to bych řekla, že je ok. Skvěle se s ním jezdí - uřídím ho s přehledem i jednou rukou což se občas hodí. Nánožník je sporťáku ale není řešený podle mých představ, určitě to mají jiné kočáry lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
20.11.12 23:33

Mám taky x-landra, ale xq 2011 amethyst, má sice menší kolečka než xa, ale sporták jde otáčet- a to pro mě bylo rozhodující. Malá se narodila na konci ledna, v korbě vydržela 7měsíců v pohodě. Právě, že na podzim a zimu jdem do sportáku, tak jsem chtěla ten otočný- četla jsem hodně recenzí a řídila se radami maminek a jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.11.12 16:58

Ja muzu X-landera jen a jen doporucit. mam X1, coz je skvely kocarek do prirody, na dlazdene silnice,..proste horsi teren (ne mestsky asfalt). Nafukovaci kola jsou i dobry pro miminko, ze pohlcuji otresy. No a X1 je odpruzena, takze nedam dopustit. Korba do 5 mesicu staci a pak stejne kazdy prejde na sportak, protoze chce mrne koukat ven a objevovat okoli (coz je i dobry, ze nevidi na maminu). Uz ho mam na poslednich par mesicu, protoze uz neni treba a budu se tezko loucit, neni lepsi kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí