Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, jsem tu nováček, tak snad mě neukamenujete za novou diskuzi na téma kočárků..
Chtěla bych znát vaše názory, které už s těmito kočárky jezdíte.. Nemůžu se pořád rozhodnout, enzo má kamarádka a jako snad jedinou nevýhodu vidim, že se sporťák nedá otočit proti směru jízdy.. U x landeru mě malinko odrazuje menší korbička i když mimi bude na konci listopadu, a taky se mi zdá strašně úzký sezení u sporťáku (29 cm, enzo má tušim 38cm..).Prosím vás o vaše zkušenosti, názory, objevy a tak.. Mám pocit, že čim dýl vybírám, tím víc se nemůžu rozhodnout..
Děkuju za jakoukoliv reakci. ![]()
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveJestli se nemůžeš rozhodnout, pak to znamená, že je jedno, jeslti vezmeš ten nebo ten. Žádný nebude úplně ideální - kor když takhle hledáš mouchy. Heleď, pro útěchu - já měla kočárek za 1200 a naprosto v pohodě, nemám si na co stěžovat. ![]()
Tak z toho nedělej vědu a popros o názor např. manžela, at ti to rozsekne.
Ten Espiro Enzo neznám, ale máme X move a korbička mi tedy malá vůbec nepřijde, a to máme velké dítě! V pohodě se tam vejde v zimním oblečení i fusakem a má ještě místo. V porovnání s většinou sporťáků je ta korba opravdu široká. Jinak ta otočná korba je opravdu skvělá, já si třeba nedokážu představit jezdit tak, že na dítě nevidím. Kočár je to celkem kvalitně provedený. Jediné, co mi na něm vadí je to, že nemá odpružená kola. Takže do terénu nic moc.
Ještě mě napadlo - viděla jsi je v reálu oba? Vzala jsi je do ruky, zkusila kus jet atd.? Pak by ti určitě jeden z nich „seděl“ víc. ![]()
@stříbřenka u kazdeho kocarku co se da otacet je zuzene sezeni. Evo bych si nekoupila. Mela ho znama a reklamovala ho 3× behem 9 mesicu. Nakonec koupila x move
No do terenu se moc casto nechystam, takze to mi vadit nebude..
Mela sem je v ruce oba, ale move na krame a enzo v realu i s mimcem, nikde v Liberci sem ho vystavenej nenasla..
Ahoj, jestli to je ještě aktuální, tak mohu říct za sebe, že si nemohu stěžovat. S kočárkem jezdím od února, korba je menší, má 74cm a já už měsíc jezdím se sporťákem. spíš, než že by se mi ještě nevešel, že už jsou vedra. Tak chci, aby malému nebylo takové vedro a už pozoruje, tak mu to vyhovuje
Na korbě je super, že je polohovatelná, my byli ublinkávací, tak jsem to ocenila a na cestu v případě malého auta jde dát úplně na placku
Ovládání je super a vůbec mi nevadí, že nejde sportak na obě strany, proč by koukal na mamku, když ji vidí celý den
na korbě i ocenuji, že když ho dám na koníka, tak odlepím boudičku a má rozhled
viz foto, ale zase sportovní xlander je větší se mi zdá. při skládání sportáku nemusis nic sundávat, jen se zaklapne, to je taky důvod proc už ho mám, mám malé auto ![]()
@zdenaz píše:
Ahoj, jestli to je ještě aktuální, tak mohu říct za sebe, že si nemohu stěžovat. S kočárkem jezdím od února, korba je menší, má 74cm a já už měsíc jezdím se sporťákem. spíš, než že by se mi ještě nevešel, že už jsou vedra. Tak chci, aby malému nebylo takové vedro a už pozoruje, tak mu to vyhovujeNa korbě je super, že je polohovatelná, my byli ublinkávací, tak jsem to ocenila a na cestu v případě malého auta jde dát úplně na placku
Ovládání je super a vůbec mi nevadí, že nejde sportak na obě strany, proč by koukal na mamku, když ji vidí celý den
na korbě i ocenuji, že když ho dám na koníka, tak odlepím boudičku a má rozhled
viz foto, ale zase sportovní xlander je větší se mi zdá. při skládání sportáku nemusis nic sundávat, jen se zaklapne, to je taky důvod proc už ho mám, mám malé auto
Ale výrobce udává délku korby 79 cm, to jsi mě teď překvapila
Jakou jste měli k tomu autosedačku, jestli se můžu zeptat?
Ahoj, také se rozhoduju jestli X-lander. Move nebo jiný. Nevíte někdo náhodou kde by se v jižních čechách nebo v Praze dal vyzkoušet na živo?
Ale co jsem koukala na ten nový model, tak tam odpružena kola píšou!
@wena8621 kousek prahy ho mají v hostivicích. www.malvik.cz
mám x move a nedám na něj dopustit ![]()
@Miškynka super děkuji moc;-) si zkusíme udělat vylet;-)
A jak je to s tím odpruženim? Jak zvládá kostky na chodníku nebo takové ty klasické díry?
@wena8621 mám ho přes rok a jsem spokojená. jako na každém kočárku se i na něm najdou mouchy, ale záleží co chceš jezdím s ním normálně po polňačkách a zvládá dobře
@paola white No, já chci jednak do města, ale i třeba na procházky do lesa…
U toho XA píší, že je odpružený, tak asi fakt uvidíme naživo.)
Ale děkuji za rady:)