Z čepice mu věčně koukají uši :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
19.3.17 13:20
@Mar__tanka1983 píše:
Já z toho taky šílím.
Kupuji čepice přes uši, není mnoho značek, které by je dělaly :?
Pravidelně mám dobré zkušenosti se značkou sando
https://kojenecke-cepice-rukavice-a-saly. heureka. cz/sando-261-bavlnena-cepice-na-usi-s-ksiltem-r-v-ruzova-vinova/# :palec:
Mají je i ve větších velikostech a mám klid.Příspěvek upraven 17.03.17 v 11:24

Cepice -usi ven-taky bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.3.17 13:21

Sando zkzsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
20.3.17 18:44

Hurá, tak jsem koupila klukům homeles čepice a drží jim na uších krásně celý odpoledne! :-) Sice jim občas trošku spadne do očí, ale hlavně že na uších drží jako zalepený :palec: :dance: Budem už nosit od ted jenom ty delší, krátké se nám zkrátka vytahovaly pořád nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20595
2.3.21 23:24

Ahojky všem, také máme problém, lezení uší a mladšímu absolutně nejsou čepice po starším, když byl starší v jeho věku, mladší má asi větší hlavu, poněvadž mu jsou kratší, kde momentálně v téhle době, kdy je opět vše zavřené, kupujete bavlněné čepice na 5-7 let nejlépe s obrázky? Teď sice dávám ještě zimní, ale ze dne na den může přijít teplejší počasí, děkuju všem Lucka našla sem čepice na

www.pletex.cz

ale tam mají hodně výběr pro holčičky pro kluky také, ale ne moc s obrázkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
6.3.21 13:46

Na zavazování pro malinké děti doporučuji české čepky Dráče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20595
7.3.21 00:08

Ahojky děkuji také sem viděla, ale na to je malej, nebo teda, jak se to vezme, kdyby nechodil do školky, tak ok, ale neumí zavazovat a nemůžu chtít po učitelkách, aby mu zavazovaly čepičku, ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
7.3.21 12:59

@lucypaja promin,ale nechápu, proč by mu učitelka nemohla zavázat čepici??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20595
7.3.21 13:23

No mě by to nevadilo, já v tom problém nevidím, ale syn je už takhle skoro nejpomalejší v oblékání a ještě, aby řešili čepičku, to by se jim asi nelíbilo nechci je nějak pomlouvat jsou hodné, ale syn neni nejmladší a tudiž se u něj očekává, že si dost věcí udělá sám, tkaničky ale zavazovat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat