Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak u nás máme stejný problém (pouze opačně) - já nakousnu u špičky a manžel loupe od stopky a dohadujeme se o správnosti postupu pokaždé, když chtějí banán děti.
@Anonymní píše:
Já vím, že to je šílená otázka, ale mě by vážně zajímalo, jak ho otevíráte, nemůžeme se dohodnout, co je správně
Já ho loupu od stopky.
Loupeme od stopky. Kousat do slupky mi přijde hnus, kdoví kde všude se to valelo…
Nikdy jsem neloupala banán od stopky a dělala jsem dobře ![]()
https://tn.nova.cz/…se-proc.html?…
@Anonymní píše:
Z jaké strany otevíráte banán?
Zásadně z levé strany do prava.
Zlomim od stopky, fuj kousat do slupky, když je plná reziduí fungicidů a pesticidů. Asi málokdo myje banány před oloupanim. Banány jsou nejvíce chemicky ošetřovaná plodina na světě.
já nalomím od stopky, manžel na druhé straně, naše nejmladší do banánu bouchne dlaní, milej banán vyletí prostředkem a pak debužíruje ![]()
Ale pobavila diskuze, taky doma řešíme někdy číčoviny ![]()
Kdyz nemam nuz, tak od stopky, s nozem z druhy strany. Do slupky nekousu, vzdyt je to trpky a nehet to zabarvi. Ale chapu zavaznost tematu ![]()
Jako Tvůj manžel. Nekde jsem cetla, ze se to nesmí vubec kousat a ze by se měl banán z obou stran tak půl cm odkrojit, obě špičky. Ze se tam kumuluji nežádoucí latky, asi jako v ohryzku jablka, ale nedělám to. Banán jiné celý ![]()
Nijak. Jim ho i se slupkou.
![]()
Kecam. Loupu od stopky. Ale tak v 50% mi praskne podel, tak ho rozbalim, vytahnu a ulamu oba konce (taky nam rikali, ze je v nich snad rakovina nebo tak neco). Pak ho jeste jim dost zvlastnim stylem, ale popisovat to nebudu, jinak si muzi zacakaji displeje. ![]()
V dalsich asi 20% se slupka odloupne jen horni vrstvou, takze pak pitvam.
Asi jsem divna.
![]()