Z každé práce mám šílený stres
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No, mám to taky, žádný konkrétní důvod nevím, prostě jdu do práce a trnu jestli včera nebylo něco špatně. Když jsem nastupovala do té současné, zaučovala mě kolegyně, která tam byla v té době 4 roky. Strašně jsem jí záviděla, jako, že tam chodí v klidu po takové době…No jsem tam přes 10 let a v klidu nejsem…Vždycky se mi vybaví ty nervy, když se mamka dlouho nevracela z třídní schůzky-určitě mě, tak dlouho s učiteli probírá…
Samozřejmě se tam zapovídala s jinou maminkou, nebo cestou nakoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne tyrala matka a mam uplne stejny syndrom podvodnika jako ty. Jsem omezena, nic nedokazu, nic nedelam, nic neudelam spravne, jenom se flakam, nenajdu si nikdy praci atd atd atd cele dospivani.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Sem si prisednu, neboť toto je můj celoživotní problém. Samozřejmě prosím o zachování anonymu. Na mě se zase asi podepsala despotická matka…výsledek je úplně stejný co se týče prací a nervů z nich.
Mám to stejně.
- Citovat
- Upravit
S tím alkoholem to je tak, že pokud si ráno dám skleničku, dvě, tak jsem na tom asi jako normální kolegyně, které jsou v pohodě - nejsem ve stresu, někdo klidně může zvýšit hlas nebo řešit něco nepříjemného, já jsem schopna diskutovat, řešit to, neklepu se, nebrečím. prostě jsem „normální“. Bez alkoholu je to horší. Ale nepiju denně. Neurol jak kdy, nechci být závislá, ale jsou situace, kdy jsem to bez něj nedávala a bylo mi všechno úplně fuk. Závidím lidem, co se tak cítí i bez chlastu a léků
to je můj životní sen…
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
jak se Vám povedlo nebo vede s danou problematikou bojovat?
Mam v práci z každé maličkosti hrozne nervy, mam nulové sebevědomí a diagnostikované PTSD po domácím násilí cele dětství…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Na tvém místě bych zkusila zajít k psychiatrovi a řešila to s ním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 chodila jsem, momentálně už ne. Čekám až se uvolní místo na psychoterapii
- Citovat
- Upravit