Prádlo z pračky voní, po uschnutí ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.11.13 08:51
@tterka píše:
Tak Ježíškovi odepiš, že je vůl, protože sušičky už dávno nejsou tak drahé. Viděla jsem siemens, elektrolux, aeg i bosh s tepelným čerpadlem už okolo desítky. Takže ať zavře zobák a kouká vletět do nějakého elektra pro sušičku, nebo mu přestaneš prát :lol: ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971

Nic jsem nečetla..ale je to normální… máme ozkoušené jenom jedno- aviváže z Německa.. a prádlo můžeš pověsit ven, kamkoliv a vonět ti bude ještě týden potom :kytka: to je jediné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berruskaa

Jojo to jsem chtěla taky, nakonec jsem si řekla, že funkčnost je přednější a koupila si jinou jak je pračka, a jak říkám sušička s myčkou jsou nejlepší kámošky, už bych bez ní asi nepřežila. A taky člověk ušetří na oblečení, děti toho potřebují mnohem méně, protože se to hodí do pračky, do sušičky a za tři hodiny je to opět nachystáno k použití. Mám i koš na sušení bot, za tři hodinky jsou dětské mokré boty připraveny opět k použití. Takže za mě sušička nejlepší řešení, i když nebude mít stejný design jako pračka.

• Citovat
  • Upravit
72725
14.11.13 08:52
@Terulisekk píše:
Nic jsem nečetla..ale je to normální… máme ozkoušené jenom jedno- aviváže z Německa.. a prádlo můžeš pověsit ven, kamkoliv a vonět ti bude ještě týden potom :kytka: to je jediné..

které konkrétně? nechala jsem si je tam kupovat a bylo to o ničem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.11.13 08:52
@tterka píše:
Tak Ježíškovi odepiš, že je vůl, protože sušičky už dávno nejsou tak drahé. Viděla jsem siemens, elektrolux, aeg i bosh s tepelným čerpadlem už okolo desítky. Takže ať zavře zobák a kouká vletět do nějakého elektra pro sušičku, nebo mu přestaneš prát :lol: ;)Ono celkově, když sušíš prádlo dlouho, tak prostě vonět nebude - tedy alespoň, to je má zkušenost. Musím sušit buď v sušičce, nebo suším ve vytápěné garáži, kde mám prádlo suché za pár hodin a prádlo mi nesmrdí. Používám též ariel, dříve s lenorem, a teď jsem zjistila, že voní i bez aviváže (kterou na sušičku nepotřebuji)

Ja bych prave chtela stejnou k pracce no :zed: jsem asi jeste malo vytocenanebo se moc snazim dosahnout svyho. Nebo si koupim susak a budu mu to susit pred televizi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.11.13 08:54
@Terulisekk píše:

Prd. Uz jsem tu psala ze jsem mela z nemecka cocolino a softlan a to stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.11.13 08:55
@Krkael píše:
doma susit nemuzu pac pak prej vlhne barak

Na to je docela pěkný protiargument… Každý den nasaje z podloží rodinný dům zhruba dva kýble vody. A to je fyzikální proces, který funguje 24 hodin denně… A jede i u domů s „dokonalou“ zemní izolací (ta to jenom přitlumí a sání vody pak jde jinudy…) Ta voda se pak zase odpaří fasádou nebo podkrovním prostorem…
Předpokládám, že nepereš pro regiment vojáků.
Ale sušička mně ve tvé situaci přijde jako nejmenší zlo.
Ještě mě napadá jedna možnost - z mého života: mně vždycky po oprání hodně smrdělo prádlo v době, kdy jsem oprvadu hodně konzumoval maso. Žádná prací chemie nepomohla - zmizelo to až po úpravě jídelníčku… A divné na tom bylo to, že prádlo smrdělo i ostatním členům rodiny, pokud se jejich prádlo pralo ve stejné dávce s mým. Takže jsem si z toho vyvodil, že masožravci v sobě pěstujou nějaký odlišný druh baktérií… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 14.11.13 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971

@martina.se tak to nevím, jaké německé jsi kupovala.. my nakoupili na zkoušku asi pět druhů těch nejlevnějších za euro.. a voněli nádherně a dávali jsme normální množství.. dokonce ještě teď po měsíci mi voní ve skříni povlečení.. :andel:.. a nebo kvalita našeho lenoru a jejich lenoru je taky úplně jiná..jejich prostě voní i po vyprání, u nás aviváže co voní jako u nich prostě nejsou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054

Zkus vycistit pracku a misto praciho gelu pouzit prasek. U nas to zabralo. pouzivala jsem persil nebo ariel gel a po case zas smradlave pradlo. Takze u nas za to mohl vazne ten gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230

35tis za sušičku? A co sis přála za sušičku :mrgreen: já teď koupila sušičku za 17 a to je docela hustopřísná, rozhodně by se daly koupit i levnější a přitom dobré.
Každpádně - gelu nedávej víc, než je doporučeno. Dávej ho asi tolik, kolik ho je v těch kapslích. Jinak ti bude prádlo naopak smrdět (přemíra gelu ulpívá v pračce, pak to oleze slizem, řasami a kdo ví čím). Mně už teď prádlo ze sušáku taky skoro nevoní. Je to tím, že schne 2-3 dny. V létě, když bylo suché za jeden den, tak vonělo nádherně i dlouho po vyprání. Ale tím, jak to tak dlouho visí (a navíc vlhké), tak to vyvane. Ze sušičky prádlo prý nevoní, údajně se vůně vyfouká, nevím, dnes poprvé vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@tterka píše:
A co máš za pračku?Vlhne barák? Nějakej chytrej ten tvůj :zed:. Tak ať ti zatopí na půdě… A teď přes zimu to bude ještě horší. Budeš sušit dlouho
:roll: prej jo. Ze to tu bude kondenzovat :think:

Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.11.13 08:58
@Mad Silence píše:
Zkus vycistit pracku a misto praciho gelu pouzit prasek. U nas to zabralo. pouzivala jsem persil nebo ariel gel a po case zas smradlave pradlo. Takze u nas za to mohl vazne ten gel.

Prasek pouzivam na ty monterky co vyvarim :nevim:

@Any83 píše:
35tis za sušičku? A co sis přála za sušičku :mrgreen: já teď koupila sušičku za 17 a to je docela hustopřísná, rozhodně by se daly koupit i levnější a přitom dobré.
Každpádně - gelu nedávej víc, než je doporučeno. Dávej ho asi tolik, kolik ho je v těch kapslích. Jinak ti bude prádlo naopak smrdět (přemíra gelu ulpívá v pračce, pak to oleze slizem, řasami a kdo ví čím). Mně už teď prádlo ze sušáku taky skoro nevoní. Je to tím, že schne 2-3 dny. V létě, když bylo suché za jeden den, tak vonělo nádherně i dlouho po vyprání. Ale tím, jak to tak dlouho visí (a navíc vlhké), tak to vyvane. Ze sušičky prádlo prý nevoní, údajně se vůně vyfouká, nevím, dnes poprvé vyzkouším.

K pracce no. Stredni trida v dane znacce. Zkusim min gelu ale uz si nedelam iluze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
14.11.13 08:59
@berruskaa píše:
Jojo to jsem chtěla taky, nakonec jsem si řekla, že funkčnost je přednější a koupila si jinou jak je pračka, a jak říkám sušička s myčkou jsou nejlepší kámošky, už bych bez ní asi nepřežila. A taky člověk ušetří na oblečení, děti toho potřebují mnohem méně, protože se to hodí do pračky, do sušičky a za tři hodiny je to opět nachystáno k použití. Mám i koš na sušení bot, za tři hodinky jsou dětské mokré boty připraveny opět k použití. Takže za mě sušička nejlepší řešení, i když nebude mít stejný design jako pračka.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.13 08:59

@Terulisekk aktuálně mám doma modrý Kuschelweich, jinak si tam kupuju i Lenor, a pod. Teď mám tedy jen tenhle a je to bída :think: Jinak právě kupuju takové věci jen v Deutschlandu, protože i prášky a pod, jsou o úplně jiné kvalitě. To mám vyzkoušené. Jen ty aviváže mi nějak nefungují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
14.11.13 09:00

@martina.se počkej, jdu kouknout na značku :lol: :mrgreen: ty fakt voní nádherně..kupovali jsme je v Hofu..

• Frottee, Vernel// softhan, softlan a soft care tu mám taky, ale ty dávám jen k přítelovo pracovním ponožkám :lol: (a kupodivu tři dny voní i ony, ale oproti tamtěm naprd)

ty mám doma- voní snad všechny:).. kupovali jsme ty nejlevnější jen na zkoušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný