Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj 23.11 až do 30.11 jsem měla ms a pak nechráněny sex. Ms mám nepravidelnou takže počítám že ji teď dostanu kolem 15.12 až 20.12. S přítelem jsme měli poslední nechráněný sex kdy jsme si tedy moc pozor nedavali teď 5 a 6 prosince a mě teď zajímá myslíte že tam nějaká šance na otěhotnění je? Kdy nejdriv udělat těhotenský test? Vím že bych asi měla počkat po spoždeni a nejlip po vynechání ms ale když ji mám nepravidelnou tak to by se čert dočkal 😂
No, samozřejmě ze tam sance je. A test delej tak toho 20. když ms neprijde.
Nejdřív toho 20. ale klidně bych to nechala až na svátky, pokud ms nepřijde.
@j.a.n.i1 Dekuji za radu. Ms ještě nedorazila tak jsem byla nedočkava a udělala si test už v pátek večer a v sobotu rano. No v pátek tam byl dušik a v sobotu rano o trochu silnější jenže pak jsem zkoušela ještě jiný testy a tam nic a dneska odpoledne taky nic. Dělala jsem první 2 testy od mamatest 10 pak od pregnancy test a dneska nějaký facelle test z rossmanu a nic. Už jsem fakt zmatená.. 😔 na kontrolu jdu až 14tého ledna dřív mě doktorka neveme😕
@Fjj Být tebou, tak ještě počkám a udělám si test třeba ve středu. Mamatest je docela dobrý, pokud budeš mít ducha i tam, zkusila bych investovat víc peněz do Clearblue, ten by to pak mohl buď potvrdit nebo nic. Držím palce ![]()
@Fjj píše:
@j.a.n.i1
Chci
Tak to neřeš a preventivně nekur a nechlastej a ono se toho 14. uvidí… nebo do te doby prijde ms.
@j.a.n.i1
No já piju jen příležitostně a to buď pivo nebo skleničku vina víc ne a cigára sice kourim ale lehky a to mám krabičku pomalu na 3 dny ale určitě to ještě omezim 😇