Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Omlouvám se za Anonym ale mám tu pár přátel. Začnu asi takto.. před 3 měsíci jsem vysadila Antikoncepci. První měsíc pravidelná mens. (Jako když jsem brala ant.) Další měsíc jsem brala antibiotika a mens. se dostavila pouze o 2 dny dříve než měla. Tento měsíc se však mens. nedostavila. Zpoždění mám skoro o týden..
S přítelem nepoužíváme ochranu a chápu že plno z vás na větu „dáváme si pozor“ jste alergičti.
Podle kalendáře jsme měli sex zrovna i v dobu ovulace.
Dělala jsem si test po 3 dnech zpoždění ale nemůžu ani říct že to byl duch a to ještě po uplynutí doby co byl v příručce.
V práci to teď bylo trochu složitější.
Takže mám stejně pocit že mám buď rozházené hormony nebo je to stresem.
Chci jen znát vás názor.
@KlarusClara píše:
Zdravím. Omlouvám se za Anonym ale mám tu pár přátel. Začnu asi takto.. před 3 měsíci jsem vysadila Antikoncepci. První měsíc pravidelná mens. (Jako když jsem brala ant.) Další měsíc jsem brala antibiotika a mens. se dostavila pouze o 2 dny dříve než měla. Tento měsíc se však mens. nedostavila. Zpoždění mám skoro o týden..
S přítelem nepoužíváme ochranu a chápu že plno z vás na větu „dáváme si pozor“ jste alergičti.
Dělala jsem si test po 3 dnech zpoždění ale nemůžu ani říct že to byl duch a to ještě po uplynutí doby co byl v příručce.
Chci jen znát vás názor.
A víš opravdu, že ovuluješ? Jen podle kalendáře se to přece neřídí. Důležité je, co se děje uvnitř. Neodečítala bych test po limitu. Zkusila bych za dva dny test.
@KlarusClara píše:
Chci jen znát vás názor.
Tak pokud jsi vysadila ha před pár měsíci, tak na to teprve teď tělo může reagovat. Tu ovulaci víš podle appky nebo máš spolehlivou metodu?
@Umík píše:
Tak pokud jsi vysadila ha před pár měsíci, tak na to teprve teď tělo může reagovat. Tu ovulaci víš podle appky nebo máš spolehlivou metodu?
@Umík
Ano, vím to jen podle apky. Nikdy jsem se tím nařídila protože zatím miminko neplanujeme. Chápu, to že to je podle apky nic neznamená. Snažila jsem se jen popsat približnou situaci