Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Manželka si píchá heroin a menstruace se ji nastěstí zastavila úplně.
Až pak a hlavně na to zas nezapomeň. Si dej upozornění na mobil. ![]()
Rano jsem si jeden prášek hned vzala, protože jsem zpanikařila, ze jsem to dostala a vypadá to, ze to vazne zastavilo. Tak je budu brát dál a uvidím.
Podle mě to není úplně dobrý nápad. Norethisteron dokáže cyklus pěkně rozhodit, takže se ti může stát, že po vysazení dostaneš MS v úplně nenadálých termínech. Občas ho taky kvůli dovolené používám, ale tak, že nasadím tři dny před očekávanou MS a beru do té doby, dokud potřebuju cyklus pozdržet (max myslím to jde 10 nebo 14 dní)
@lapagerie nakonec to brát nebudu. Včera to vypadalo, ze se to vazne zastavuje, ale od rána mám MS uplne normálně. Prášek jsem si sice ještě vzala, ale efekt vazne nevidím, takže to nechám byt a doufám, ze mi to teď cyklus úplně nerozhodí.
Ahoj holky, prvni týden v červnu letime na dovolenou, zrovna v době, kdy mám menstruaci. Dostala jsem tedy prášky na oddálení Norethisteron. Chtěla jsem si menstruaci oddálit už teď v květnu, aby se mi posunul cyklus a nemusela jsem na dovolené nic řešit. Jenze jsem to podcenila, respektive zapomnela jsem a menstruaci jsem dnes dostala. Myslíte, ze když začnu užívat během MS, tak se menstruace zastaví a začne zas až po vysazeni prášku?
Jde mi o to, jestli se na to mám vyprdnout a začít užívat tedy až na dovolené a nebo to zksuit ještě teď zastavit, pokud to pujde.