Zabít dítě z hlouposti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
18.7.18 12:43

Četla jsem to už dopoledne a z popisu té hrůzy se mi obracel žaludek. Jak z toho činu samotného, tak ze slov obhajoby. Přesně jak píše @Tydlifuk, dělat obhájce něčemu takovému, tak se pobliju sama ze sebe. :poblion: Kde je morálka a v tomto případě, kde je zdravý rozum???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
18.7.18 12:44
@vonajebohyne píše:
Když holčičku porodila, dvakrát jí udeřila hlavičkou o roh sprchového koutu, bodla do krku, a nakonec ji několikrát praštila paličkou na maso.

„Nedošlo mi, že můžu dítě usmrtit. Chtěla jsem jen, aby neplakalo. Hrozně mě to mrzí, udělala jsem hroznou věc,“ uvedla pak u plzeňského soudu.

edit-ja jsem ochotna verit, ze v afektu muze unavene matce preskocit a zatrese miminkem, nebo ho udusi. Ano, vim, ze to zni i tak hrozne. Ale surove a tremi zpusoby?

Příspěvek upraven 18.07.18 v 12:40

Proboha, to snad ne, ani to otvirat nebudu, tohle mi staci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
18.7.18 12:44
@Dojcanis píše:
@ka2ka me to prijde cely fakt ulet.A jeste ke vsemu jak mohla devet mesicu tajit ze je tehotna ? Vzdyt si pritel musel neceho vsimnout.

já nevím já osobně bych to neutajila ani měsíc, mě se okamžitě nafoukne břicho a navíc tchán koukne a ví že jsem těhotná pomalu dřív než to vím já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
18.7.18 12:45

Taky mi to nepřijde normální, zavřela bych ji na doživotí. Nechápu jak můžou omlouvat takový zločin nízkým věkem matky, já měla syna ve 20 a nic takového by mě nikdy nenapadlo, pokud někdo není dostatečně zralý na to být rodičem měl by být nezralý i na provozování sexu… Z takových matek je mi na nic, spousta žen se snaží o dítě a nemůžou ho mít a takovéhle si toho života nedovedou vážit. Kdyby ho aspoň dala do babyboxu, mohla mu zajistit lepší budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767

@Káťa19 já to ani nedočetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529

hrozný, bud je na tolik jednoduchá, že opravdu za to jednání nemohla, v tom případě ale nechápu, že jž dávno nebyl zbavena svéprávnosti a měla dítě, prtože aby někdo z hlouposti nevedel, že když mlátim novorozene do hlavy paličkou, že mu tím přivodím smrt, to je snad už imbecilie, ne? jsme naštvaná, nesnáším tyto články, na můj vlkus je jich pořád hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
18.7.18 12:48

Člověku je z toho až na :poblion:
Krůta jedna …rovnou život za život. Tohle bylo plánované…jako hlavickou o roh pak bodnout nožem a ještě si dojit pro paličku na maso? To snad ani není možné. A jakej nizkej věk? I male děti vědí, co je ubližování atd… Doprčic v dnešní době babyboxu, antikoncepce, prezervativu bože je mi z toho blbě svírá se mi pro to malé skvrně srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
18.7.18 12:48

tak ona praští narozeným dítkem o roh sprchového koutu, bodne ho do krku a ještě si jde do kuchyně pro paličku na maso, aby ho tím udeřila a dle obhájce si nepočínala umyslně?? přilehčující okolnost, že je nevyzrála na mateřství = mladá a nebyla dosud stíháná? na tohle není žádná přilehčující okolnost, je mi z toho na blití!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 12:49

Mně 19 let ve vězení přijde dlouho. Slyšeli jste někdy o poporodních depresích? V Praze jsou i centra pro matky s dětmi, co chtěli sebe i malé zabít a 90% z nich to stejně udělá. Je to hrůza, rozhodně se nezastávám, ale navrhla bych spíš diagnostický ústav.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.7.18 12:51
@Anonymní píše:
Mně 19 let ve vězení přijde dlouho. Slyšeli jste někdy o poporodních depresích? V Praze jsou i centra pro matky s dětmi, co chtěli sebe i malé zabít a 90% z nich to stejně udělá. Je to hrůza, rozhodně se nezastávám, ale navrhla bych spíš diagnostický ústav.

A kolik těch žen s poporodní depresí tajilo těhotenství před partnerem a svým okolím?

• Citovat
  • Upravit
2529
18.7.18 12:52
@Anonymní píše:
Mně 19 let ve vězení přijde dlouho. Slyšeli jste někdy o poporodních depresích? V Praze jsou i centra pro matky s dětmi, co chtěli sebe i malé zabít a 90% z nich to stejně udělá. Je to hrůza, rozhodně se nezastávám, ale navrhla bych spíš diagnostický ústav.

jenže , že měla depresi je jen domněnka, tohle nevypadá na afekt, šla si z koupelny do kuchyně pro paličku, aby ho dodělala a pak ho schovala, těhotenství tutlala, takže mi to přijde dost plánované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
18.7.18 12:54
@Anonymní píše:

proč anonym??
jinak ano tohle ale nebyla poporodní deprese, ona se od otěhotnění připravala na to že se dítěte zbaví, nikomu nic neřekla, k mudr nechodila sorry ale poporodní deprese se neobjeví v den objevení dvou čárek
a upřímně za mě doživotí protože jsou baby boxy , utajené porody, sociálka atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 12:56

I utajování se stává, ne často, ale stává.
To není jako obyčejná deprese, máte černo a jen chcete, aby bylo zticha nebo mrtvé. Je to hrozné já vím. Ale měl by se na to podívat i nějaký psychiatr.
Třeba je ta ženská fakt jen zrůda. :poblion:
Ale je i neskutečný, co dokáže udělat porod s mozkem.

• Citovat
  • Upravit
5453
18.7.18 12:56
@vonajebohyne píše:
Když holčičku porodila, dvakrát jí udeřila hlavičkou o roh sprchového koutu, bodla do krku, a nakonec ji několikrát praštila paličkou na maso.

„Nedošlo mi, že můžu dítě usmrtit. Chtěla jsem jen, aby neplakalo. Hrozně mě to mrzí, udělala jsem hroznou věc,“ uvedla pak u plzeňského soudu.

edit-ja jsem ochotna verit, ze v afektu muze unavene matce preskocit a zatrese miminkem, nebo ho udusi. Ano, vim, ze to zni i tak hrozne. Ale surove a tremi zpusoby?

Příspěvek upraven 18.07.18 v 12:40

Preeesne to me napadlo, nedokazu si to predstavit. Je to strasne :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.7.18 12:58

Je mi z toho :poblion: :poblion: :poblion: neskutecne se mi vsechno svira jen to ctu…mam ted u sebe svoji mesicni dceru a uplne bych brecela, jen to ctu…jak nekdo muze! 19 let je prd…je dost stara na to, aby vedela, co dela… Neskutecny :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí