Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja uz ze zablokovanym krkem tri tydny marodim jsem na neschopence a jeste tri tydny budu nosim limec beru Dorsiflex a Aulin a teprve ted se to pomalu zacina lepsit
Včera ráno jsem vstala se zablokovaným krkem. Bolest hrozná. Nějak jsem den přežila - i s dětma a doufala, že dneska už to bude lepší. Bohužel - není. Noc byla strašná, nevěděla jsem, jak si lehnout a nemohla kvůli tomu spát. Ráno, když jsem spala - dokonce i děti - mě vzbudil telefon.
Dnes budu opět na děti celý den sama. A kojím. Poradíte někdo něco, co by mi mohlo pomoct? Krkem už trošku ohnu doprava, ale bolí to pořád dost.
@Sára 1 Dobrý fyzioterapeut nebo masér. Jinak bohužel nic než čekat, držet v teple a mírnit bolest.
@mag Dneska se bohužel nikam nedostanu. A pak víkend. Snad se to zlepší. Přijde mi, že to je dneska lepší než včera - o trošku.
Hlavně to nenahřívej vodou, na tohle jedině SUCHÉ teplo a to opravdu pomáhá. Pak samozřejmě fyzioterapeut. Dát si pozor na čem spíš, mně se to stává, když usnu špatně - mám pod hlavou třeba manželovu ruku, dobrý je takový ten pěnový polštář, díky němu mě nebolí krk už skoro vůbec.
Ahoj, řeším to už rok, nejdřív bych si skočila na rentgen, jestli tam nemáš třeba něco bloklýho a pak bych se objednala k fyzioterapeutovi aby ti to odblokoval a poslal třeba na magnety, to ti uvolní svalstvo a pak ti to zkusí znova odblokovat, dokud nebudeš v pohodě.