Zablokovaný krk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
22.7.16 13:23

Ja uz ze zablokovanym krkem tri tydny marodim jsem na neschopence a jeste tri tydny budu nosim limec beru Dorsiflex a Aulin a teprve ted se to pomalu zacina lepsit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.16 13:59

@Princess-ka Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
26.8.16 08:49

Včera ráno jsem vstala se zablokovaným krkem. Bolest hrozná. Nějak jsem den přežila - i s dětma a doufala, že dneska už to bude lepší. Bohužel - není. Noc byla strašná, nevěděla jsem, jak si lehnout a nemohla kvůli tomu spát. Ráno, když jsem spala - dokonce i děti - mě vzbudil telefon. :zed: :zed: Dnes budu opět na děti celý den sama. A kojím. Poradíte někdo něco, co by mi mohlo pomoct? Krkem už trošku ohnu doprava, ale bolí to pořád dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
26.8.16 08:56

@Sára 1 Dobrý fyzioterapeut nebo masér. Jinak bohužel nic než čekat, držet v teple a mírnit bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
26.8.16 09:47

@mag Dneska se bohužel nikam nedostanu. A pak víkend. Snad se to zlepší. Přijde mi, že to je dneska lepší než včera - o trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.8.16 09:50

Hlavně to nenahřívej vodou, na tohle jedině SUCHÉ teplo a to opravdu pomáhá. Pak samozřejmě fyzioterapeut. Dát si pozor na čem spíš, mně se to stává, když usnu špatně - mám pod hlavou třeba manželovu ruku, dobrý je takový ten pěnový polštář, díky němu mě nebolí krk už skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.8.16 11:02

@Sára 1 límec. At´s tím nehýbeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
26.8.16 16:31

Ahoj, řeším to už rok, nejdřív bych si skočila na rentgen, jestli tam nemáš třeba něco bloklýho a pak bych se objednala k fyzioterapeutovi aby ti to odblokoval a poslal třeba na magnety, to ti uvolní svalstvo a pak ti to zkusí znova odblokovat, dokud nebudeš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák