Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Rano jsem se vzbudila a blokly krk, nemohla jsem s nim otocit, pak trochu lepsi, nepretezovala jsem se, rikala si, to prejde, ale ne, naopak.
Pri uspavani dcery jsem na chvili usnula a vzbudila me hrozna bolest, ve spanku jsem SE pohnula a krk se mi blokl jeste vic, asi 15 min mi trvalo nez jsem se z ea z postele, chtelo se mi az brecet, jaka to byla bolest. Ted jsem si vzala 2 ibalginy a davala nahraty rucnik, trichu to polevilo, ale hybnost nic, uz nevim jak sedet, lezet..obcas se mi to stalo, ale vzdy max pul den a v poho..ted pred stedrym dnem. no super..
Je neco jak si ulevit, zitra asi budu muset na nejaky opich, jestli to nepomuze, ale noc je dlouha, jsem unavena, e s tim krkem neusnu, nemuzu si ani lehnout, navic mam strach, ze ve spanku se zas pohnu, to byla bolest…
Guajakuran asi nemáte? Nejlepší bude zítra vyrazit na pohotovost na injekci.
Nemáte doma nahřívací polštářek?
@PAN66 píše:
Ahoj,
Rano jsem se vzbudila a blokly krk, nemohla jsem s nim otocit, pak trochu lepsi, nepretezovala jsem se, rikala si, to prejde, ale ne, naopak.Pri uspavani dcery jsem na chvili usnula a vzbudila me hrozna bolest, ve spanku jsem SE pohnula a krk se mi blokl jeste vic, asi 15 min mi trvalo nez jsem se z ea z postele, chtelo se mi az brecet, jaka to byla bolest. Ted jsem si vzala 2 ibalginy a davala nahraty rucnik, trichu to polevilo, ale hybnost nic, uz nevim jak sedet, lezet..obcas se mi to stalo, ale vzdy max pul den a v poho..ted pred stedrym dnem. no super..
Je neco jak si ulevit, zitra asi budu muset na nejaky opich, jestli to nepomuze, ale noc je dlouha, jsem unavena, e s tim krkem neusnu, nemuzu si ani lehnout, navic mam strach, ze ve spanku se zas pohnu, to byla bolest…
me opichy nepomahaji. Zasadne pomaha jedine prasky na uvolneni svalu. A ty teda zabiraji uplne magicky. Nicmene, taky se po nich silene chce spat.
Voltaren, mast nebo prasek. Nebo neco jinyho s obsahem Diclofenacu.
Guajacuran v kombinaci s Ibalginem rapid, to mi vzdy zahnalo nejhorsi stav. Jinak to teplo. Plus me pomaha treba pri takove blokade spat s hlavou v mirnem zaklonu (napr si dat pod krk kojici polstar, proste ho podeprit a co nejvic zvednout bradu), ale to uz je hodne individualni, co komu dela dobre…jinak preju, at te to brzy prejde ![]()
@warita píše:
me opichy nepomahaji. Zasadne pomaha jedine prasky na uvolneni svalu. A ty teda zabiraji uplne magicky. Nicmene, taky se po nich silene chce spat.
Mluvíš mi z duše, prášky na uvolnění svalů jsou zázrak ![]()