Poradna duly
Jana Čurdová
@Esťoš To jo, koukala jsem na to jak z jara
![]()
No já se snažila a udržela, ale to jen díky tomu, že doktor pak se mnou rozebíral ještě že musím se dostavit na hematologii atd…ještě že mi to všehcno napsal, protože jsem ho moc nevnímala a furt zírala na bublinku
![]()
@Phoebe21 Já si myslím že to je ok, každe mimi je jiné..kdyby to v pořádku neblyo, tak Ti snad doktor něco řekne ne? ![]()
Neboj, ty velikosti, které tady padly jsou velikosti gestačního váčku. Já jsem třeba měla v 5+5tt (v pondělí) 5,6cm a mimi nešlo ani vidět ani změřit, takže mi řekla, že mám zase přijít ve čtvrtek 12.4.
Mě šla vidět jen taková ta tmavá „dutinka“ a v ní ještě nic.
Takže můžeš být asi klidná ![]()
@Phoebe21 …jo a vlastně mi jsme i časově skoro stejně, já byla ve středu 6tt
@Esťoš Já mam Leidenskou mutaci krve a mutaci MTHFR, tak kontaktoval moji doktorku z hematologie a musim se tam příští pátek jet ukázat a na vyšetření krve, aby se pak rozhodlo, jestli budu potřebovat ředit krev nebo bude stačit brát Femibion 800 ![]()
Ahoj holky, já jsem našla dálnici 1.4., takový dobrý den pro oznamování těhotenství manželovi. Na gyndě jsem ještě nebyla, mám se příští týden domluvit.
Poslední MS byla 2.3. tak uvidíme. Jako bolí mě v kříži a občas píchne ve vaječníku. Horší je to, že občas trošku špiním, ale k tomu mi doktor nic neříkal. Snad je tedy vše v pořádku.
Jééé, tak to mocinky gratuluji! ![]()
Jak to vzal? Nemyslel si, že je to jen vtípek???
@Esťoš ahoj ne nemyslel si, že je to vtip, já mu pro jistotu donesla test.
Jo a jinak jsem zkoušela ten ClearBlue digital a vyšlo mi to 2-3 týdny což v jejich přepočtu znamená 4.či 5. tt.
Tak uvidíme. Snad přestane to špinění.
@Esťoš a jak to vypadalo?? jako u mě to vůbec není na intimce, jen při utření. Ale bojím se.
@Bekynka jo takhle, já jsem fakt nějak mimo. To je taky dobrá reakce