Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kačula2412 dnes mi rano bylo hur tak nic moc pak prisla podrizena a potrebovala jsem s necim pomoct tak se tak zatvarila ze jako co je…tak ji rikam sory ale me je zle a ona ses snad tehotna nebo co a ja jo vypada to ze jsem…takze v praci to podrizene vedi aby se nedivili ze nic nedelam…jinak jsem v kanclu dnes usinala snad ta unava brzo prejde ![]()
Preji ti pekny zitrek ![]()
@Jannetta ja taky usinam, ale koupila jsem si tu kyselinu listovou, tak doufam, ze ta unava opadne. Pisou to v pribalovem letaku ☺
Dekuji, tobe taky preji hezky zitrek
@Jannetta cauky, tak jaky jsi mela den? A co spineni uz je to pryc?? Doufam, ze vse v poradku ![]()
@Kačula2412 ahoj špinění proběhlo jen ráno a včera jen malinko. Asi opravdu nesmím nic ale nic tahat ![]()
Děkuji za optani ![]()
Jinak jsem šílene unavená v práci mě to nebaví když nic nemůžu. Porad mě holky nadávají.
@Jannetta Tak opravdu nic netahej
A pěkně odpočívej.. Mě to taky v práci nebaví, ale z úplně jiných důvodů ![]()
Vazne je ta desna unava na zacatku(5tyden) normalni? Dnes jsem ani stat nemohla. A zitra mam ranni od 6… To bude krasny den… Jeste, ze ji mam jednou tydne jen. ![]()
@vavsar unava je pry taky individualni. Ja nekdy jsem vyrizena a nekdy jsem ok.
@Kačula2412 ahoj mam se obcas celkem dobre e nekdy silene ![]()
Dnes jsem si koupila lizatka pri tehotenskych nevolnostech a myslim ze to pomaha ![]()
A jak se mas ty?
Ze zacatku vseho, se stal konec vseho
moje bublinka to vzdala
nikdo nevi proc, doktorka mi rekla, ze to proste nevyslo, ze kazde pate tehotenstvi proste takhle na zacatku odejde
ach jo. Tak jsem si miminko prala, my oba s Tomasem, a takhle to dopadlo
holky vsem Vam preji krasne, klidne, pohodove tehotenstvi ![]()
@Kačula2412 to me moc mrzi
uvidis ze se za chvilku zase zadari ![]()