Začínáme řídit...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.15 14:47
@jdukolem píše:
to je celkem akorát na to si to oživit ne? Ono nejde jen o pruhy, provoz je ted zcela jiný než před pěti lety - tím tě nechci nijak děsit ani odradit ale to co hodláš podniknout není úplně bezpečná věc jestli opravdu 5 let neřídíš tak bych sedla do auta a fakt se jela projet.. v kolik budeš vyrážet?

V10 - 10:30 dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 14:51
@AsiBláznivka píše:
V10 - 10:30 dopoledne

takže v poměrně hustém - rozjetém provozu.. a vracet se budeš v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 14:54
@jdukolem píše:
to je celkem akorát na to si to oživit ne? Ono nejde jen o pruhy, provoz je ted zcela jiný než před pěti lety - tím tě nechci nijak děsit ani odradit ale to co hodláš podniknout není úplně bezpečná věc jestli opravdu 5 let neřídíš tak bych sedla do auta a fakt se jela projet.. v kolik budeš vyrážet?

V13-13:30 ale ja myslim ze největší provoz je brzy ráno do 8:30 a pak kolem 15.hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 14:59
@AsiBláznivka píše:
V13-13:30 ale ja myslim ze největší provoz je brzy ráno do 8:30 a pak kolem 15.hodiny

ale je pondělí…jinak špička odpolední je cca kolem 15:00- 17:00 kdy jedou lidi z práce, volněji je kolem poledne, ale nepočítej kamiony PPLka atd ti lítají furt..
hele seš si jistá že po těch 5 letech máš všechny značky a řazení a všechny ty jízdní automatismy atd ještě v sobě? Fakt se jed projet ted než zítra na ostro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 15:00
@jdukolem píše:
ale je pondělí…jinak špička odpolední je cca kolem 15:00- 17:00 kdy jedou lidi z práce, volněji je kolem poledne, ale nepočítej kamiony PPka atd ti lítají furt..
hele seš si jistá že po těch 5 letech máš všechny značky a řazení atd ještě v sbě? Fakt se jed projet ted než zítra na ostro..

Tak je sice pondělí, ale před svátkem, hodně lidí bude mít volno, u nás snad polovina firmy včetně mě ;).

• Citovat
  • Upravit
49159
15.11.15 15:05
@Meha píše:
Tak je sice pondělí, ale před svátkem, hodně lidí bude mít volno, u nás snad polovina firmy včetně mě ;).

ale tak jo no, ale podle mě kamiony budou dohánět víkend :think:
ale ona 5! let neseděla za volantem.. to i kdyby nebylo na silnici auto tak je o tom, že člověk kupu věcí zapomene.. já bych vzala auto, zkusila se v klidu rozjet zařadit, kontrolovat si zrcátka, přeřadit, odbočit doleva na nějaké křižovatce atd.. ale to jsem já..
jezdím denně a vím co vyjukaný řidič umí za zmatky - nebliká, neodhadne vjede ti tam.. no trénovala bych aspoň dnes - 50 km nic není co má do města - aspoň by potrénovala v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 15:11

@jdukolem Souhlas, také bych raději potrénovala.

• Citovat
  • Upravit
2811
15.11.15 15:45

@AsiBláznivka tak jestli jedeš do ČB tak nedoporučuji ráno před devátou a pak od tří, to je to tu jak v Praze, ale jinak to tady celkem jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
15.11.15 15:54

@AsiBláznivka jo koukám, že píšeš, kdy sem jedeš… no nevím no, jsi si jistá, že můsíš jet sama? Kdyby ses nebála tak dobrý, ale když máš strach i z toho přejíždění do pruhů :think: Jsou i horší věci než tohle. Záleží teda taky kam a kudy jedeš, ale uvědom si, že to není nebezpečné jen pro tebe. A co třeba jet autobusem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 16:27
@jdukolem píše:
ale je pondělí…jinak špička odpolední je cca kolem 15:00- 17:00 kdy jedou lidi z práce, volněji je kolem poledne, ale nepočítej kamiony PPLka atd ti lítají furt..
hele seš si jistá že po těch 5 letech máš všechny značky a řazení a všechny ty jízdní automatismy atd ještě v sobě? Fakt se jed projet ted než zítra na ostro..

Ale ja jezdim autem, ale jen krátke vzdalenosti.Po městě jsem nejela 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 16:29
@AsiBláznivka píše:

aha to jsem špatně pochopila tedy - definuj krátké vzdálenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.11.15 16:30

@AsiBláznivka Možná mají ostatní pravdu, že by byl autobus lepší. Jestli jezdíš jen kratké vzdálenosti, tak Ti už těch 50 km do města bude připadat nekonečných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 16:40
@ivašot. píše:
@AsiBláznivka Možná mají ostatní pravdu, že by byl autobus lepší. Jestli jezdíš jen kratké vzdálenosti, tak Ti už těch 50 km do města bude připadat nekonečných.

já osobně už bych měla těch 50 km tam a zpátky ujetých za tu dobu co se tu debatí než si to nechávat na pondělek, to mám za 40 minut lážo plážo tam a 40 zpět a za ten klid by mi to stálo.. no budu na Bláznivku, ale i její okolí myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 19:22
@jdukolem píše:
@saramo píše:
@AsiBláznivka tak jestli jedeš do ČB tak nedoporučuji ráno před devátou a pak od tří, to je to tu jak v Praze, ale jinak to tady celkem jde ;)

Diky.Tak spicce se snad vyhnu.Budu prijizdet od Trebone a potřebují ke Kauflandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
15.11.15 20:51

@AsiBláznivka prvně sem určitě nejedeš, tak jestli víš kudy kam, tak to snad taková hrůza nebude, držím plce ;) jestli nepojedeš centrem, tak to bude i s málo přejezdama mezi pruhy, to dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová