Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AsiBláznivka protože jsem na to jak se bojíš narazila ještě v jedné diskuzi, tak mi to nedalo a zamyslela jsem se nad trasou kterou pojedeš… Jestli se snažím pomoci moc, tak se omlouvám.. do zprávy jsem ti poslala mapu s vyznačenou trasou, jestli už si tudy jela, tak to není nic složitého… každopádně jestli pojedeš tudy, tak jestli se nepletu, nebude třeba přejíždět nikam, ale pojedeš stále v pravém pruhu až k tomu kauflandu… (nevím kudy přesně přijedeš do města proto je trasa vyznačena až od místa, kudy bys měla jet určitě) snad tě trochu uklidním a nejsem moc vlezlá ![]()
@saramo píše:
@AsiBláznivka protože jsem na to jak se bojíš narazila ještě v jedné diskuzi, tak mi to nedalo a zamyslela jsem se nad trasou kterou pojedeš… Jestli se snažím pomoci moc, tak se omlouvám.. do zprávy jsem ti poslala mapu s vyznačenou trasou, jestli už si tudy jela, tak to není nic složitého… každopádně jestli pojedeš tudy, tak jestli se nepletu, nebude třeba přejíždět nikam, ale pojedeš stále v pravém pruhu až k tomu kauflandu… (nevím kudy přesně přijedeš do města proto je trasa vyznačena až od místa, kudy bys měla jet určitě) snad tě trochu uklidním a nejsem moc vlezlá
Jsi skvěla moc děkuji ![]()
@AsiBláznivka píše:
Ježíš, do Prahy neee, to bych nedala.Jedu do C. Budejovic.
Drzim palce!!
Ja v cb ridila krome autoskoly jen dvakrat, ale vzdy vedle me sedel manzel a rikal kdy kam co. Sama jsem tam zatim nevyrazila, toho prejizdeni se tez bojim.. ![]()
ahoooj, oživuji diskuzi.
Zajímalo by mě, jak jste se naučily parkovat?
Já to furt nezvládám…manévruji třeba 20 minut
![]()
@SarkaNovo píše:ahoooj, oživuji diskuzi.
Já to furt nezvládám…manévruji třeba 20 minut![]()
No tak chce to jen praxi. Nebo nekam na odlehle parkoviste, dat kuzeli a zkouset „jako zaparkovat mezi auta “
Parkování u obchodů jsem uměla hned (couvání samozřejmě), v autoškole mi poradili dobrý figl. Ale do řady neumím do teďka, potřebuji velký prostor nebo mi to taky tak dlouho trvá.
@Lucie008 píše:
Parkování u obchodů jsem uměla hned (couvání samozřejmě), v autoškole mi poradili dobrý figl. Ale do řady neumím do teďka, potřebuji velký prostor nebo mi to taky tak dlouho trvá.
No právě. Myslím hlavně parkování do řady. Podélně. To je mazec prostě. Možná si zaplatit rekondiční jízdy? Bylo by to k něčemu?
Hodně a hodně trénování. Kondiční jízdy jen kvůli parkování mi přijdou zbytečné, mně žádný zázračný trik nebo rada nepomohl.
@SarkaNovo píše:ahoooj, oživuji diskuzi.
Já to furt nezvládám…manévruji třeba 20 minut![]()
Nenaučila, prostě když si nejsem jistá, tak jedu zaparkovat jinam a dojdu si.
Řídím uz 15 let skoro kazdy den a podelne, pokud tam neni nejmin 10 metru mista, proste neparkuji ![]()
@SarkaNovo Parkovat jsem se naucila v autoskole, ktera mela podelna parkovaci stani na celkem frekventovane ceste (Praha) - troubici kolona aut za mnou mne k tomu dohnala
Ale parkovani je to JEDINE, co v aute jakstaks zvladam. Ridicak mam asi ctyri roky, nechapu, jak jsem ho udelala a od te doby jsem ridila (s dozorem) trikrat. Poprve s manzelem, ale on byl nervni a nase auto melo dost citlivou spojku (navic benzinak, v autoskole byl diesel) a blbla radici paka a tak jsem to vzdala. Podruhe jsem ridila s mamkou, ta 3/4 cesty kricela hruzou, pote co jsem preletela kruhovy objezd stredem. A potreti jsem jela s muzem, pomerne dlouhou cestu, ale byla jsem unavena a tak jsem mu to po nejake dobe prenechala. No a za par minut nam pri predjizdeni na dlouhe rovince, kdyz jsme se blizili k zatacce, chcipl motor. Jako zkuseny ridic sotva doklouzal ke krajnici. Od te doby jsem za volant nesedla, tomu autu jsem uz neverila. Ted uvazuju, ze bych si poridila neco s automatem a se spoustou pipatek a kamer na parkovani
Ale furt si rikam, jestli ten automat takovemu nemehlu jajko jsem ja muze vubec pomoct ![]()
Ahoj během 14 dnů budu dělat autoškolu a tak by mě taky zajímaly dobré stránky na procvičení ![]()
@suricata @petruše2 Já si dělala tyhle a taky existují aplikace na mobil http://www.autoskola-testy.cz/. Před zkouškou jsem každý den dělala testy a stejně jsem dostala otázky, které jsem viděla poprvé
.
@SarkaNovo Já si myslím, že to je zbytečné, spíš nějakého zkušeného řidiče z okolí. Můj taťka je dobrý, ale stačilo mi, jak mě učil se rozjíždět do kopce na ručku
. Manžel je trpělivější, ale stejně, když jsem sama, radši zaparkuji dál a v klidu. Je to opravdu o praxi.
@petruše2 píše:
Ahoj během 14 dnů budu dělat autoškolu a tak by mě taky zajímaly dobré stránky na procvičení
já dělala tady http://etesty2.mdcr.cz/Home/Tests/ro a přímo z tý stránky sme psali testy na závěrečkách
je to tak dva týdny zpátky ![]()