Začínáme v Sanus Pardubice 2013, 2014, 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
23.2.13 11:14

To určitě, štěstí :srdce: Ale taky dobrý, já nevěděla, zda je ještě možnost zavedení 2 embryíí. Je to loterie, zavedeš 1 a třeba nebude nic, zavedeš 2 a možná dvojčátka, tak si vyber. máme dvojčata v rodině, tak kdo ví, zda by to tak nedopadlo stejně :lol: Manžel 2 embrya nechce, ale mě už by to snad ani nevadilo, znám, učím dvoje dvojčata a mají super vztah, jedny jsou také z umělého a jsou bezva :hug: i když má to také své velké nevýhody, no uvidíme, já si říkám, že bych tyto peripetie s otěhotněním měla alespon při jednom :lol: Je to někdy hrozná beznaděj, ty negativní testy, hlídání ovulace, čekání a otázky, pproč zrovna nám to sakra nejde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
23.2.13 11:40

@petan85 Jj to taky znám a pak už je sex jenom o tom „pojd dneska musime, dneska mám ovulaci“ a to už je pak fakt na budku. Já chtěla taky dvě ale manžel ne…a pak doktorka nám to vzhledem k rizikům jaké dvojčata mohou mít (předčasný porod, nízká porodní váha…atp.) rozmluvila a vyšlo to i s jedním bobánkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.2.13 15:01

Super, ty mě vždycky potěšíš :palec: Je to tak, ježiš dneska se mi nechce, ale musíme, máme dobré dny, manžel mi monitoruje plodné dny, je to děs, ale už rok mě doktor sleduje, tak jsme věděli přesně ty dny a je to fakt otrava, nedokážeme na to nemyslet, tak jak jsme se těšili, tak se teď těšíme, až to bude jen pro radost a ne proto, že musíme:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
23.2.13 16:04

@petan85 Jj přesně pak už to bylo jen z povinnosti :zed: ja byla taky sledovaná a brala jsem i Clostilbegyt a pak injekci Pregnylu a ani to nepomohlo. Upnula jsem se na IVF a byla přesvědčená že to prostě musí vyjít… :-) Jsem ráda že ti zvednu náladu :-) mě takovýhle diskuze taky strašně pomáhaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.2.13 16:30

Jo, je to skvělé, strašně se těším i na p. doktorku, co nám řekne, ale od tebe vím alespon základ, co a jak, i když to budu mít třeba trošku jinak. Začínám také věřit, předtím jsem říkala, třeba to zvládnem doma a do pce nebudem muset a těd se modlím, aby to vyšlo na 1 pokus. Je to pořát dokola. Někdy ale tyhle diskuse jsou i pesimistické, vlastně rok jsem si je zakazovala, rady a diskuse jak počít doma a kdo z toho jak vyšiluje mi nepomáhalo, tak jsem to nečetla a snažila se to prostě neřešit, ale víš jak, chvilku to šlo, ale nejde na to nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
23.2.13 16:54

@petan85 Jj nekdy jsou na skodu ale ja kdyz jsem byla po transferu a musela byt 14 dni v klidu tzn. vleze tak pak lezis nudis se a premyslis nad blbostma jestli to ze te picha a boli tady a tamhle jestli to je normalni…no proste se strasne sledujes a me ta nase diskuze „zacatky v Sanusu“ mozna jsi ji nasla…strasne pomohla. Vsechny jsme byly po transferu a mely si o čem povídat, a jen tak mimochodem vsechny tehotne a ted uz s mimiskama. Pokud chces tak se tam pridej holky te urco nevyhodi a reknou ti svoje pribehy a pripadne poradi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.13 09:54

Ahojda, já jsem právě doufala, že se tady najde někdo, kdo na tom bude stejně časově, abychom si vyměňovaly zážitky. Dneska mě napadlo, jak to bude dlouho trvat, ono se musí čekat na pojišťovnu? To by znamenalo další nesmyslné čekání, už ted mě štve, že jedem na konzultaci 13 DC a tim pádem, by to musel být fofr, aby se to zase neodkládalo, čekání už bylo dost, v práci se to sere, tak šup šup na mateřskou, než nám školu zavřou a já budu bez práce. 14.3 bych měla mít svou velmi pravidelnou ovulku, 1.4 měsíčky a šup šup do práce. Pokud to půjde, ráda bych přeskočila IUI, zatím jsem našla hodně málo lidí, kterým se zadařilo. Sestra u doktora mi říkala, že neví, zda se IUI počítá mezi 4 hrazené pokusy, ale to snad NE!!!Já se té ůvodní konzultace snad nedočkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
24.2.13 10:17

@Pce jj je tam Vodička a Novotná…já byla u Novotný a byla jsem moc spokojená

TAK TO JE FAJN :-) děkuji- :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.13 12:07

@petan85 Nepocita a 4 hrazene pokusy mas pouze pokud si nechas zavest jen jedno embryo. Jakmile podepisete smlouvu tak se posila na pojistovnu a vetsinou se neceka maji schvaleni do tydne, ale nepocitej s tim ze tam prijdes a reknes ze chces IVF ona ti da smlouvu a jedes…ja si fakt myslim ze te bude nejaky mesic sledovat jak reagujes bez leku a pak s lekama abys nebyla zklamana…my se k IVF dopracovali s jednim IUI po pul roce :-( To IUI jena tobe, nemusis ho podstupovat.

Příspěvek upraven 24.02.13 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.13 12:09

Ahojda, gratuluji a trošku zase závidím. S léky je to dobrý nápad, ozvu se, až budu vědět jaké léky mi předepíšou. Nepamatuješ si, jak dlouho trvalo pojištovně schválení IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.13 12:11
@petan85 píše:
Ahojda, gratuluji a trošku zase závidím. S léky je to dobrý nápad, ozvu se, až budu vědět jaké léky mi předepíšou. Nepamatuješ si, jak dlouho trvalo pojištovně schválení IVF?

Ja jsem na nej necekala…poslali jsme v pondeli smlouvu a ja v patek zacala stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.13 12:48

Tak to mě klepne :cert: Jsem jak malej capart, kterej nutně potřebuje novej traktor a nevydrží do Vánoc :lol: Prostě se těším, nechci už čekat, ale uvidíme. Po té návštěvě budeme chytřejší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.13 13:09
@petan85 píše:
Tak to mě klepne :cert: Jsem jak malej capart, kterej nutně potřebuje novej traktor a nevydrží do Vánoc :lol: Prostě se těším, nechci už čekat, ale uvidíme. Po té návštěvě budeme chytřejší :think:

joooo tak to znám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.13 17:27

Ale ten tvůj profil obrázek je božskej, stojí to za to čekání, já si to hold představuju jak Hurvínek válku, ale proč by taky ne- za ty prachy???Si snad můžu trošku pískat neeeeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.13 18:03
@petan85 píše:
Ale ten tvůj profil obrázek je božskej, stojí to za to čekání, já si to hold představuju jak Hurvínek válku, ale proč by taky ne- za ty prachy???Si snad můžu trošku pískat neeeeee :lol:

Děkuju to bylo Barušce teprve 12 dní a rozhodně to za to čekání stojí ;-) Ono nejhorší je dopracovat se k těm injekcím…pak už to je fičák :D Pak je to všechno otázka cca 14ti dnů u krátkého protokolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.