Zácpa u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
15.3.06 19:54

Moc vám všem děkuji za rady a tipy.
Dnes jsme byly u doktorky a poradila jakousi vločkovou kaši od Beby. Tak se po tom zkusím taky poptat.
S pitím se snažíme, ale moc nechce. Tak 200ml denně maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.06 18:22

Ahoj holky,

mám taky dotaz. Dcerce (3 a půl měsíce) už zřejmě nestačí MM, tak jsem začala večer dávat nutrilon (asi týden), ale teď už druhý den nekaká a občas sebou kroutí a pláče. Žádný jiný příkrm nedávám (občas trochu fenyklového čaje - ale ten jí nějak nejede), myslíte, že je možné zkusit i když je takhle malá trochu té švestkové šťávy??

díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.4.06 19:59

Soumraky,

o te svestkove stave nevim, jen se chci zeptat jak jsi poznala ze ji nestaci MM? My take nekakame pravidelne uz asi 3 tydny, mame vetsinou pauzu tak 5-7 dni, pak mega naloz. A zacala hrozne smrdet pri prdeni :roll: Zkousela jsem rektalni rourku a nevysel z ni ani prd, a pritom rve a take se krouti. Tak nevim a cekam kdy to prejde.

Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
5.4.06 21:56

Řeším teď to zrovna to samý, malá kaká tak co 3-4 dny a je to velmi tuhá stolice a moc toho není. Sanozřejmě, jak už ta troška jde ven, tak ji to stojí mnoho sil, je mě ji líto, ale rourka nepomáhá. Navečer dostává 150 Nutrilonu, do kterého ji tak 15ml té švestkové šťávy dávám, ale to vůbec nezabírá, je to stejné.
Takže nevím, snad se najde někdo, kdo má ještě nějakou radu :(

Díky a pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 22:30

Zkusili jste Sab Simplex? On ten Nutrilon může způsobit v bríšku pěnu a pak to asi miminko špatně tráví, my jsme byli na UM od narození a pomáhalo do Nutrilonu 10 kapek. Kapky jsou volně prodejné.

Časem se to upravilo a už jsme kapky dávat nemuseli, teď už papáme příkrmy a Nutrilon 2 a nemáme problémy.

• Citovat
  • Upravit
472
5.4.06 22:31

To jsem byla, nějak jsem se nepřihlásila :lol: omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 07:55

Ahoj Míšo,

dřív jsem malou po desáté nakojila a vydržela i do tří hodin do rána, pak vstávala v sedm. Teď je vzhůru v noci co dvě hodiny a přes den pije také dvě hodiny. A ráno když si odsávám zbytek mléka, tak je takové dost vodnaté…tak si myslím, že už je to mléko asi dost slabé. Večer po koupání jí dávám 150 ml nutrilonu a vydrží skoro do půl noci, a pak už se opakuje dvouhodinové vstávání na kojení…je mi líto jí ten nutrilon dávat častěji…

Míša

• Citovat
  • Upravit
215
6.4.06 13:13

Ahoj,
taky jsem si koupila švestkovou šťávičku, a pomohla nám. Takže můžu jen doporučit. Kačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí