Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, naše mimi má po Nutrilonu 2 zácpu, s jakým UM máte dobré zkušenosti, které byste doporučily, aby mimi tento problém už nemělo, díky.
Malej je taky na Hippu a v pohodě. Ale zácpu může mít i po příkrmech, já jsem třeba z jídelníčku vyřadila mrkev a teď ji po malých dávkách zkouším vracet.
Mala měla po Hippu zacpu, tak jsem přešla na Hami a vse ok.kazde mimčo snese něco jinyho, musí se vyzkouset.
díky, vyzkouším ten Kendamil - je mě simpatický protože neobsahuje palmový olej a když to nepomůže, zkusím Hami nebo Hipp.
Ahoj, jdu za Vámi pro radu. Malý má 5 týdnu, bohužel mamé doma jedlíka a tak mu moje mlíčko nestačí. Začala jsem ho pred 3 dny dokrmovat Um z DM Babylove 1 ale mam pocit že mame zacpu. vím že si břísko musí zvyknout, ale druhý den podavání jsme bojovali aby vytlačil aspon něco s pomosí rektální rourky. A jeho stolice byla sice pekně žlutá ale za to byla hustá jako pasta na zuby. Nevíte co s tím.?Dnes se taky trapíme ma to pravidelne nad ránem nas bolí břísko. ( Prdíky vytlačí) nevím jestli zmenit a pop za jaké mlíčko diky za rady. ![]()
@bdenisa když u malé začali problémy s tím že nemohla na záchod, začalo to ve třech měsících. Tak mi moc pomohlo jí koupit nočník a držet ji na nočníku aby se vykadila, šlo jí to mnohem lépe a vždy se ji podařilo vykadit. Tu rourku jsem nikdy nepotřebovala.
Jinak nám se nakones osvědčilo mléko beba a hami, po tom zácpu nemá. A ještě ji každá večer dávám 6 ml sirupu jménem Lactulose Al Sirup 1000 ml, obsahuje to bacily mléčného kvašení a malé se po tom chodí na záchod už úplně v pohodě.