Řve u přikládání k prsu

23.7.18 11:35

Řve u přikládání k prsu

Ahoj holky, potřebovala bych se poradit. Mám tříměsíční holčičku, kterou plně kojím. Kojila jsem ji po 2 až 2,5 hodinách. Nyní, když ji chci po 2 hodinách přiložit, vzteka se a řve :nevim:. Tak ji prostě nenutim a uložím ke spánku. Spinká jen krátce (což ale bylo vždy) a po probuzení se kojit už chce, takže ale nyní kojime po 3 až 3,5 hodinách. V noci někdy po 4 hodinách. Navíc jsem vždy kojila z obou prsou, nyní si spíš z druhého jen cucne, někdy ani to ne. Myslíte, že to mám nějak řešit nebo to prostě nechat? Vím, že kojení po třech hodinách je ok, ale spíš mi jde o to, jestli je v pořádku, že prostě mimi to prso odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
23.7.18 11:38

Tak asi po 2 hodinách nemá hlad a kdyz ji cpeš prso prostě řve :nevim: nech to na ní at si řekne kdy má hlad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.18 11:44

Pokud řve, tak to může být tím, že nemá hlad a nebo proto, že je nedomazlená a potřebuje kontakt.

Můžeš zkusit ji chvilku před kojením pochovat, jestli se nezklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.18 11:47
@GabrielaPulp píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se poradit. Mám tříměsíční holčičku, kterou plně kojím. Kojila jsem ji po 2 až 2,5 hodinách. Nyní, když ji chci po 2 hodinách přiložit, vzteka se a řve :nevim:. Tak ji prostě nenutim a uložím ke spánku. Spinká jen krátce (což ale bylo vždy) a po probuzení se kojit už chce, takže ale nyní kojime po 3 až 3,5 hodinách. V noci někdy po 4 hodinách. Navíc jsem vždy kojila z obou prsou, nyní si spíš z druhého jen cucne, někdy ani to ne. Myslíte, že to mám nějak řešit nebo to prostě nechat? Vím, že kojení po třech hodinách je ok, ale spíš mi jde o to, jestli je v pořádku, že prostě mimi to prso odmítá.

Neresila bych, pokud si vzdycky poradne odrihne. Nekdy z ni vylezl takovy „chlapsky hospodsky“ i po hodine :nevim:

Moje mala byla taky takova, i kdyz ji zrovna netrapily zoubky. Proste ma od malicka prso jen na hlad. Jeste dneska, i kdyz vidim, ze zacina mit hlad, ji musim dat 15 min navic :zed: protoze jinak se vzteka, ze ji to prso cpu brzo.

Jinak od 2.5 mesice spi celou noc, pres den nekdy chtela co hodinu, nekdy vydrzela 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 08:37

Děkuji za rady, mám prostě pocit, že je unavená, že si prostě před tím chce zdrimnout. Bála jsem se, jestli to zase není nějaký bojkot. Hrozně jsem si kojení vybojovala, z porodnice jsem šla na UM, malá spava, silná žloutenka, pak stříhání prirostle uzdicky. Přesto kojime, ale občas mám strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová