Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dej mobil do frcu a splátku zaplať.
Jak jsi přišla na tu exekuci?
No jo zaplatila bych ráda, ale teď jsem přišla o práci než najdu novou než přijdou na účet peníze
Do.te doby se mi bude navyšovat dluh
@Anonymní píše:
No jo zaplatila bych ráda, ale teď jsem přišla o práci než najdu novou než přijdou na účet penízeDo.te doby se mi bude navyšovat dluh
Do teď jsi práci měla, tak proč mobil na splátky? Nebo to bylo něco tak extra? Dnes koupíš normální funkční mobil i do 2000
V poslední větě fňukáš, kdybych si mohla vzít půjčku!!!to je jako vytloukat klín klínem
Ale i takoví mezi námi jsou…
@Plmo pane bože na nebi. Když tady každý pise ag to zaplatím jen se ptám z čeho a nebrecim ![]()
@Anonymní píše:
Do.te doby se mi bude navyšovat dluh
Z jakého titulu se bude navyšovat dluh?
Příspěvky jsou rozporuplné a skutečnou situaci je možné z nich jen odhadovat.
Z prvního příspěvku je možné odhadnout, že jde o hrozbu zesplatnění. Jak to tedy vlastně je?
@JTom no paní mi řekla že už je to ve vymahaci společnosti a ze příští měsíc uz to místo 6000 může být 8000
@Anonymní píše:
@Plmo pane bože na nebi. Když tady každý pise ag to zaplatím jen se ptám z čeho a nebrecim
Když ono jiné řešení není než to zaplatit. Možná tak ještě insolvence.Ted už jsou i ty podmínky jiné než kdysi protože dluh se navyšovat bude tady ti nikdo neporadí ani nepomůže.
@Anonymní píše:
@mackA159 ale za 2 dny mam exekuci, ja uz nevim z čeho platit:(
proč si neplatila včas? X dluhů a vzala by sis další půjčku. K exekuci rozhodně nedochází ze dne na den takže si neplatila jak dlouho? Požádej rodinu, otázka kolik vlastně dlužíš ![]()
@Anonymní píše:
@JTom no paní mi řekla že už je to ve vymahaci společnosti a ze příští měsíc uz to místo 6000 může být píše: Více
Takže o žádnou exekuci nejde.
Mají důvod k vymáhání? Co je to těch 6000? Splátka nebo celá splatná částka?
Není to jedna a ta stejná osoba? ![]()
@Anonymní píše:My ti asi těžko poradime z čeho,ty nebrečíš,ale
@Plmo pane bože na nebi. Když tady každý pise ag to zaplatím jen se ptám z čeho a nebrecim
@Anonymní píše:
Není to jedna a ta stejná osoba?https://www.emimino.cz/…lasi-408444/
Taky mě to napadlo
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem říkám ze situaci jsem si způsobila sama, zkrátka mám 2 půjčky a ještě mám splátky na mobil. A do 2 dnu mam zaplatit jednu půjčku jinak po mě budou chtít celou velkou částku. Nemáte s tímhle někdo zkušenosti prosím? Co dělat? Ja uz fakt nevím, kdyby mi alespoň dali půjčku
No teda, ti si ale dovoluji chtít své peníze zpět.
Exekuci a ještě pár facek k tomu bys zasloužila. Nenávidím parazity a příživníky
@Anonymní píše:
@mackA159 ale za 2 dny mam exekuci, ja uz nevim z čeho platit:(
Důležitý je, že máš mobil na splátky…