Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zaplatit to, co asi jinyho. Další půjčka ti k tomu fakt nepomůže, to je cesta do pekel.
Zaplatit, jiný způsob není
Proč mám pocit, že přijde smutný příběh a mezi komentáři bude nadhozeno číslo účtu? ![]()
Kolik ti je, kolik mas deti, kolik nas brigad, kolik ti zbyva volneho casu na dalsi privydelek?
No a na co máš ty půjčky, není reálné něco z toho prodat? Třeba ten mobil. To je jen rychlá náplast, ale vesměs, když projevíš snahu, tak druhá strana se ráda domluví (je to pro ně jednodušší). Jinak dlouhodobě navýšit příjmy (brigáda) a dělat si rozpočet na peníze a ten nepřekračovat (holt ti nějakou dobu bude stačit mobil za 1000 a ne za 8tis) a hlavně už žádná půjčka!
Splatka na mobil? Dobre ti tak.
jinak brigada navic a nebo poprosit nekoho z okoli o pujcku nez prijdou penize z dalsich privydelku. Nebo to uplne utnout a jit do insolvence.
A už to má nějaká vymahaci společnost? Jestli ne tak to ještě tak rok potrvá než to půjde na exekuci. Tak posílat co nejvíc můžeš. Akorat počítej že tě budou nahánět po všech čertech. Telefonicky osobně. Záleží kolik dlužíš a jestli by to bylo doplatitelne třeba za ten rok.
Kolik si vydelas, kolik mas prací nebo brigád, kolik celkem platíš? A co dělat? Zaplatit!!!
Jsou to aspoň půjčky u banky nebo jsou to pochybné existence? Jinak zaplatit, co jiného…popř. pokud sjednával půjčky finanční poradce, pak volat jemu, zda je nějaká možnost odkladu splátek atd.
Podle zmínky o okamžitém zesplatnění spíš tipuju, že tyhle nebudou bankovní.
@Anonymní píše:… mám 2 půjčky a ještě mám splátky na mobil.
A do 2 dnu mam zaplatit jednu půjčku jinak po mě budou chtít celou velkou částku. … Co dělat? Ja uz fakt nevím,
kdyby mi alespoň dali půjčku
Mám půjčky (asi 3), které nesplácím. Takže poslední věta příspěvku je… ![]()
Ideální to občan pro poskytovatele půjček.
Jak „za 2 dny mám exekuci“? To už ti přišel rozsudek nebo platební rozkaz?
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem říkám ze situaci jsem si způsobila sama, zkrátka mám 2 půjčky a ještě mám splátky na mobil. A do 2 dnu mam zaplatit jednu půjčku jinak po mě budou chtít celou velkou částku. Nemáte s tímhle někdo zkušenosti prosím? Co dělat? Ja uz fakt nevím, kdyby mi alespoň dali půjčku
Mužou ti to sesplatnit, ale ikdyby to byl EPR, tak tam je třeba ještě rezerva 2-5 dní na připsaání peněz, takže rozhodně automaticky za 2 dny nebudeš mít…
Dobrý den, předem říkám ze situaci jsem si způsobila sama, zkrátka mám 2 půjčky a ještě mám splátky na mobil. A do 2 dnu mam zaplatit jednu půjčku jinak po mě budou chtít celou velkou částku. Nemáte s tímhle někdo zkušenosti prosím? Co dělat? Ja uz fakt nevím, kdyby mi alespoň dali půjčku