Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
A ten úvěr jste si brali kde prosím tě nějak se mě to nezdá
zkus kontaktovat banku nebo toho od koho máte úvěe jestli jde barák prodat s tím že se komplet úvěr doplatí takhle se to opravdu běžně dělá
@banánice Úvěr se bral v České Spořitelně…ta paní co nám ten úvěr dávala, tam už bohužel nepracuje, no já zkusím do spořky zajít a poptat se jich na to jak to vlastně je…snad mi tam řeknou víc…15 let fakt čekat nechci než se to splatí, vydina ve vlastní bydlení se jaksi rozplynula od zjištění že to tak dlouho ještě potrvá ![]()
@karfice mě z toho taky do smíchu 2× není, když vydím jakej má přítel přístup, jenže odejít od něj, tak bych bydlení společně s uživením malého a sebe nezvládla
nemám možnost se vrátit k rodičům…
@Pettule69 píše:
@karfice mě z toho taky do smíchu 2× není, když vydím jakej má přítel přístup, jenže odejít od něj, tak bych bydlení společně s uživením malého a sebe nezvládlanemám možnost se vrátit k rodičům…
A ty jsi si po celou dobu žití s přítelem nedávala nějaké peníze stranou?
@karfice píše:
A ty jsi si po celou dobu žití s přítelem nedávala nějaké peníze stranou?
Bohužel ne ![]()
@Pettule69 píše:
Bohužel ne
Tak to je bohužel špatné. Já si také dávám třeba i 3 stovky měsíčně extra bokem, abych kdyby náhodou se chlap splašil, abych měla do zásoby (o penězích samozřejmě neví), předpokládám, že až ho chytne rapl, tak budu moci v pohodě odejít a nebýt na něm závislá.
@karfice to je fakt, mě to nenapadlo, kam až to vše zajde a teď moc není šetřit z čeho
holt chybama se člověk učí
Tak jak tento měsíc? Pořád stejně? Tvůj chlap pořád nic neřeší?
@karfice pořád nic, ale co volal přítelovi jeho brácha co žije v jednom baráku společně s tchánem, tak prý si tchán sehnal nějakého chlápka, co zaplatí ten půlmilionový dluh jen proto aby nás toho zbavil a tchán to jemu bude splácet…uvidím co řekne až s ním budem přímo mluvit
@Pettule69 píše:
@karfice pořád nic, ale co volal přítelovi jeho brácha co žije v jednom baráku společně s tchánem, tak prý si tchán sehnal nějakého chlápka, co zaplatí ten půlmilionový dluh jen proto aby nás toho zbavil a tchán to jemu bude splácet…uvidím co řekne až s ním budem přímo mluvit
Blbost, nikdo na sebe neveme jen tak z lásky půl miliónu dluh. To beztak kecal, aby vás tchán uchlácholil.
@karfice nevím, samé se mi to nezdá, uvidím co nám řekne až s ním budem mluvit přímo
Často čteme, že nejrizikovějšími jsou právě půjčky v rodinách. Nebo ručení někomu. Tady vidíme jasný příklad..
@Pettule69 píše:
@karfice nevím, samé se mi to nezdá, uvidím co nám řekne až s ním budem mluvit přímo
Ahoj, tak jak po měsíci? Už přepsal tchán půjčku na známého? Nebo to byly jen řečičky a po měsíci se opět nic nezměnilo?
@karfice píše:
Ahoj, tak jak po měsíci? Už přepsal tchán půjčku na známého? Nebo to byly jen řečičky a po měsíci se opět nic nezměnilo?
Ahoj už se to dalo do pohybu, tchán to začal řešit ![]()
@Pettule69 píše:
Ahoj už se to dalo do pohybu, tchán to začal řešit
Tak to gratuluju, jak to teda řeší, přepisuje na někoho jiného?