Žádná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
9.11.12 21:56

@Danielitha Gynekolog mi dělal hormonální profil…Tam jsem měla zvýšený luteizační hormon, ale jinak všecko celkem dobré. Ale KO bych si měla nechat nabrat…Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
9.11.12 22:00

@Danielitha Teď jsem si četla tvůj příspěvek a jsi na tom stejně jako já…Mně tedy muj doktor řekl, že nechat tělo bez ms není dobré, ale zase chodit pořád na vyvolávačky je taky na hlavu, takže měl vzal krev stejně jako tobě. Přijde mi, že ti doktoři takhle prostě postupují a když opravdu nechceš zrovna otěhotnět tak tě nechají být…
A každé dva týdny si dělat gravi test asi nemusíš…mně doktor řekl, že bez ms nelze otěhotnět…:( Což je právě můj veliký problém… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
9.11.12 22:02

@mati Ahoj, můžu se zeptat…A to jsi byla rok bez ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
9.11.12 22:04

@Magdali A tobě napsal léky na ovulaci normálně gynekolog? Mě totiž nic takového nenapíše…prý to neřeší on ale už někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.11.12 09:26

@MandzJi jj byla, před HA jsem měla taky hodně dlouhé nepravidelné cykly, tehdy proběhl myslím i duphaston (nebo podobné, už si nepamatuju) a po nich mi bylo blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.11.12 15:17
@MandzJi píše:
@Danielitha Teď jsem si četla tvůj příspěvek a jsi na tom stejně jako já…Mně tedy muj doktor řekl, že nechat tělo bez ms není dobré, ale zase chodit pořád na vyvolávačky je taky na hlavu, takže měl vzal krev stejně jako tobě. Přijde mi, že ti doktoři takhle prostě postupují a když opravdu nechceš zrovna otěhotnět tak tě nechají být…
A každé dva týdny si dělat gravi test asi nemusíš…mně doktor řekl, že bez ms nelze otěhotnět…:( Což je právě můj veliký problém… :(

Je mi to lito kvuli Tobe, protoze chcete mimiska, my mame prerusovanou souloz, takze kdyby k nam mimi moc chtelo i touto cestou, tak si toho bojovnika urcite nechame, snazit se chceme zacit tak za pul roku, takze u me je tezko rici, zda je plodnost zachovana…ale je fakt, ze jak clovek nema ms, napadaji ho takove nehezke veci, napriklad vcera jsem si rikala, ze co kdyz budu muset na umele oplodneni pak na to sileny sen v noci :-( Mi lekar rekl, ze v tehotenstvi nevidi problem…asi vestec, kdyz ani nevi zda ovuluju! MS stale nikde uz to bude 6.mesicu…chystam se k prakticke lekarce, ale nevim kdy kdyz mamted dve prace, nimene byt na tvem miste a chtit mimi uz jsem vazne davno u jineho Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
11.11.12 12:12

@Danielitha Přesně tak…Je pravda, že když nemám ms tak jsem si skoro jistá, že neotěhotnim…I když spousta holek říká, že otěhotněla…tak mě taky napadají takové věci, že opravdu budu muset na umělé oplodnění…Ale jsem mladá tak to chci nechat co nejdéle a stále věřím, že se to prostě musí srovnat…Třeba mi to bude taky trvat déle…
Každopádně se u tebe divim, že ti doktor nepíchl vyvolávačku…Mně by jí dával furt, ale já jsem tam tento měsíc nešla a uvidím…Neni to řešení problému, ale jen umělé vyvolání ms a to mi přijde zbytečné, ale pro doktora nejrychlejší a nejjednodušší…:(
Já teď dobírám sirup…je to přírodní a slyšela jsem na to jen samou chválu…Prý to ženám srovnalo i 60 denní cykly a pomohlo otěhotnět…Tak počkám ještě chvíli a pak přejdu k jiné doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
11.11.12 12:14

@Danielitha Tobě jí vlastně za půl roku píchl pouze jednou a mě nechce nechat ani jeden měsíc bez ní… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.11.12 13:01
@MandzJi píše:
@Danielitha Tobě jí vlastně za půl roku píchl pouze jednou a mě nechce nechat ani jeden měsíc bez ní… :(

no…ale ja nevim, zda to nebyla sugesce, ci neco obdobneho, ale bylo mi po ni mizerne, stale zvysena teplota a toceni hlavy, takze uz tu injekci nechci ani nahdou, stejne bez efektu (pokud se u tebe efekt dostavil, tak mozna proto opakovana aplikace) jinak me dr. rekl, ze se lecba odviji od toho zda mimi chci, pokud bych chtela zacal by udajne s medikaci…ale me se tento postup moc nelibi, chci ms. hlavne kvuli vypoctu plodnych dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
11.11.12 13:46

@Danielitha No mně když jí píchnul po prvé, tak jsem to nedostala, tak jsem tam šla znova jak je o možné a on mi řekl, že jsem s největší pravděpodobností těhotná - protože prý agollutin těhotenství podpoří…No tak mi udělal UTZ a řekl mi, že tedy nejsem a píchnul mi další!! Po té jsem to teda dostala asi do 5 dnů…No a pak jsem chodila každý měsíc cca…Nejdéle jsem čekala 45 dnů a pokaždé když mi jí píchnul, tak jsem to pak už dostala…No a teď se mi tam teda vůbec nechce…Nedávno jsem podstoupila akupunkturu a užívám ten Femigard tak chci počkat co nejdéle zda se tělo srovná…Ale déle jak 3 měsíce čekat nechci…
A to jsem už taky slyšela, že někomu po těch injekcích je zle…Já mám po nich šílený akné…Před těma 10 měsíci jsem měla obličej uplně hladký a teď to je teda uplná katastrofa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.11.12 11:31
@MandzJi píše:
@Danielitha No mně když jí píchnul po prvé, tak jsem to nedostala, tak jsem tam šla znova jak je o možné a on mi řekl, že jsem s největší pravděpodobností těhotná - protože prý agollutin těhotenství podpoří…No tak mi udělal UTZ a řekl mi, že tedy nejsem a píchnul mi další!! Po té jsem to teda dostala asi do 5 dnů…No a pak jsem chodila každý měsíc cca…Nejdéle jsem čekala 45 dnů a pokaždé když mi jí píchnul, tak jsem to pak už dostala…No a teď se mi tam teda vůbec nechce…Nedávno jsem podstoupila akupunkturu a užívám ten Femigard tak chci počkat co nejdéle zda se tělo srovná…Ale déle jak 3 měsíce čekat nechci…
A to jsem už taky slyšela, že někomu po těch injekcích je zle…Já mám po nich šílený akné…Před těma 10 měsíci jsem měla obličej uplně hladký a teď to je teda uplná katastrofa :nevim:

Snazim se na to moc nemyslet, myslim, ze u mne se na tom podili i nepretrzity provoz v praci, od utery nastupuji do nove prace s pravidelnou pracovni dobou, ale v te puvodni zustavam na dohodu, takze nevim do jake miry si pomuzu, zkousela sis delat ovulacni testy a merit BT? u me ovu test vypada ve kterekoliv casti cyklu uplne stejne, tzn. stale je tam druha carka, nekdy slabsi jindy trochu silnejsi, ale nikdy ne tak jako ta testovaci, nebo vice:-( mam takovy pocit, ze ovulaci vazne nemam:-( jo a gravi test jsme zvladla nedelat dva tydny :-D u me uspech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.11.12 11:38

Ahoj holky cca před měsícem mi mudr dal vyvolávačku na MS než jsem tam před tímšla udělala jsem si test protože jsem měla spoždění 3týdny nic na UTZ taky nic ale MS jsem do dneška nedostalala předtím jsem brala HA 2platíčka v kuse potom jsem to dostala až 7den pauzy a málo nevíte co by to mohlo být???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.11.12 13:13

@Danielitha Ovulační testy jsem zkoušela, ale měla jsem to jako ty…Tak jsem toho nechala…A BT jsem začala měřit dnes…Měla jsem 37,2.
S testama už jsem skončila dávno…Ze začátku jsem je taky dělala často…
A s tou prací…tak určitě to neni ku prospěchu se přepínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.11.12 13:14

@qiky To netuším, šla bych znovu k doktorovi…To se stane, že to ani po vyvolávačce nemusíš dostat…Doktor ti vezme krev a s největší pravděpodobností ti píchne další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.11.12 22:43

Ahoj holky,

tak ja sem na tom stejne jako vy, v rijnu jsem vynechala HA a po MS (ktera byla jeste ovlivneha antikoncepci) jsme s pritelem dali vsemu volny prubeh…

No a dneska je to 12 dni, kdy mam opozdenou MS, tt negativni, takze je to celkem dost nepravdepodobne, ze by bylo… Ale jeste jsem prave behem cyklu 14dni uzivala antibiotika na anginu = tomu prisuzuji zpozdeni.

Na gyndu jdu 3.12., tak jsem zvedava, zatim jsem se s dr. domluvila, ze pockame do ledna, taky mi rikala, ze nechce mi hned pichat dalsi hormony, ze je potreba trosku telo procistit, tak jsem zvedava :think: Ale asi nejvic me stve to, ze proste mam neuveritelne zvetsene bricho a za ten posledni mesic cca 4,5kg nahore :zed: :pocitac: a jako muzu rict, ze sem se asi jeste nikdy nemodlila za to, abych tu cervenou mrchu videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí