Žádost o RP, jak na formulář

573
13.11.12 15:34

Žádost o RP jak na formulář

https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?… - prosím o pomoc s vyplněním tohoto formuláře, nějak nechápu odst. C Druhý rodič, musím vyplnit? a dole se píše, že potřebuji průkaz totožnosti všech uvedených osob, to tam máme jít oba :( a taky to nejdůležitější odst. F volba výše dávky, mám mateřskou a po ní budu žádat o rodičák, co bych měla vybrat, moc díky za rady, já tak nesnáším formuláře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
13.11.12 15:38

No po nás chtěli, aby při předložení formuláře byly sebou obě občanky, ale osobně tam oba být nemuseli (protože jsem měla rodičák hned po porodu, tak mi sama baba nabídla, že stačí manžel s mojí občankou. věřím, že u „staršího“ dítka to bude fungovat i naopak, dojdeš ty s manželovou občankou ;) ale musí to být od něj taky podepsané, tak to nevím jak se řeší :nevim: my dostali papírovou formu, tak to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.11.12 15:47

@ANEBjája - no já tam taky půjdu osobně a vyplním ho až na místě jenom bych tam ráda šla jen jednou a proto jsem ráda za každou informaci co a jak abych byla připravená a né zaskočená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.11.12 15:50

Já jsem měla s sebou OP přítele, ale nechtěli ji po mě. Každá úřednice je jiná. Já tohle absolvovala před měsícem a děs a hrůza. Taky jsem se tu radila:-)…A jak dlouho chceš být s mimčem doma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
13.11.12 15:53

@jannaa mě teda zdlrazňovala, že OP klidně stačí donést bez majitele, ale na tom formuláři musí být právě jeho podpis (který zkontrolují podle té občanky) a pokud má dítě otce v RL, tak v tom formuláři být musí (kdyby tě napadlo, ež jeho údaje nepotřebujou, tak jim ho uvádět nebudeš, tak to nejde. nechápu proč, ale znáš to, úřad…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.11.12 15:54

@Petra Kl - ráda bych byla 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.11.12 15:57

@ANEBjája - no tak jim ho tam teda napíšu :) a OP si vezmu sebou snad to v Brně nebude problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.11.12 15:58

A na materskou jsi nastupovala 6 tydnu pred terminem porodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.11.12 16:49

@Petra Kl - 8 týdnů před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.12.12 10:29

Tak to mám vyřízené a bylo to bez problémů, formulář jsem si vyplnila doma i když pak musela paní ze soc. pár políček opravit :) ale už to mám za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat