Zahleněná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
18.2.06 20:35

Promiň Marki,dostala jsem se k PC až teď. Doporučení mít nemusíš.
Datez-tahle mrcha přežívá jen v ložním prádle,ručníkách a kartáčcích. Moc ti držím palce a sobě koneckonců taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.2.06 20:40

Jak to tady pročítám tak pokud mě to nepřejde prubnu taky ORL.
Mléko a mléčné výrobky jsem vy:,–(ila uz dávno a doma máme příjemně.Nepřetápíme bydlíme v rod. domku tak šetříme.
Lepšímu zdraví a počasí zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
18.2.06 20:49

No jo, ale kdyby to byl stafylokok, tak se u nas nemuze drzet rok a pul…za tu dobu uz jsem vyprala lozni pradlo a rucniky tolikraaaat…
Tak nevim. Nemas Abajo, dobry tip na ORL v Praze? Nerada bych aby na me zkouseli zase rady typu „Sanorin, Bromexin atp.“.
Diky, Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.2.06 12:51

marki,všechno musíš vyprat až po 48 hodinách užívání antibiotik,až nejsi infekční,jinak to nemá cenu. My chodíme Mudr. Pročková,na Jižním Městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.2.06 13:02

jo jo holky na emiminu jsou chytré a užitečné,

ještě k vykašlávání Slézový čaj, ale na bakterije je krátký :lol:
jen ulevuje, na mě funguje skvěle, tedz samo spaný a z bylinkárky.

držte se
Mia

• Citovat
  • Upravit
695
28.2.06 10:44

Nalez negativni

Tak jsem byla na ORL, udelali mi vyter a ted jsem se dozvedela, ze tam zadne bakterie nenasli. Tak jsem z toho jelen. Zatim jsem tam jen volala, tak se tam jeste stavim a zeptam se, co s tim dal, kdyz me to porad trapi.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 10:58

Ahoj, necetla jsem komentare pred sebou, ale mne hodne pomohl Vincentka sirup. Stoji okolo 50,– Kc a chutove je moc dobry. Hanka

• Citovat
  • Upravit
695
7.3.06 15:59

Marcie, Dacanko, Datez
jak jste na tom? Máte nějaké pokroky v léčení? Já už jsem psala, že na ORL mi nic nenašli, resp. žádný bacil. Teď jsem dostala šumivé tablety ACC Long a byl mi doporučen pitný režim 2-3 litry tekutin denně. To je pro mě strašně těžký úkol, já piju dost málo, vydržím dlouhu nepít jak velbloudice. Dále ještě budu muset konzultovat případné souvislosti s tvorbou hlenů s mojí doktorkou na endokrinologii. Mám totiž zánět štítné žlázy a doktor úplně nevylučuje, že to může ovlivňovat i stav hrtanu atp.
Takže piju a čekám…
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
7.3.06 16:33

Mně tohle trápilo v obou těhotenstvích. Po porodu, jak když utne. Pomáhal mi jedině vitamin C.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.3.06 22:20

Ahoj Marki, rekla bych, ze jsem na tom stale stejne.Sice uz tolik nesmrkam ale hleny v krku se mi delaji stale :( .Zacinam si myslet, ze za to muze stitna zlaza. V loni v dubnu mi odebrali jednu polovinu ( byl tam nezhoubny nador). :lol: Pak jsem nejakou dobu po operaci brala Wobenzym a pak asi prestal ucinkovat a od te doby mam tyhle potize. Ceka me kontrola u endokrinologa, zeptam se ho na spojitost a dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.3.14 19:58

Oživuji diskusi, jsem asi týden zahleněná, nijak zvlášť nekašlu, jen občas asi 2× za den, po příchodu z venku a naopak, nejčastěji. Mám takový pocit, že mám v krku lepidlo, něco jako by tam ten „chrchel“ byl přilepený. Nevím zda to je pochopitelné. Vykašlat až tak nic nejde. Včera v noci jsem se vzbudila se napít a pak jsem myslela, že mám plný krk toho hlenu, ale normálně jsem usla a ráno to bylo ok. Nevíte čím se odhlenit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.3.14 20:18

Zkus se zitra optat v lekarne. Urcite ti poradi lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
17.3.14 20:20

@Bibík13 Sinupret :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.16 23:32

Zahlenění

Už druhý rok hledám na netu rady, jak na zahlenění. Jsem na tom podobně jako vy. Hleny se mi drží v nosohltanu a krku. Nejdou ani vyplivnout ani spolknout prostě od rána chrchlám a snažím se toho zbavit. někdy je to o něco lepší, ale spíš je to hrůza. trápí mě to celý den i v noci. Absolvovala jsem vyškrábání zbytnělé sliznice z nosohltanu, ale lepší to nebylo. ORL, gastro, alergologie…vše je prý v pořádku. Vypila jsem spoustu čajů, snědla spoustu vitamínů a doplňků stravy, vyzkoušela babské rady a stále nic. jsem protivná i sama sobě s věčným chrchláním. Nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.16 06:16

Jsem na tom stejne, zaclo mi to az ted v tech vedrech, syn chrchle taky. Prijde mi, ze to bude asi zmenou teplot, v obchodech klima, v aute klima… Malokdo ji umi pouzivat spravne… V noci mam v krku uplne plno, taky to nejde ani vykaslat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí