Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jen malému od včera páchne z úst zoubky čistíme jen vodou bude nám teprve rok… dnes se k tomu přidalo i zahlenění malý je ale čiloučky trošku protivnější ale rostou nam dvě stoličky naraz.. nemáme ani teploty ani rýmu nekašle papa normálně tak se my to zdá divné neměli jste to někdo z vás?.. Mudr jsem volala dokud nemá teploty a žadne jiné přiznaly je pry zbytečné chodit a jen sirup na odhlenění. Nemáte s tím někdo zkušenost prosím. Zda se my hořší než ráno ale stále žádný jiný příznak. Četla jsem že ten zápach může být problém s trávením tak se bojím aby mu něco nebylo.
Měli jsme to taky tak, když malé rostly zuby. Rýma, zahleněná byla a bylo jí cítit z pusiny… Zuby vyrostly a srovnalo se to.
S dr jsem to nikdy neřešila
Já podle toho vždycky poznala, že na dceru něco leze-rýma nebo kašel. Je to normální, pokud to po odeznění nemoci přejde.
@atominnka rostou nám pravě horní stoličky ale je bez teplou a jen zahlenění a zápach z úst nemáme ani rýmu zkoušeli jsme odstávat a vůbec nic nesetkala jsem se s tím ještě a to už nám chybí jen poslední stoličky dvě má venku tak jsem se lekla.
Taky si myslím že by na něho něco lezlo ale toto má poprvé malý vždy trpí na průdušky od mála měl furt jenom rýmu nikdo nevěděl co sním je na orl žádný nález nakonec jsme dostali sterimar hnědý s mědi a je klid byly jsme tak dva měsíce hodně nachlazení vysoké horečky nic ale tedka je to jine je živý jen je strašně už slyšet to zahlenění a zápach z úst.
@Dagi13 já bych to být tebou neřešila. Sleduj ho a uvidíš. Pokud je jenom zahleněný a nic jiného mu není, je živý, tak stejně nic nevyřešíš. K dr bych šla až s velkým kašlem nebo s delší teplotou… Nebo koupit v lékárně něco na zahlenění?
Ale to neporadím co ![]()
Ahoj malá, to měla taky tak, trochu smrdělo z pusinky, což mi bylo divné, mírně zahleněná a za dva dny měla angínu jak vyšitou, což každý tvrdí, že takový maloši nemaj.
@atominnka dáváme už kalobu je to i na odhlenění a na dýchací horní cesty.. je to skoro na vše.. k doktorce nechceme jít zatím jak mu takhle nic není at si ještě zbytečně nic nedoneseme děkují i se mě uklidnila
![]()
@Freihula no to nestraš taky sem si myslela že jde na něho nějaká angina uvidíme jak mu bude zítra máme to od neděle ale kdyby ho bolelo aspoň v krčku nebo něco tak by nejedl ale ten z dlabe všechno a hraje si a je jinak v pohodě počkáme a uvidíme no:)
@Freihula píše:
Ahoj malá, to měla taky tak, trochu smrdělo z pusinky, což mi bylo divné, mírně zahleněná a za dva dny měla angínu jak vyšitou, což každý tvrdí, že takový maloši nemaj.
Taky se přikláním k angíně, syn ji měl jednou a smrdělo mu z pusinky a divně chrčel (dýchal).Přeji at je malý brzy fit ![]()
Holky tak děkují doufám že to angina nebude no papa normálně nebrečí hraje si nekašle nemá rymu nic tak počkáme kdyby náhodou poletíme k mudr.
@Dagi13 píše:
Holky tak děkují doufám že to angina nebude no papa normálně nebrečí hraje si nekašle nemá rymu nic tak počkáme kdyby náhodou poletíme k mudr.
Držím pěstičky
A kašel malý u angíny neměl a asi až po dvou dnech se to rozjelo do té doby taky jen ten zápach a divný dýchání (ani nechrčel spíš mi občas sípal no neumím to popsat bylo to opravdu zvláštní ) na orl jsem jela protože jsem myslela že si v roce a kousek něco strčil do nosu ![]()
Ne, ne, promiň, nechtěla jsem strašit, to je naše zkušenost.
@jurášek 07.07.09 no malý taky ten dech ma spíš jak kdyby mel něco na průduškach a občas i zachrape kolikrát jak spinka někdy mam pocit že piska no pro svůj klid zajdeme at se nam to zbytečně nerozjede.. jen mě zaráží že nemá ani teplotky vůbec nic jen zápach a to dychanbi jak kdyby cely zahlenění @Freihula Neomlouvej se ja jsem rada že když tak se to podchytiti včas holky mame to od neděle tak zítra se chystám k mudr dame vedet potom.
No kdyby začal plakat u jídla a u pití, tak by to mohla být ta angina. Tak hlavně ať je malý v pořadku, mi jsme si s tou angínou zažily, brr ![]()