Zajídání stresu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.5.20 22:09

@flybe prave ze je;-((((
Je to uz hranicni…zkousela jsem.vse…ale vim ze 90%je v hlave… ;-(((

• Citovat
  • Upravit
1711
8.5.20 22:10
@Anonymní píše:
@Angry_birds no.me.to.je pak jedno jestli je to nejaka kvalitni nebo levna…hlavne ze je tam cukr…;-(

Chápu, chtělo by to velkou motivaci, a taky nějaký cíl. Jaký je původ stresu, je ten stres dlouhodobý? Bylo by dobré zapracovat taky sama na sobě aby sis víc věřila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 22:12

@Angry_birds diky je to dlouhodoby proces…dekuju moc za prispevek
Ano stres se tahne delsi dobu.. ;-((((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.20 22:15

@flybe prave ze je;-((((
Je to uz hranicni…zkousela jsem.vse…ale vim ze 90%je v hlave… ;-((( @LauraLaureada .mrku na Tima…moc ti dekuju za tip

• Citovat
  • Upravit
1711
8.5.20 22:19
@Anonymní píše:
@Angry_birds diky je to dlouhodoby proces…dekuju moc za prispevek
Ano stres se tahne delsi dobu.. ;-((((

V tom případě by to opravdu nejdřív chtělo řešit psychickou stránku. Vyhledat klidně i nějakou odbornou pomoc zkusit si s někým o tom promluvit. Potom bych řešila až hubnutí, takto by ses jen ubíjela svojí “neschopností” hubnout a hubnutí by sis akorát víc znechutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 22:19

@LauraLaureada diky knihu jsem objednala. vypada dobre :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.20 22:21

@Angry_birds ses zlato..i o zom jsem.uz premyslela…o o je to navazujici problem…takze ta obezita je fakt vysledek celeho meho stylu:-(((

• Citovat
  • Upravit
1486
8.5.20 23:05

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
9.5.20 00:01

Z vlastní zkušenosti, zbav se původu toho stresu, i za cenu drobných ztrát. Změn práci, rozved se (nebo vyres špatnou rodinnou situaci, pokud to jde), zklidní denní rytmus.
Dokud to neuděláš, tak se můžeš postavit na hlavu a stejně tělo nepustí ani gram… :nevim: a taky domu „závadné“ potraviny prostě nekupuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.20 01:09

Tak já to mám přesně naopak, když jsem ve stresu tak ztratím chuť k jídlu a nemám vůbec hlad. Potom hubnu. Ale myslím že hubnout ze stresu, je ještě horší než přibírat na váze ze stresu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.20 06:53

Chce to hlavně pořádnou motivaci. A to mi přijde, že nemáš. Jako jo, chtěla bys zhubnout, ale vlastně to nechceš tak moc, jak by bylo zapotřebí. Možná ještě nenastal ten čas. Možná si dáváš velké cíle, které se pak snadno porušují, když jsou tak daleko. Zkus dát dolů těch 5 kilo cos nabrala a dej si limit 0,5-1 kg za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.5.20 08:12

Zmena musi zacit v hlave. Vahu ted neresit ale najit si neco co pomuze zahnat stres. me pomaha kreativní prace. Uvedomit si jestli je ten stres opravdu adekvatni nebo jestli se resi zbytecnosti. Ne vse se musi resit. Znam zajidani ze stresu. Ale to neybla cokolada. Parky, klobasy. Hodne slane a hodne tucne. Dodnes nechapu jak sem to do sebe nahazela. To byly kvanta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 14:03

@DoktorkaZorkaHorká
Presne tak..prace ty velke cile mi vzdy odradi..vzdy to chci hned… no a z druhe strany vim ze resukce vahy je dlouhodoba. ;-(

• Citovat
  • Upravit
9.5.20 14:14
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká
Presne tak..prace ty velke cile mi vzdy odradi..vzdy to chci hned… no a z druhe strany vim ze resukce vahy je dlouhodoba. ;-(

Tak to je super, že to víš :palec:. Dej si limit 10 dní…jestli to prostě zvládneš bez cukrovinek s tím že to nahradíš třeba oříšky. Co ti chutná ze zdravých surovin? Jsi schopná sníst bílý neslazený jogurt aniž bys z toho měla trauma? Piješ kávu a slazenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 18:48

@DoktorkaZorkaHorká jasne kavu bez cukru…zkusim to..male cile..vid???dekuju moc a drz prosim palce♡

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex