Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
my jsme byli na veletrhu dnes a moc to tam ještě nežilo
ale nějaké nákupy sme udělali, např. jsme koupili zuzance takový jako kolo na plavání http://www.prckove.cz/…assic-i2566/ , tak ji už můžem učit plavat ![]()
tak co, jaký to bylo na veletrhu o víkendu? bylo tam hodně lidí?
ano na veletrhu bylo naspocet tehotnych nejvetsi koncentrace na jednom miste
ale i maminek s detma moc a moc…
Tak mě trochu mrzí, že jsme nešli, ale co už… ![]()
Podnikneme něco tento týden? Hodí se mi každý den, kromě pátku…
Veletrh byl v poho, koupili jsme nový kočárek, nějaké ty hračky, svezli jsme se mašinkou na modeláři, i když modelář zklamal, čekal jsem uplně něco jiného, ale asi žijem v čechách takže se musím probudit
, koneckonců jsme šli na dětský veletrh, ten musím pochválit. Ani se mi nezdálo že by včera bylo tolik davu, Sofka se svezla asi v deseti kočárkách ![]()
My jsme tam byli v pátek a pohoda, nebylo tam tolik lidí, malému jsme koupili pár drobností a nejvíc jsme si užili ten veletrh Itea, zahráli jsme si s manžou fotbálek, Carcassonne (to jsme si i koupili) a vůbec to bylo fakt příjemný odpoledne. Modelář nás oba těžce zklamal.
ahoj, nenašla by se tady nějaká mamča na prochajdy blízko kohoutovic?
Ahojky, určitě, v Kohoutovicích jsem pár let bydlela, teď v Bohunicích. Ale klidně se s kočárkem dopravíme i do Kohoutek. Určitě je tam víc možností na pěkné procházky než u nás v Bohu…
vypadá to, že by tento týden mohlo být slušný počasí, nezajdem na prochajdu? ![]()
Becky83 píše:
Tak v pátek? V kolik a kam? Kdopak se přidá?
Já v pátek nemůžu
. Ale kdybyste takhle něco plánovaly příští týden, tak se ráda přidám
.
V pátek klidně, teď máme trochu teplotku, snad se nám to zlepší…
Tak si tu napíšeme ve čtvrtek, jak jsme na tom a domluvíme se přesněji.