Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo mě napadlo…co v pátek dopoledne…kolem té desáté? Hodilo by se vám to?
mě jo, proč ne
napadlo mne že u nás v baráku je solná jeskyně, dnes jsem tam viděl si 5 kočárků zaparkovaných před tím, mají tam i program s dětma, může se tam od 6 týdnů…
Taťka na Mateřské píše:
mě jo, proč nenapadlo mne že u nás v baráku je solná jeskyně, dnes jsem tam viděl si 5 kočárků zaparkovaných před tím, mají tam i program s dětma, může se tam od 6 týdnů…
a není to pro tak malí děti jen v určitou dobu s nějakým programem? protože jinak na jejich stránkách píšou o oddělené jeskyni pro děti a pro dospělé, na což sou naše poněkud maličké:) taky je tam cosi o objednání předem… jinak my tento týden nebudeme moct nikam,protože malá zas kašle a má trochu teplotu… tak musím počkat, až se uzdraví ![]()
Jeskyně jsou tam prý dvě, jedna právě oddělená pro děti, kde samozřejmě jsou s nimi rodiče,ale pro samotný lidi je jeskyně druhá, pak je tam možnost nějakého programu, ale to si myslím že je až pro starší děti, takže až tam půjdem, tak budem s našima prckama v té pro děti bez programu ![]()
Já v pátek nemůžu, zrovna v tu dobu jdeme prvně na Koblížky (to je něco pro matky s dětmi tam, kam jsem chodila na cvičení pro těhotné)
aha, tak sem to nějak nepochopila, je fakt, že sem na to jen tak mrkla a moc to nezkoumala
ale jak to říkáš to zní logičtěji
nj, už mi hrabe ![]()
jasně, no určitě to necháme na příští týden, protože jsem zjistil že v pátek máme poradnu a injekce, takže Sofka bude bez nálady…
A já zas zjistila, že máme v pátek docela dost vyřizování ve městě…tak to fakt necháme na ten příští týden, třeba bude i lepší počasí…
Emička včera dostala Rotateq do pusinky a prořvala to tam, jakoby jí píchaly 10 injekcí… ![]()
Já to vidím pozitivně
, venku slunečno, i když mrazivo…Nám by se hodila nejvíc středa nebo pátek. Spíš ten pátek - kdykoliv.
no, vzhledem k tomu, že v pátek odjíždíme na víkend, tak ten je pro mě mimo:) a teď si uvědomuju, že středa leda odpoledne, mám vyřizování ![]()
Možná až příští týden
zítra máme také nějaké úřadování, ve čtvrtek jedem mimo Brno až do neděle
ale můžem se třeba předběžně domluvit na příští uterý…? Nemocný nejsme, dopředu vím že ten den nic pevného nemám, žádné úřady, doktory - prostě volný den…