Zajít na kafe - Brno

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
16.2.11 10:20

Nebo mě napadlo…co v pátek dopoledne…kolem té desáté? Hodilo by se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.11 10:55

mě jo, proč ne :-) napadlo mne že u nás v baráku je solná jeskyně, dnes jsem tam viděl si 5 kočárků zaparkovaných před tím, mají tam i program s dětma, může se tam od 6 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.2.11 11:26

Hmm, zní to zajímavě… :dance:
A co Ty, Jani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.2.11 11:52
Taťka na Mateřské píše:
mě jo, proč ne :-) napadlo mne že u nás v baráku je solná jeskyně, dnes jsem tam viděl si 5 kočárků zaparkovaných před tím, mají tam i program s dětma, může se tam od 6 týdnů…

a není to pro tak malí děti jen v určitou dobu s nějakým programem? protože jinak na jejich stránkách píšou o oddělené jeskyni pro děti a pro dospělé, na což sou naše poněkud maličké:) taky je tam cosi o objednání předem… jinak my tento týden nebudeme moct nikam,protože malá zas kašle a má trochu teplotu… tak musím počkat, až se uzdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.11 12:13

Jeskyně jsou tam prý dvě, jedna právě oddělená pro děti, kde samozřejmě jsou s nimi rodiče,ale pro samotný lidi je jeskyně druhá, pak je tam možnost nějakého programu, ale to si myslím že je až pro starší děti, takže až tam půjdem, tak budem s našima prckama v té pro děti bez programu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
16.2.11 12:15

Já v pátek nemůžu, zrovna v tu dobu jdeme prvně na Koblížky (to je něco pro matky s dětmi tam, kam jsem chodila na cvičení pro těhotné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.2.11 12:16

aha, tak sem to nějak nepochopila, je fakt, že sem na to jen tak mrkla a moc to nezkoumala :)) ale jak to říkáš to zní logičtěji :))) nj, už mi hrabe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.11 12:23

jasně, no určitě to necháme na příští týden, protože jsem zjistil že v pátek máme poradnu a injekce, takže Sofka bude bez nálady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.2.11 15:38

A já zas zjistila, že máme v pátek docela dost vyřizování ve městě…tak to fakt necháme na ten příští týden, třeba bude i lepší počasí…
Emička včera dostala Rotateq do pusinky a prořvala to tam, jakoby jí píchaly 10 injekcí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.2.11 11:14

tak co, jak to vidíte tento týden? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.2.11 13:00

Já to vidím pozitivně :-), venku slunečno, i když mrazivo…Nám by se hodila nejvíc středa nebo pátek. Spíš ten pátek - kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.2.11 14:25

no, vzhledem k tomu, že v pátek odjíždíme na víkend, tak ten je pro mě mimo:) a teď si uvědomuju, že středa leda odpoledne, mám vyřizování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.2.11 16:10

Tak že bysme to nechaly zase na příští týden? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.11 22:42

Možná až příští týden :-D zítra máme také nějaké úřadování, ve čtvrtek jedem mimo Brno až do neděle :-( ale můžem se třeba předběžně domluvit na příští uterý…? Nemocný nejsme, dopředu vím že ten den nic pevného nemám, žádné úřady, doktory - prostě volný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.2.11 23:20

na úterý taky nic nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie