Zajít na kafe - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
11.2.11 11:26

ahoj přejem pěknou procházku:)My jsme z Líšně, ale dnes nedorazíme:)Malej má teprve 4týdny tak na nás by to bylo ještě moc dlouhé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.2.11 13:26

A jé, škoda, že jsem si to nepřečetla dřív, mě to do města trvá skoro hodinu, takže to nestihnu. Ale třeba příště, až bude lepší počasí. A nechtěli byste jet na vycházku někdy někam k nám do Řečkovic? Je tu příroda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 20:23

Procházka byla fajn, vyšlápli jsme na Špilberk, pak jsme sedli do dětského báru pod hrad. Určitě se můžem srazit zase v příštím týdnu, můžem se připojit v pondělí k „Valentýnské“ skupině, popř. se vsadím že nechodíte na procházky jednou v týdnu, teda aspoň my jezdíme denodenně, takže se můžem domluvit na jiný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
11.2.11 20:59

Taky jsme byli venku, ale jen tady u nás okolo:)Do města vyrazíme tak za 14dní tak se pak taky přidáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 22:08

jo jo, můžem zajít, nebo můžem někdy povozit kočárky někamdo přírody, po okolí Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
11.2.11 22:10

My máme nejblíž Mariánské údolí a tam je to pěkné :wink:
No teda spíš v létě, ale i v zimě se tam dá projít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
12.2.11 09:13

To je dobrý nápad, na nějakou pěknou jarní procházku do Mariánského údolí by mě to moc lákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.2.11 12:41

Jo, bylo to moc fajn…My se k Valentýnské skupině asi nepřidáme, vypadá to na mega akci a hrozí, že se ani nevejdete do kavárny :-))) V úterý máme očkování, ale jestli to stihneme, tak se k procházce přidáme. Vše taky záleží na počasí…okolí Řečkovic je krásné, Mariánské údolí též, ještě mě napadla přehrada…a Bílá Hora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.2.11 13:18

Ještě přidám jeden tip - z konečné šaliny č.4 v Obřanech přes řeku na druhou stranu a po silnici směrem na Bílovice nad Svitavou, podél řeky… Je to sice dlouhé, ale moc pěkná procházka. A na auta bacha jen trochu, většina jezdí „přes kopec“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.2.11 13:20

Ohledně případných problémů s kočárem - na lince č.4 jezdí některé spoje nízkopodlažní vozidla, jsou označené v jízdním řádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.2.11 13:27

Kaspinko, úplně si pamatuju tu dobu…krásný podzim, malé bylo teprve pár týdnů..a já bych tak ráda vyrazila někam dál než jen do parku za panelákem :-)…ale netroufla jsem si. Teď už ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
12.2.11 15:21

Becky taky zatím jen kroužíme kolem baráku, ale za chvilku se odvážíme:)Tady na sídlišti těch tras moc nevymyslím tak už je to celkem nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 20:20

V Mariánském údolí jsme byli s kočárem, dokonce jsme tam trochu improvizovali mimo cesty, bylo to nádherné, dokonce tam je výborná restaurace, byli jsme tam na zabijačce… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 20:22

Dnes jsme jeli na výlet do Znojma autobusem, malou jsem nesl celou dobu v klokánce, byla celou dobu v pohodě, Znojmo bylo také krásné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
12.2.11 22:21

To se někdo má když nekojí :mrgreen: Zabíjačku bych si taky dala:)
A kdeže to tam je? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová