Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj přejem pěknou procházku:)My jsme z Líšně, ale dnes nedorazíme:)Malej má teprve 4týdny tak na nás by to bylo ještě moc dlouhé:)
A jé, škoda, že jsem si to nepřečetla dřív, mě to do města trvá skoro hodinu, takže to nestihnu. Ale třeba příště, až bude lepší počasí. A nechtěli byste jet na vycházku někdy někam k nám do Řečkovic? Je tu příroda ![]()
Procházka byla fajn, vyšlápli jsme na Špilberk, pak jsme sedli do dětského báru pod hrad. Určitě se můžem srazit zase v příštím týdnu, můžem se připojit v pondělí k „Valentýnské“ skupině, popř. se vsadím že nechodíte na procházky jednou v týdnu, teda aspoň my jezdíme denodenně, takže se můžem domluvit na jiný den ![]()
Taky jsme byli venku, ale jen tady u nás okolo:)Do města vyrazíme tak za 14dní tak se pak taky přidáme ![]()
jo jo, můžem zajít, nebo můžem někdy povozit kočárky někamdo přírody, po okolí Brna
My máme nejblíž Mariánské údolí a tam je to pěkné ![]()
No teda spíš v létě, ale i v zimě se tam dá projít:)
To je dobrý nápad, na nějakou pěknou jarní procházku do Mariánského údolí by mě to moc lákalo.
Jo, bylo to moc fajn…My se k Valentýnské skupině asi nepřidáme, vypadá to na mega akci a hrozí, že se ani nevejdete do kavárny
V úterý máme očkování, ale jestli to stihneme, tak se k procházce přidáme. Vše taky záleží na počasí…okolí Řečkovic je krásné, Mariánské údolí též, ještě mě napadla přehrada…a Bílá Hora.
Ještě přidám jeden tip - z konečné šaliny č.4 v Obřanech přes řeku na druhou stranu a po silnici směrem na Bílovice nad Svitavou, podél řeky… Je to sice dlouhé, ale moc pěkná procházka. A na auta bacha jen trochu, většina jezdí „přes kopec“.
Ohledně případných problémů s kočárem - na lince č.4 jezdí některé spoje nízkopodlažní vozidla, jsou označené v jízdním řádu.
Kaspinko, úplně si pamatuju tu dobu…krásný podzim, malé bylo teprve pár týdnů..a já bych tak ráda vyrazila někam dál než jen do parku za panelákem
…ale netroufla jsem si. Teď už ano ![]()
Becky taky zatím jen kroužíme kolem baráku, ale za chvilku se odvážíme:)Tady na sídlišti těch tras moc nevymyslím tak už je to celkem nuda.
V Mariánském údolí jsme byli s kočárem, dokonce jsme tam trochu improvizovali mimo cesty, bylo to nádherné, dokonce tam je výborná restaurace, byli jsme tam na zabijačce… ![]()
Dnes jsme jeli na výlet do Znojma autobusem, malou jsem nesl celou dobu v klokánce, byla celou dobu v pohodě, Znojmo bylo také krásné…
To se někdo má když nekojí
Zabíjačku bych si taky dala:)
A kdeže to tam je? ![]()