Zajít na kafe - Brno

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.11 14:16

Z Vinohrad do centra

Brno neznám, takže ni nevím kde Vinohrady jsou, ale můžem zajít do nějakého klubu pro děti, nebo nějaké aktivity co tu jsou v Brně, či někdy naplánovat nějaký výlet s dětma po okolí Brna, slyšel jsem že jsou tu hezká místa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.11 14:19

Taťko, ještě mě napadá - tramvají č.4 od vás na Náměstí Míru a potom procházka na Kraví horu (alias Monte Bú…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.1.11 14:20
Jura007 píše:
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.

no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu :D sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.1.11 14:53

Ja mam pocit ze potrebujete pruvodce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.1.11 15:00
janica252 píše:
Jura007 píše:
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.
no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu :D sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD :D

my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuze :wink: tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám :-)

• Citovat
  • Upravit
18305
21.1.11 15:20

Já po těch všech letech v Brně taky plánuju trasy doma na stole zásadně s mapou… Takže nemeškejte a těch 120 korun taky investujte. Nejlípv mapové prodejně GEOKART mezi Komerční bankou na Kobližné a Mahenovým (starým) divadlem. Je to rohový obchod (roh ulic Dvořákova a Vachova), nemůžete ho minout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.1.11 11:55

Kafe v Brně

Jé ,tak to bych taky ráda někdy zašla.-) Hlavně v tádnu, když je manžel pryč. Jen mám zatím moc malé miminko, ještě nikdy jsem nebyla na vycházce déle, než 2 hodiny a to bych do města z Řečkovic sstihla maximálně tam a zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.1.11 11:31

nějak to tu usnulo, tak se na to kafe (v mém případě spíš čokoládu) někdy nabízím:) kdo bude mít zájem, ozvěte se :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.11 11:49
merett píše:
janica252 píše:
Jura007 píše:
no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu :D sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD :D
my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuze :wink: tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám :-)

jo dojeďte do Slatiny :mrgreen: Stránská skála, spalovna a tak.. :lol: :lol: vás provedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sissi83
11.2.11 09:41

Ahoj

Můžeme se přidat? Jsem na MD s pětiměsíční holčičkou, bydlíme v Bohunicích.

• Citovat
  • Upravit
1720
11.2.11 10:23

Ahoj, koukám, že máme podobně staré mimísky, můžeme se přidat? Taky hledáme někoho na kočárkování, kafíčka:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.2.11 10:32

Ahojky, odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 10:57

Dnes procházka ve 14 hodin pro toho kdo chce, sraz u „orloje“ na Nám. Svobody, poznávácí znamení naše červená Inglesina kočárek.

Máme Sofinku, je jí 5 měsíců, bydlíme hned uplně v centru asi 2 min od „orloje“ :-D Nikoho ale v Brně neznáme, protože zde bydlíme sotva měsíc, takže tu také nikoho neznáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.2.11 11:00
RyBANA píše:
merett píše:
janica252 píše:
Jura007 píše:
my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuze :wink: tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám :-)
jo dojeďte do Slatiny :mrgreen: Stránská skála, spalovna a tak.. :lol: :lol: vás provedu :lol:

Ryb já někdy klidně dojedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.2.11 11:13

Tak my se u „orloje“ :lol: s největší pravděpodobností dnes ve dvě objevíme. Máme modrý kočárek Tako. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová