Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brno neznám, takže ni nevím kde Vinohrady jsou, ale můžem zajít do nějakého klubu pro děti, nebo nějaké aktivity co tu jsou v Brně, či někdy naplánovat nějaký výlet s dětma po okolí Brna, slyšel jsem že jsou tu hezká místa..
Taťko, ještě mě napadá - tramvají č.4 od vás na Náměstí Míru a potom procházka na Kraví horu (alias Monte Bú…)
Jura007 píše:
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.
no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu
sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD ![]()
janica252 píše:Jura007 píše:no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD
my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuze
tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám ![]()
Já po těch všech letech v Brně taky plánuju trasy doma na stole zásadně s mapou… Takže nemeškejte a těch 120 korun taky investujte. Nejlípv mapové prodejně GEOKART mezi Komerční bankou na Kobližné a Mahenovým (starým) divadlem. Je to rohový obchod (roh ulic Dvořákova a Vachova), nemůžete ho minout…
Jé ,tak to bych taky ráda někdy zašla.-) Hlavně v tádnu, když je manžel pryč. Jen mám zatím moc malé miminko, ještě nikdy jsem nebyla na vycházce déle, než 2 hodiny a to bych do města z Řečkovic sstihla maximálně tam a zpátky.
nějak to tu usnulo, tak se na to kafe (v mém případě spíš čokoládu) někdy nabízím:) kdo bude mít zájem, ozvěte se ![]()
merett píše:janica252 píše:my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuzeJura007 píše:no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD
tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám
jo dojeďte do Slatiny
Stránská skála, spalovna a tak..
vás provedu ![]()
Můžeme se přidat? Jsem na MD s pětiměsíční holčičkou, bydlíme v Bohunicích.
Ahoj, koukám, že máme podobně staré mimísky, můžeme se přidat? Taky hledáme někoho na kočárkování, kafíčka:-)…
Dnes procházka ve 14 hodin pro toho kdo chce, sraz u „orloje“ na Nám. Svobody, poznávácí znamení naše červená Inglesina kočárek.
Máme Sofinku, je jí 5 měsíců, bydlíme hned uplně v centru asi 2 min od „orloje“
Nikoho ale v Brně neznáme, protože zde bydlíme sotva měsíc, takže tu také nikoho neznáme ![]()
RyBANA píše:merett píše:jo dojeďte do Slatinyjanica252 píše:my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuzeJura007 píše:no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu
tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám
Stránská skála, spalovna a tak..
![]()
vás provedu
Ryb já někdy klidně dojedu ![]()
Tak my se u „orloje“
s největší pravděpodobností dnes ve dvě objevíme. Máme modrý kočárek Tako. ![]()