Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díky
tak v tomto se nevyznám, raději vždy kupuji ten nejdražší lístek, jezdím jednou z čas… ![]()
Kaspinka píše:
Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díky
taky si to chci vyřídit
když pojedeš bez malýho, tak lístek určitě potřeba bude, ale já většinou jezdím s ní, tak by se mi to i vyplatilo, jen taky nevím, co bude potřeba… tipuju občanku, fotku a rodnej list dítěte…
fotka není potřeba ![]()
stojí to 20,–- na 3 roky
nejdůležitější je ten rodnej list
RyBANA píše:mauglie píše:Se domluvíme, jakmile se oteplí, ještě s LeskouRyBANA píše:Ryb já někdy klidně dojedumerett píše:jo dojeďte do Slatinyjanica252 píše:my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuzeJura007 píše:no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD
tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám
Stránská skála, spalovna a tak..
![]()
vás provedu
no určitě, budu se těšit ![]()
janica252 píše:Kaspinka píše:taky si to chci vyřídit
Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díkykdyž pojedeš bez malýho, tak lístek určitě potřeba bude, ale já většinou jezdím s ní, tak by se mi to i vyplatilo, jen taky nevím, co bude potřeba… tipuju občanku, fotku a rodnej list dítěte…
jj, rodný list je potřeba, stejně to nekontrolujou, vidí maminku s kočárkem a rovnou jdou dál ![]()
mauglie píše:janica252 píše:jj, rodný list je potřeba, stejně to nekontrolujou, vidí maminku s kočárkem a rovnou jdou dálKaspinka píše:taky si to chci vyřídit
Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díkykdyž pojedeš bez malýho, tak lístek určitě potřeba bude, ale já většinou jezdím s ní, tak by se mi to i vyplatilo, jen taky nevím, co bude potřeba… tipuju občanku, fotku a rodnej list dítěte…
To je pravda - já jela šalinou s malým v šátku pod bundou, normálně jsem měla lístek, podávám ho revizorovi a on povídá: „Vy ale nemusíte platit, máte to až do tří let dítěte zadarmo“ O té průkazce mi řekla nějaká pani na sedadle přede mnou. Zatím jsem si to taky nevyřídila, nějak se do toho měta nemůžu dostat (předpokládám, že to dělají na Novobranské?)
ta já si to dnes vyřídila na Staré osadě, dělají to asi ve všech těch prodejních místech… Potřebovala jsem jen rodný list
Tak tak, na Novobranské. Je tam asi deset okýnek, tudíž skoro žádné fronty…
A ve vedlejší místnosti, naproti přes chodbu, vám za dvě koruny prodají výtisk jízdního řádu libovolné linky tramvaje nebo autobusu. I když si ho pravda můžete stáhnout z internetu… ![]()
Sakryš, tak my dopoledne nemůžeme, máme návštěvu..tak bez nás. Ale příští týden určitě!!!