Zajít na kafe - Brno

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.11 11:16

jasně, my můžem dopoledne, :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
15.2.11 11:31

Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.11 11:35

tak v tomto se nevyznám, raději vždy kupuji ten nejdražší lístek, jezdím jednou z čas… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.2.11 11:39
Kaspinka píše:
Tak my se zase ještě nepřidáme:)ale chtěla bych se vás zeptat na průkazku na mhd pro doprovod dítěte do 3let.Co je potřeba vzít sebou když to půjdu vyřídit a jak to je, když budu potřebovat jet někam sama bez malýho, to si asi budu muset koupit lístek co?:)díky

taky si to chci vyřídit :) když pojedeš bez malýho, tak lístek určitě potřeba bude, ale já většinou jezdím s ní, tak by se mi to i vyplatilo, jen taky nevím, co bude potřeba… tipuju občanku, fotku a rodnej list dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 11:47

fotka není potřeba :wink:
stojí to 20,–- na 3 roky

nejdůležitější je ten rodnej list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
15.2.11 11:53

Díky já jsem si to myslela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.2.11 13:55
RyBANA píše:
mauglie píše:
RyBANA píše:
merett píše:
janica252 píše:
Jura007 píše:
janico, Vinohrady jsou celé obklopené zahrádkama. Pokud tam nenarazíš na vhodnou trasu, tak pak je asi nejlepší napřed autobusč.78 na Starou Osadu a pak č.75 na Mlýnské nábřeží do Obřan. Nebo ta 75 taky některá zajíždí až do Bílovic nad Svitavou… Anebo ze Staré osady na nádraží v Židenicích (u Kauflandu) a pak si člověk vybere zastávku, na které chce vystoupit… Bílovice, Babice, Adamov… Všude je pěkně… a je to jenom tak 20 minut cesty.
no přiznávám, že můj problém je i nulový orientační smysl, takže si ani tady moc daleko netroufnu :D sama se pohybuju spíš někde „v civilizaci“, kde mám pocit, že bych se přinejhorším cesty doptala nebo bych potkala zastávku MHD :D
my už spolu chodíme do jedné uzavřené diskuze :wink: tak jestli budeš chtít tak spolu někam vyrazíme, my jsme docela mobilní tak není problém kamkoliv dojet a v Brně se docela vyznám :-)
jo dojeďte do Slatiny :mrgreen: Stránská skála, spalovna a tak.. :lol: :lol: vás provedu :lol:
Ryb já někdy klidně dojedu :-)
Se domluvíme, jakmile se oteplí, ještě s Leskou ;-)

no určitě, budu se těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.2.11 13:57
janica252 píše:
Kaspinka píše:
taky si to chci vyřídit :) když pojedeš bez malýho, tak lístek určitě potřeba bude, ale já většinou jezdím s ní, tak by se mi to i vyplatilo, jen taky nevím, co bude potřeba… tipuju občanku, fotku a rodnej list dítěte…

jj, rodný list je potřeba, stejně to nekontrolujou, vidí maminku s kočárkem a rovnou jdou dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
15.2.11 16:39
mauglie píše:
janica252 píše:
Kaspinka píše:
jj, rodný list je potřeba, stejně to nekontrolujou, vidí maminku s kočárkem a rovnou jdou dál :-)

To je pravda - já jela šalinou s malým v šátku pod bundou, normálně jsem měla lístek, podávám ho revizorovi a on povídá: „Vy ale nemusíte platit, máte to až do tří let dítěte zadarmo“ O té průkazce mi řekla nějaká pani na sedadle přede mnou. Zatím jsem si to taky nevyřídila, nějak se do toho měta nemůžu dostat (předpokládám, že to dělají na Novobranské?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
15.2.11 16:43

Jj na Novobranské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.2.11 17:03

ta já si to dnes vyřídila na Staré osadě, dělají to asi ve všech těch prodejních místech… Potřebovala jsem jen rodný list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.2.11 17:03

Tak tak, na Novobranské. Je tam asi deset okýnek, tudíž skoro žádné fronty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.2.11 17:04

A ve vedlejší místnosti, naproti přes chodbu, vám za dvě koruny prodají výtisk jízdního řádu libovolné linky tramvaje nebo autobusu. I když si ho pravda můžete stáhnout z internetu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.11 18:51

Takže třeba čtvrtek desátá…? A kde se přesně sejdem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.2.11 23:27

Sakryš, tak my dopoledne nemůžeme, máme návštěvu..tak bez nás. Ale příští týden určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová