Zákaz dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26247
22.1.25 21:27
@Anonymní píše: Více

ONA tě odstřihne??? Jsi snad její matka nebo budoucí manželka? Smiř se s tím, že nejsi středobodem jejího vesmíru, má svůj život, svou svatbu a ty jsi sice asi dobrá kamarádka, ale rozhodně nejsi tak důležitá, aby kvůli tobě překopávala svou svatbu. Vrať se nohama na zem, bouří se ti hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
22.1.25 21:28

nemyslím to zle, ale to přesvědčení rodičů. že jejich dítko by určitě svatbu nenaručilo, že by to určitě prospalo atd…to prostě nebývá často pravda a mnozí rodiče jsou v tomto trochu nesoudní :think: nicméně si nemyslím, že je to něco proti tobě, ale asi nechtějí vyrušování a tech dětí by dorazilo víc a také mohou řešit i finance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 21:30
Čisté teoreticky se může za půl roku rozvádět.
Mě přijde, že jsi moc zaujatá a naštvaná, že si někdo dovolil nerespektovat to, že máš mimino. Ono tam opravdu nemusí spát.

Taky ji můžeš zavolat a popřát. Já tohle udělala asi ve 3 měsících když měl velice dobrý kamarád kulatiny. Velkou oslavu a spoustu lidí tam. Na oslavu jel jen přítel s dalšími kamarády a já oslavenci zavolala ve smluvený čas a s miminem v náručí popřála a zamávala ostatním. A co? Myslíš, že se kvuli tomu nebavíme nebo, že jsme na sebe naštvání? Ne.

• Citovat
  • Upravit
5098
22.1.25 21:35

Ja svatby bez deti sice nechapu a moc neschvaluju, pokud to tedy neni párty od 7 večer (taky uz jsem na takove byla), tam je to jasne. Ale pokud je to jeji prani, respektovala bych to. Ona ma tu svatbu ted, nebo az v lete? Do te doby by bylo miminko dost velke, abys zvladla obrad a treba obed. Nebo je ted? Pokud chces a nemas to daleko, muzes na obrad, nebo proste zustat doma :D Ja uz jsem na par svatbach byla a byt jsem spolecensky clovek, zrovna svatby se vsema ruznyma a casto podivnyma pribuznyma fakt nemusim a dvakrat se na ne ani nehrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
22.1.25 21:35

Tak pozvala tě, pozvala. Nakojila bych, sla na obřad, na večeři. Přinejhorším si asi umím představit, že bych poprosila manžela, ať mi dítě priveze, někde ho nakojila, ještě se chvilku zdržela a pak jela domů. Nebo babičku, pokud jde s tebou a máte hlídání. :nevim: upřímně, malé mimino si na svatbě ani neumím představit. :nevim: sama bych si to neužila. Třeba ani nebudeš už kojit, stát se může cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 21:36

Je to celkem běžné…bratr měli taky svatbu bez dětí! Je to jejich den, proč si ho kazit dětským pláčem, myslím že i ostatní si rádi užijí zábavy bez dětí.
My teď budeme slavit narozeniny a taky zveme kamarády, ale bez dětí!! Né že bysme je neměli rádi, ale když každý má po 2-3 dětech, tak bychom museli nafouknout byt abychom se všichni vešlil. :) Nikdo s tím nemá problém a jsou naopak rádi.

• Citovat
  • Upravit
4349
22.1.25 21:38

A nemuzes odstrikat? Ze bys nakojila, jela na svatbu a dalsi kojeni by zvladl partner doma z lahve? Chapu ze te to mrzi, sle chapu i nevestu. Jak tu uz nekdo psal, ty deti proste nemuseji zrovna spat a byt ticho a jelikoz je to jednou (pravdepodobne) za zivot, tak si to chce udelat podle sebe :) a nebo si udelejte “celodenni” vylet nekde po okoli jeste a muzes tam vzdy zaskocit na chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 21:42

Známá byla s miminem na svatbě, děti byly vytane ale stejně se zdržovala s kočárem mimo hosty protože mimino v jenom kuse řvalo. Nic z toho na rodina neměla jen se drželi mimo hluk a tiše doufali, že to děcko usne. Jeli brzo domů.

• Citovat
  • Upravit
749
22.1.25 21:45

ale ona tě neodstřihla, jen chce na svatbě klid. dva měsíce jsou dlouhá doba - může se stát, cokoli, třeba že už nebudeš kojit a tím pádem můžeš nechat dítě na pár hodin tatínkovi, babičce… dítě může trpět na koliky a prořve ti celý den jen s desetiminutovými spánky… neužila by sis to ani ty. chápu, že tě to mrzí, ale měj trochu pochopení i pro nevěstu, když se ženil můj bratr, tak do obřadní síně přišli i kamarádi a kolegové, někdo s ditětem cca 2-3 roky, dítě tam pořád dělalo nějaký bordel a pak uprostřed proslovu oddávajícího začalo ječet. dost dlouho trvalo, než rodiče napadlo odejít, ale zůstali kousek od dveří, takže to všechno mají na videu na věčné časy. jekot při ano, polibku, gratulacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
22.1.25 21:46

Moje sestřenice měla taky svatbu se zákazem děti, tak jsem nešla, kdo by hlídal, když tam byla rodina ;) nějak mě to netrápí..je fakt, že jsem byla na svatbě kamarádce, měli malinkou dceru a obřad tam docela proplakala..
Já se vdávala ze všech první, nikdo děti ještě ani neplánoval, tak tam byla jen malá neteř a synovec ;) někdo to tak má, nechce si nic pokazit, nemá děti v lásce atd.. a já to třeba respektuji a chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
22.1.25 21:47

*sekl se mi telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
22.1.25 21:48

Ja mela na kamaradove svatbe 5tydenni miminko od obradu po pulnocni tancovacku v satku. Uplne v pohode. Bylo to teda fajn, ze jsme bydleli primo v arealu, takze se dalo kdykoliv na pokoj. Tam to bylo uplne opacne, ze se kamarad strasne bal, abych mu na tu svatbu prijela v sestinedeli.

ALE

Ja trochu i kvuli tomu, ze mi porad nekdo kecal do mych predstav o svatbe (rodina), zustala svobodne, uplne se mi to znechutilo. Takze bych kamaradcino rozhodnuti respektovala. Pro me je svatba den svatebcanu - takovy ten jeden den, kdy by se vsechno melo tocit kolem nich a byt dle jejich predstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.1.25 21:57

Tak neodstřihla tě. Pozvaná jsi, ale bez dítěte. Pochop taky, že pro všechny hosty jsou stejná pravidla. Kdyby ti dala výjimku, tak by tím mohla snadno naštvat jiné rodiče, kteří si tam taky chtěli vzít děti a nemohli. Dostala bys ji tím do blbé situace, a to určitě nechceš.
Zkusila bych kompromis, jak ho tady hodně lidí navrhuje. Jít aspoň na chvilku mezi kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
22.1.25 22:03

Tak odstříkat mléko a hned máš 6 hodin na pobavení se na svatbě. A hlídači ho můžou jednu dávku nakrmit z lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 22:05

Já ti naprosto rozumím, taky by mě to přišlo sprosté a moc by mě to mrzelo. Její rozhodnutí bych samozřejmě respektovala, ale už bych naše přátelství vnímala jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný