Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bonsaj493 píše: Více
Tak on to pro někoho prostě problém je, když nemá hlídání
. Ono tohle člověku naplno dojde až když ty děti má, a to hlídání nemá. Až jste stále s nimi, nemáte na sebe s partnerem moc chvil o samotě, nikam se spolu nedostanete mezi lidi.. Pak přijde pozvání na svatbu.. Super!.. jo aha, ale bez dětí, tak zase nic no
To bych byla hodně zklamaná.
Ale sežrat bych to nikomu nedávala, je to věc těch dvou samozřejmě. Záleží taky, jestli je pro ně priorita svatba přesně podle nějakých představ, nebo to, aby všichni pozvaní přišli, byli v pohodě a užili si to.
Ale píšu prostě jen pro pochopení bezdětných, nebo těch, kdo hlídání mají. Já si taky myslela, že hlídání alespoň občas bude v klidu.. No, situace se holt mění, a člověk si to nevybírá.
@Anonymní píše: Více
Hm… Takže nejdřív pomalu kamarádky na život a na smrt, a když máš respektovat její přání na svatební den, které ti nejde pod nos, tak už se pro ni nepřetrhneš…
Někdy stačí fakt málo…
@terien píše: Více
Proč? Však by si to užily víc než s hysterkou, které svatba stoupla do hlavy. Akorát by kolem ní musely skákat a nic by z toho neměly. ![]()
Ja pujdu proti davu, mne to teda mirne sproste prijde z toho duvodu, ze jste nejlepsi kamaradky a ona to udela i napric tomu, ze vi, ze tam nedojdes. Chapu, ze obecne nevesty nechteji deti na svstbach a je to jejich pravo, ale ciste lidsky mi prijde smutne rict, ze chape, kdyz nedojdes kvuli diteti. Kdybys byla moje kamaradka, udelala bych vyjimku, alespon na obrad, kdybys dosla treba s muzem, ktery pohlida, aby sis mohla obrad a klidne i obed, uzit
![]()
tak to je rychlý konec kamarádství
tak asi kamarádka dobře věděla, jak si u tebe stojí ![]()
@Nick.na.emimimo píše: Více
tak ono to s tím nejlepším kamarádstvím nebude asi až tak horké
nějaký kompromis by určitě šel, ale evidentně o něj ani jedna strana nemá zájem či snahu, tak je vyřešeno…
Škoda že kamarádka neví jak si stojí ona u zakladatelky. Velký kamarádky, a najednou velký drama z toho že si kamarádka dovolila chtít svatbu bez dětí. Jojo, to je panečku kamarádství až za hrob.
@malákráličice píše: Více
Vždyť ať se sejdou, ale těžko to bude rozlučka se svobodou pro tu bezdětnou
ale jak říkám, když někdo potřebuje vymýšlet ubohé vracečky, směle do toho ![]()
@bonsaj493 píše: Více
Muzu se zeptat a prosim, neber to jako rypani, mne to opravdu zajima. Kdyz jsi treba pozvala svoje blízké, ktere jsi chtěla mit na svatbe a oni nedosli jen kvuli detem, nemrzelo Te to? Jakoze pozvu x lidi, ktere mam rada a uplne klidne reknu, ze nechcodte klidně, je to v pohode.
@Magical-eyes píše: Více
Kamaradce na život a na smrt by nebylo jedno, jestli ji ta druhá přijde na svatbu. Zakladatelka je asi zklamaná ze zjištění, že to jejich přátelství není takové, jaké myslela. Podle toho, co psala dal, byla „kamaradce“ dobrá jen, když měla problémy. Jinak je jí ukradená.
@arinecka píše: Více
Zakladatelka si do teď myslela, že jsou nejlepší kamarádky. Což evidentně nejsou, takže je dobře že už to ví.
@Nick.na.emimimo píše: Více
My byli tahle jednou pozvaný na svatbu bez dětí. Syn byl malý, tak jsme se omluvili, že nepůjdeme. A nevěsta nám to ještě měla hrozně za zlý, že se vdává jednou za život a my si neseženeme hlídání. A teda původně taky říkala, že to pochopí když nepůjdeme. Jen teda asi nečekala, že fakt nepůjdeme.
Takže na chvilku s dítětem by nevadilo, ale na chvilku bez něj je problém. Jediný, kdo v tom hledá potíže jsi ty. Tebe bych za kámošku nechtěla.
@terien Však bez syna půjdu na ten obřad, nechám vozit manžela, který kvůli tomu na obřad nemůže. To není ode mě kompromis? Pak pojedeme domů..