Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terien píše: Více
Proč? To se nemůžou sejít jen kamarádky, které mají děti? ![]()
@Anonymní píše: Více
Co ti na tom přijde sprostýho? Že nechce na svatbě děti? Je to její svatba, její volba. Že nedáš dítě na hlídání je zase tvoje volba. Jak bys na to koukala, kdyby ti řekla že je to od tebe sprostý? A ne, nemáš právo jí konfrontovat, jestli to uděláš, tak dost možná půjde vaše přátelství do kopru.
@malákráličice píše: Více
Samozřejmě a nevidím v tom sebemenší problém. Nevěsta by naštvaná nebyla, protože by si logicky jindy udělala svou opravdovou rozlučku, kde ona bude, a že se někdy někde baví banda matek a nazývají to její rozlučkou, jí může být úplně jedno ![]()
@malákráličice píše: Více
Na rozlučce se svobodou pro bezdětnou?
ubohost. Ale někdo tu potřebu má, dělat kolem všeho drama a opar trapnosti.
Mě to přijde jako úplně zbytečný drama. Opravdu dobře kamarádky si takou věc vysvětlí, vykomunikuji a jedna na druhou není naštvaná kvůli svému rozhodnutí.
Nejste prostě dost dobře kamarádky. Tohle musíte chápat obě stejně a vymyslet náhradu, která bude vyhovovat všem a přesto neporušit pravidla! Obe se nejspíš odmítáme pochopit
Ano, to byl účel tohohle fóra si to v hlavě srovnat
a když mi 80% lidí píše, že by mu to líto nebylo, tak se v tom nimrat nebudu.
Respektovat to budu, přece se nebudu cpát někam s miminem, kde ho nechtějí, jen mi to bylo líto z toho důvodu, že když já měla svatbu, chtěla bych jí tam i s „porodními“ bolestmi, jak tu někdo psal
proto mi je to líto, že ona to tak nemá, ikdych tam měla být jen na chvíli:) neudělám nic, mě osobně to pohled na ní změní, už bych se kvůli ní nepřetrhla 😔 ale nic řešit nebudu.. Půjdu na obřad a budu za ní ráda.
Určitě je to trochu střed vesmírů, když to tak napíšu. Vede jiný život, jsme různé, proto pro ní je to asi jasná věc a pro mě velká rána, že s ní nemůžu sdílet její den.
Tak chápu to tak, že tě mrzí, že tě kamarádka klidně na svý svatbě oželí než by ti „dovolila“ mít tam malé miminko. Za mě na obřad můžeš jít bez dítěte úplně v pohodě. Na oslavě kde se to stejně roztrhá na partičky nevím čemu by malý mimíňák v kočárku vadil, to je horší problém školkový dítě nebo školní co vyžaduje pozornost a je třeba hlučné.
Osobně bych jí nic neříkala, rozhodla se s tím obřadem podle svého rozpoložení.
To ale není jenom její rozhodnutí. Ženich má taky slovo a oba musí udělat určitě nějaký kompromis.
Muzes. Pozvánku jsi dostala. Tak s tebou muže jet manžel, bude dítě hlídat v hotelu, a když bude třeba, zavolá tě. Nějaký problém? Zbytečné drama.
Asi by ti pomohlo, kdyby ses k tomu nestavěla tak ublíženě. Svatba bude za dva měsíce, třeba to za tu dobu přehodnotíš.
Ten vztah k ní to určitě naruší. Ale jak píšeš, aspoň už víš jak si u ní stojíš. Ono to občas není na škodu, vědět ![]()
Odvoláváš se na vaše přátelství. Ona si ale ten pro ni velký den chce udělat podle svých představ s mužem, kterého miluje. To je asi pochopitelné, že to dostane přednost před dítětem kamarádky…
Vaše přátelství je z doby, kdy žádné děti nebyly. Teď se prostě situace změnila. Znám dost holek, které nemusí děti svých kamarádek. A čteš to často i tady - potkají se dva lidé, jeden děti má, druhý ne a nedopadne to, protože prostě ne každý bezdětný si s těmi dětmi sedne a děti jsou prostě součástí rodičů. Jasně, jde o 3 měsíční miminko, ale už tu zaznělo - bez vyjímky. Zkus se pro změnu vzít do situace paní, která tam přijde, nechá dvouleté dítě na hlídání a pak tam uvidí tebe s kočárkem.
Já jí naprosto chápu, ale já jsem bezdětná. Na oslavě by mi mimino nevadilo, ale na obřad bych je taky nechtěla.