Zákaz dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.1.25 22:40
@Anonymní píše: Více

Mám dítě a na hlídání bych ho klidně dala. Ráda bych si užila chvíli bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
22.1.25 22:46

Promiň, ale ty to píšeš, jak kdyby jí tam dala zákaz vstupu nebo udělala ještě něco horšího. Vždyť skoro o nic nejde.

Já bych byla ráda, že s takovým malým miminkem tam nemusím. Když je oslava doma, tak to je ještě v pohodě, ale co s takovým mimcem v hospodě…ještě když by třeba nemělo svůj den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9246
22.1.25 22:47

Jsem matka a respektovala bych přání nevěsty. Děti jsou rušivý element a navíc na ně bývá upřena část pozornosti. Plus pokud by dovolila dítě tobě, tak by ho musela dovolit všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.1.25 22:48
@schnulla píše: Více

Zas tohle má každý jinak. Já nejsem rozhodně nějaká fanatická matka. Ale u druhorozeného jsem byla v jeho 4 měsících na akci, kam jsem se dost těšila. No po 3 hodinách už jsem z toho začala být hodně nesvá, už jsem si to moc neužívala, běželo mi hlavou, co dělá, jak mu je.. Tak jsem po 4h zas jela domů. U prvorozené bych se asi vrátila podstatně dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 22:52

To skoro vypadá, jako kdybys tu svatbu měla ty.
Vážně si myslíš, že každý bude zvědavý na tvé mimino? Bude tam hluk určitě..a co když bude brečet při obřadu? Půjdeš trapně jinam? :roll:
Možná by neuškodila trochu soudnosti, dítě má každý dobrovolné, tak se přeci musí člověk i zařídit. S b některých ohledech se i omezit, ale určitě se ostatní nebudou omezovat tobě -Čekat, že automaticky se vecpu na každou akci, svatbu s miminem je ale DOST SOBECKÉ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.25 22:54
@Dn0712 píše: Více

Já bych řekla, že nechápeš, co znamená blízká kamarádka, tu tam prostě chceš i s porodními bolestmi ;)
Oslava narozenin, ta je každý rok, první svatba blízké kamarádky jenom jednou v životě. Naprosto zakladatelku chápu, že je zklamaná a nechápu, proč někdo bagatelizuje její pocity, na které má nárok.

• Citovat
  • Upravit
8582
22.1.25 22:58
@Agnes86 píše: Více

Tak pojede po třech hodinách domů, když se bude cítit nesvá. O co jde? I když nechápu proč, když je dítě s tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 23:00

Asi takto..já jsem na svatbe mela také kamardky, co měly malé děti. Jedná si zařídila hlídání poblíž, druhá se ukázala na chvíli - ale i tak obřad a hostinu zvládla bez malého, přes tři hodiny tam byla. Obě dvě ale samy uznaly, že je to hodně blbé je tam takto malinké tahat. Takže ne, pocity nechápu, stačí, když má člověk špetku soudnosti. Je jedno jak je dobrá kamarádka přeci, selský rozum by měl být na místě :roll:

• Citovat
  • Upravit
8582
22.1.25 23:01

Nebagatelizujeme. Jen hledáme cestu jak to zařídit, aby tam mohla jít aspoň na pár hodin bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 23:01

Jsem divná když si myslím, že na pocitech moji kamarádky nevěsty záleží? Jsem hodně divná, když její přání stavím v tomhle případě na první místo? Jsem opravdu tak strašné špatná osoba když si přeju aby její první svatba byla opravdu pohádková?

No mě tak trochu přijde, že to zase tak dobré kamarádky nebudou.

Když si zakladatelka prosadí svou tak jako nevěsta nemá právo na to být naštvaná a zklamaná?

• Citovat
  • Upravit
7141
22.1.25 23:04

Od té doby, co mám děti, chápu požadavek, aby někde nebyly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.1.25 23:05
@schnulla píše: Více

Proč? Protože hormony spojené s kojením, žádná logika v tom není. Mě jen zarazilo těch 6 hodin, hned jsem si vzpomněla na tuhle situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.1.25 23:06

Nikdo nic neprosazuje, jen píše, že je smutná a mrzí jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8582
22.1.25 23:06
@Agnes86 píše: Více

No tak tam holt nepojede, když nevydrží aby dítě bylo pár hodin s tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný