Zákaz dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14627
23.1.25 10:12
@Šmoulice píše: Více

Proč by to měla být moje trapnost? Už několikrát se tu řešilo, že když nevěsta chce, aby rodiče slavili její svatbu se svým ex po boku, má se to podle dost lidi respektovat, aby si dospěle dite uzilo tu idylku, ze ma zase jednou rodiče pohromadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2758
23.1.25 10:15
@hani28 píše: Více

Jo, 3 měsíční nemusí. Ale nejspíš to nebude jediné dítě v rodině, že? Třeba jsou v blízké rodině nějací nesoudní rodiče a jinak, než zakázat všechny dětí ty jejich vyškrtnout nešly :nevim: a nebo je v rodině hodně dětí před pubertou, kteří by jim neúměrně navýšily rozpočet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
23.1.25 10:16
@Maggdallena píše: Více

A osobně někoho takového znáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
23.1.25 10:17
@Semtex píše: Více

Tak to už si musí vyřešit oni mezi sebou … ;)

Osobně nikoho takového neznám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
23.1.25 10:18

Já taky neznám osobně nikoho, kdo by zakázal na svatbu vzít děti, vždycky tam byli lidi i s nimi včetně nas :lol: ať už to byli mladí novomanzele, nebo starší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.25 10:19

Na jednu stranu chápu nevěstu, že by chtěla svatbu bez křičících dětí. Ale pokud bych měla nejlepší kamarádku, pak bych to ještě s ní osobně vykomunikovala, jak by to bylo nejlepší udělat, abych jí tam měla aspoň na ten obřad. Nejlepší kamarádku mám jako sestru, a té bych taky jenom suše neoznámila, že chci svatbu bez dětí, pokud vím, že má malé miminko. Na druhou stranu jsem zažila i svatby, kde dokáže všechno pokazit dospělý jedinec, který se třeba opije do němoty,/dokonce i ženich/, nebo se členové rodiny zhádají přímo na svatbě, nebo takový „únos nevěsty“, kdy to málem skončilo rozvodem, případně se strhne i nějaká bitka. Stát se může cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
15517
23.1.25 10:21
@Semtex píše: Více

Tak těch znám dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.25 10:25

@Semtex
Já jsem to též zakázala. Děti měly zákaz vstupu na svatbu, nechtěla jsem poslouchat řev, hysterák, kňourání malých haj. zlíků. znala jsem ty děti, i když se ve společnosti uměly chovat, tak taky dokázaly dostat záchvat a to jsem na svatbě nechtěla. Taky nechodím s děckama na svatbu, proč to kazit.

• Citovat
  • Upravit
2919
23.1.25 10:29

Ne osobně ne, stejně jako lidi co nezvou partnery nebo děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.1.25 10:31

Je zde jistý rozdíl, ve vedlejší diskusi je to také o tom, že někdo bude pozván s partnerem a někdo bez.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 10:31

Nechci se nějak chválit, jak píšou nějaké maminky, že s těma nejmenšími je to naopak v pohodě, tak s manželem právě se synem vše zvladáme, já si ho dám i do šátku a nikdo o něm neví 😁 prostě fungujeme dál. A určitě plánují dávat syna až bude větší na hlídání, ale jsem v šesti nedělí, kojen na požádání, určitě nebudu hledat paní na hlídání, protože to si vážně neumím představit. Zároveň manželovi ho do kočárku dám, abych mohla na obřad, takže on tudíž nemůže jít vůbec. Takže to udělám takhle, určitě jsem na kamarádku nevystartovala, že když bez dětí, tak mě na svatbě neuvidíš, ale zároveň mě to zasáhlo, ale pocity jsem si nechala pro sebe a jen nad tím přemýšlím, že já bych jí to neudělala a radím se s vámi, nerozebirám to s ní, takže se drama nekoná pro ostatní rýpalky.

• Citovat
  • Upravit
2712
23.1.25 10:32

@Maggdallena tak záleží na diteti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
23.1.25 10:32
@Keyllah píše: Více

No mě teda trosku přijde, že nevěsta zakladatelku trošku využívá, viz. To, že hned jede na noc k ni, když se s ni rozejde přítel atd. Ale když něco potřebuje zakladatelka, tak nevěsta ochotná není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.1.25 10:33
@Anonymní píše: Více

Což je chyba, primárně bys měla své pocity, které v tobě daný požadavek vyvolal, komunikovat s ní. Samozřejmě v klidu.

• Citovat
  • Upravit
14627
23.1.25 10:33

@Šmoulice hele u nas jsou ty svatby takové pospolité a free, nevěsty ani většinou nepredepisují barvu oblečení. Ač se na to i tak vždycky ptám, jedna kamarádka všem svou doplňkovou svatebni barvu odmítala zásadně sdělit, jenze já si uplnou náhodou vybrala prave takové saty a byla tam v té barvě jediná mezi asi 80 lidma :lol: až mi to bylo trapne, zřejmě nechtěla, aby ji někdo měl, když to nikomu nechtěla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný