Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Mě to dnes vyřešily neštovice
mé dítě se může na nějaký zámořský vir vykašlat a pořídí si svůj… V práci problém a ve školce dnes bylo stejně dětí jako personálu. To nebude mít dlouhého trvání..
@mrav je možné, že oni to ví- Babiš a spol, ale nechtějí ještě plašit, ohlásí to o víkendu ![]()
Vsude ve svete to malo ktery decko chytlo a kdyz uz tak se z toho dobre dostalo a ty cesky decka jsou jako vyjimka nebo co?
U nás zavřeli od pondělí školky, ale prý není nárok na Ocr když zavirani skolek není v mimořádném opatreni, skolky zavřelo město, tak nevim
@malina83 píše:
U nás zavřeli od pondělí školky, ale prý není nárok na Ocr když zavirani skolek není v mimořádném opatreni, skolky zavřelo město, tak nevim
Jak to teda řešit?
@Anonymní píše:
Vsude ve svete to malo ktery decko chytlo a kdyz uz tak se z toho dobre dostalo a ty cesky decka jsou jako vyjimka nebo co?
Podle informací to děti chytají naprosto stejně jako kdokoli jiný. Jen díky stavu organismu, imunitě a plic mají většinou velmi lehký průběh, takže problém spočívá v tom, že jsou následně super šiřitelé, protože zůstávají často nedetekovaní. A další problém návazné spočívá v tom, že alespoň prozatím se česká populace neskládá pouze z mladých a zdravých a já osobně jsem pro maximálně chránit rizikové skupiny.
@Svistice dementi v karanténě, když to nejde jinak, tak si můžou jít nakoupit ![]()
@Martinik píše:
@Svistice dementi v karanténě, když to nejde jinak, tak si můžou jít nakoupit
To teda nemůžou. To by z principu v té karanténě nemuseli být. Objednávka závoz, rodina, přátelé…teď už nabízí pomoc i hromada dobrovolníků jako skauti…holt budu jíst co máma a ne co chci ![]()
@malina83 píše:
U nas taky zavrelo mesto vsechny skolky a ve skolce nam normálně ocr vystaví jako ve skole ![]()
U nás (Praha 10) zatím školky otevřené, nicméně mám školkové od včerejška doma, protože jednu z nich jsem ve středu odpoledne vyzvedávala s horečkou ![]()
Holky, nevíte prosím jak je to s tím očr? Počítám že školku nám dneska taky zavřou, někdo říká že se musí vzít hned, jinak se krátí? Na příští týden hlídání mám, tak bych si ho vzala až od dalšího týdne, ale to už prý nebudou ty placené dny? Nevíte jak to je?
@Meredit píše:
Holky, nevíte prosím jak je to s tím očr? Počítám že školku nám dneska taky zavřou, někdo říká že se musí vzít hned, jinak se krátí? Na příští týden hlídání mám, tak bych si ho vzala až od dalšího týdne, ale to už prý nebudou ty placené dny? Nevíte jak to je?
Začátek podpůrčí doby si určíš sama.