Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Martinik píše:
@anupati já jen říkám, jak to stojí ve vládním nařízení
Tak co jsem četla doporučení hygieny pro vracející se občany, tak bylo před nástupem do karantény možné udělat nezbytný nákup, ale pak, po zahájení karantény už nebylo možné ji libovolně opouštět ![]()
Aktuální info z vedení města je, že u nás školky zůstávají otevřené. Nicméně žádají rodiče, aby tam nedávali děti, se kterými mohou být doma (matky na MD/RD s mladšími dětmi, rodiče školáků, na které čerpají OČR apod.) a děti, jež byly s rodinou o jarňákách v rizikových zemích. Ředitelé školek také mají právo poslat domů dítě s viditelným respiračním onemocněním.
U nás dnes starosta hlásil, že jsou od pondělí zavřené obě školky. V případě, že maminky dětí vykonávající zaměstnání ve zdravotnictví, prý ředitelka zajistí pedagogický dozor.
U nás stále školka otevřená, ale včera volala učitelka, jestli si nemůžeme nechat děti doma. Tak vzhledem k tomu, že bude doma i muž, tak jsem souhlasila. Stejně tam skoro žádné děti nechodí.
@Anonymní píše:
Je pravda, že se všechny školky zavírají od pondělí?
Všechny asi ne, koukni se na stránky vaší školky…
HOlky nám zavřely, ´je to stejné jak se školou s tím paragrafem atd. Všude píšou, škola, škola, školka nikde. Na stránkách školky nic nemají, a teda nevím co v pondělí, jaen tak zůstat se mi nechce, chci se nějak domluvit, a nějak to s mužem dát dohroady. Měsíc teda ani jeden v tahu doma být nemůžem..
@Monchichik tak mě v sms, přišlo, že podle rozhodnutí státu nebo tak nějak, takže asi všechny ![]()
Tak já orpavdu myslela, že je to plošné, tak možná to napsali u nás, aby to nějak nemuseli řešit s rodiči nevím, ale ono je to fakt jedno, u nsá sloučili dvě školy, v každé byly 3 třídy o 20 dětech a prostě já když šla pro kluka a myslela si, kolik tam bude dětí tam tam bylo snad 10 dětí, takže asi je to logické a já jsem i trochu ráda, protože i okolo se už objevují karantény a nevím co. Jenomprávě ted řeším, jeslti dávají i na školku ten paragraf- karanténa.. Pořád škola, škola. logické, že dávají, ale prostě nikde to nevidím na 100%
@Janasas Tak se koukni na stránky vašeho města, tam by to být mělo…
@Monchichik ježiš dík, já jsem tele.. to mě fakt v tom stresu nenapadlo dám vědět
![]()
Tak nic no.. nic tam neni tak počkám do neděle večera a uvidíme no